E2a

Miten pitää käsinukke

Nukketeatteri on varmasti hauska ja viihdyttävä katsella

Nukketeatteri on varmasti hauska ja viihdyttävä katsella. Kuitenkin on nukketaiteilija on myös hauskaa. Voit laatia useita suuria tarinoita ja viihdyttää kaikenikäisiä lapsia. Nähdessään viihdyttivät ja hämmästynyt kasvot yleisö on tarpeeksi maksu tällaista vähän vaivaa. Mutta, jos et tiedä, miten pitää käsi nukke, voit vain olla ikuisesti yleisön edessä suuri nukketeatteri ja missaa mahdollisuus ilahduttaa muita ihmisiä.

Hyvä uutinen sinulle on, että tilalla käsi nukke on hyvin yksinkertainen ja helppo tehtävä. Itse asiassa jopa pienet lapset voivat menestyksekkäästi järjestää sätkynukke ilman suurempia vaikeuksia. Joten opastaa käsiteltäessä nukke, tässä on muutamia vinkkejä voit seurata:

  • Asema yhtäältä asianmukaisesti. Sillä toisaalta haluat käyttää pitämään nukke, aseta se tavalla, jossa kaikki etusormea ​​ovat ristissä vain peukalo erilleen. Tämä on juuri samanlainen asema kätesi, kun olet aikeissa pukeutua lapanen.
  • Liu'uta sijoitetut kohti nukke pää. Sormin sijoitettu oikein, työnnä sitä kautta nukke asti, että sormet ovat saavuttaneet käsi nukke pään. Varmista, että kätesi tiukasti lepää nukke päätä niin, että voit helposti hallita sitä.
  • Aseta peukalosi. Kätesi tuntuu kaksi erillistä osaa kädessä nukke pään. Aseta peukalo alemman osan pään, jossa leuan tai leuka on sisään Sijoita peukalo niin, että se on mukava tarpeeksi siirtää sen leuan avaamisen ja sulkemisen sekä puolelta toiselle.
  • Sijoita etusormea. Nukke pää on ylempi osa, joka on ylempi suussa, on paikka, missä etusormea ​​on työnnettävissä. Varmista, että etusormea ​​on sijoitettu riittävän lähelle nukke sieraimiin varmistaa asianmukaisen tarkastuksen.
  • Asema sormet valvoa nuket aseita. Jos haluat myös ohjata syliin nukke, ohita vaiheet 3 ja 4. Sen sijaan, käyttää etusormella hallita leuan ja keskisormi hallita yläsuuaukon. Sitten, käytä peukalon ja etusormi hallita molemmat kädet. Vain työntää jokaisen sormen ontto paikkaan lähelle kunkin varren.
  • Asema sormet valvoa raajat. Tapauksissa käsi nukkeja, jotka ovat useita raajat, aseta jokainen sormiasi eri haarojen nukke. Tämä sisältää nuket kuten hyönteisiä ja mustekala. Sisällä nämä käsi nuket useita onttoja alueita, joilla voit sijoittaa kunkin sormilla.

Miten pitää käsinukke. Asema yhtäältä asianmukaisesti.
Miten pitää käsinukke. Asema yhtäältä asianmukaisesti.

Tietäen kuinka pitää käden nukkeja erityyppisiä tekee hyvää nukketaiteilija sinusta. Voit käyttää tätä taitoa niin yksinkertaista kuin viihdyttävä lapsia kotona tai jopa sukulaisia ​​ja ystäviä. Kuten tiedätte, nuket yllättää nuoret ja vanhat. Näin ollen halu viihdyttää paljon ihmisiä pelkästään tutkimalla miten pitää erilaisia ​​käsi nuket.