E2a

Miten poistaa kynttilän muotista

Haluatko tehdä oman kynttilöitä? No, sinun pitäisi mennä

Haluatko tehdä oman kynttilöitä? No, sinun pitäisi mennä. Sen lisäksi, että hauskaa ja nautinnollista, se on myös edullinen hanke. Voit lopulta tehdä rahaa, jos päätät olla tosissaan. Voit luoda koristeellisia ja tuoksukynttilät. Tietenkin voit tehdä oman kynttilöitä mielenkiintoinen ja houkutteleva muodostamalla niitä hyvin. Tarvitaan erityinen laudaksi saavuttamiseksi haluamasi muoto kynttilöitä. Kuitenkin ongelmia voi alkaa, kun kynttilät ovat jo kovat. Saatat täytyy selvittää joitakin helppoja tapoja poistaa ne niiden muotit. Prosessi on paljon helpommin sanottu. Kun kynttilöitä heidän homeet voivat aiheuttaa joitakin haasteita. Tässä muutamia ehdotuksia ja ohjeita sinulle:

Miten poistaa kynttilän muotista. Tavoitella oman voiveitsi.
Miten poistaa kynttilän muotista. Tavoitella oman voiveitsi.

  • Voiveitsi. Hanki joku kynttilän muotit. Pidä se kunnolla. Huolehdi molemmin puolin. Seuraava tavoite on löysä. Joten, yritä vetää sitä varovasti. Että pitäisi erottaa hometta vaha.
  • Kaataa muottiin. Aseta se ylösalaisin. Varmista, että kätesi on paikka oikeutta muottiin. Sinun pitäisi pystyä kiinni kynttilän kun se irtoaa muotista.
  • Tavoitella oman voiveitsi. Työskennellä sen pois ajamalla sitä aivan oman muotin reunaan. Ole hyvin tarkkana. Et halua leikata kaunis kynttilä. Jatka näkyä voiveitsi pitkin muottiin. Että olisi helposti erottaa reunat vaha ja voit rikkoa kynttilän vapaa hometta. Jälleen käännä muotti ylösalaisin, jotta voit vapauttaa kynttilän.
  • Pakastin. Anna kynttilän jäädyttää, kun se on vielä hometta. Anna sille vähintään 15 minuuttia. Odota, kunnes kynttilä alkaa kutistua. Huomaa muutoksen kynttilän todellista kokoa. Kutistuminen olisi sallittava kynttilän irrottautua hometta. Sen jälkeen voit jo kääntää hometta. Siirrä se ylösalaisin. Huolehdi, että kun kytket multaa, olet myös vetämällä reunoja. Tämän pitäisi pakottaa kynttilän irrottautua hometta kuin yrität ottaa sen pois.
  • Kuumaa vettä. Hanki potin. Varmista, että suu potti on tarpeeksi suuri muotti kynttilän. Kun olet hankitaan oikea potin tämän, täytä se vedellä. Jatka keittämällä vettä. Kun vesi on jo kiehuu, käännä ja lämpöä. Sitten saat multaa ja hitaasti upottaa kuumaan veteen. Muutaman sekunnin kuluttua, vedä multa pois kuumaa vettä. Muista, että sinun pitäisi vain upota muotti aikaa. Joten luottaa vaistonvaraisesti. Huomioi, jos vaha on jo alkanut sulaa. Jos näin tapahtuu, varoittaa itse vetäytyä hometta ulos potista. By hieman sulaa vahaa, voit itse erotella kynttilän sen hometta. Käännä hometta ja varo kynttilän, koska se putoaa pois. Catch kynttilän. Jos se luistaa käteen, se voi vahingoittua. Ole siis varovainen.


Niistä kolme ehdotusta

Niistä kolme ehdotusta, kuumalla vedellä on herkin. Jos upota hometta yli kaksi tai kolme minuuttia, kynttilän voi jo menettää alkuperäiseen muotoonsa. Sen mielessä.