E2a

Miten pilapiirroksia

Sarjakuvat ovat hauskoja kuvauksia ihmisistä, eläimistä, kaikenlaisia ​​esineitä, olentoja jne. tunnusmerkkejä useimmissa pilapiirrokset ovat liioiteltuja kehon muotoja, kasvot, ilmaisuja, jne. jotka tekevät kokonaiskuva näyttää hauska ja mielenkiintoinen. Ei ole kova ja nopea sääntöjä, kun se tulee piirustus sarjakuvia, se on jopa voit käyttää mielikuvitusta ja luovuutta niiden täydessä laajuudessa. Jotta pääset alkuun, mutta tässä on muutamia vinkkejä muodot ja mittasuhteet.

Vaihe 1

Getting oikeat mittasuhteet. Jotkut perussäännöt osuus laatiessaan pilapiirrokset ovat seuraavat:

Laatiessaan lapset pitävät samassa suhteessa sekä pään ja kehon. Piirtää kaksi ympyrää muotoinen numero 8. Alkuun ympyrä käytetään referenssinä pään, kun taas alempi ympyrän tarjoaa viitekehyksen elin.

Miten pilapiirroksia. Getting oikeat mittasuhteet.
Miten pilapiirroksia. Getting oikeat mittasuhteet.

Jos piirrät aikuinen, osuus on muistaa, että elin on kaksi kertaa koko pään. Sen sijaan, että kuvion 8, jossa on kaksi ympyrää, lisätä ylimääräinen ympyrä. Kun taas päällimmäinen ympyrä on pää, keskimmäinen muodostaa rungon ja alin käytetään referenssinä jaloissa.

Vaihe 2

Käyttämällä yksinkertaisia ​​muotoja. Kuten vaiheessa yksi, käyttäen erilaisia ​​geometrisia tai abstrakteja kuvioita auttavat sinua kehität cartooning lahjakkuutta. Perusajatuksena on ajatella out-of-the-box. Sen sijaan, realistisen näköinen lukuja, voit satulaan heille outo ja hauskoja kuvioita tai ilmeitä.

Vaihe 3

Oppiminen eri tekniikoita. Lyhyt aloittamisesta opiskeluksi cartooning, saatat haluta aloittaa kotona joitakin perusasioita juttuja jo käsillä. Selata sanomalehtiä tai kokoelma sarjakuvia ja tunnistaa eri tyylejä ja tekniikoita käytetään kunkin sarjakuva. Seuraavaksi kokeile pari tyylit itse. Kun olet tullut mukava yhden tyylin, siirtyä seuraavaan tai käyttämällä tyylillä olet juuri oppinut luoda oman kuvakäsikirjoituksen ja aloita merkkiä samanlainen tyyli.

Vaihe 4

Käyttämällä yksinkertaisia ​​muotoja. Oppiminen eri tekniikoita.
Käyttämällä yksinkertaisia ​​muotoja. Oppiminen eri tekniikoita.

Haku verkossa. On olemassa lukuisia sivustoja Internetissä, joka antaa sinulle yksityiskohtaisia ​​ohjeita ja kuvallisia piirroksia miten tehdä erilaisia ​​sarjakuvia. Selaa ja oppia tekemään erilaisia ​​ihmisiä, eläimiä, kukkia tai minkä tahansa muun esineitä.


Käytännössä aina tekee mestarin, joten mitä aloitat, pidä sitä, kunnes olet oppinut tätä tekniikkaa. Ajan mittaan, saatat huomata, että olet kehittää tyyli oman joita voidaan tai ei voida vaikuttaa eri tyylejä olet kokeillut. Ainoa mitä seuraavaksi on käyttää mielikuvitusta keksiä omia ideoita!