E2a

Miten parantaa polttoainetaloutta autosi

Polttoaineiden hinnat ovat nousseet, ja se ei näytä saada paremmin vuosittain, joten ainoa tapa, jolla voit säästää rahaa on yrittää parantaa polttoainetaloutta auton. Nämä ovat joitakin tapoja, jotka voivat auttaa säästää polttoainetta ja rahaa.

  1. Maksimoi matkoja. Jos olet menossa ulos tiellä kannattaa suunnitella matkasi. Kestää jonkin aikaa suunnitella päivän tai viikon maksimoida matkoja autossa. Istu alas jokainen perhe ja tehdä aikataulu, mitä jokainen tarvitsee tehdä viikolla. Saatat löytää asioita, jotka voidaan yhdistää yhden päivän, joten sinun ei tarvitse ottaa auton ulos liian usein. Kun yhdistää asioita joka päivä, joka merkitsisi autossa matkustaa paikasta toiseen ja että se tarkoittaa myös auton pysyy lämpimänä kunnes käytät sitä uudelleen seuraavan urakka listaasi. Tämä säästää enemmän polttoainetta kuin ottaa pitämään kylmää moottoria käynnistettäessä, joka käyttää enemmän polttoainetta kuin lämmin auto.

    Aloita carpool omassa naapurustossa, joten jokainen saat mahdollisuuden säästää polttoainekustannuksia työmatkoihin. Ja jos voit yrittää saada toimimaan hieman aikaisemmin ennen aamuruuhkan niin se myös säästää tulemasta jumissa liikenteessä ja käyttää jopa paljon polttoainetta.

  2. Käytännössä tehokkaita ajotapa. Kun olet sisällä kaupungin rajojen roll alas ikkunat ja sammuta ilmastointi. Ilmastointilaite vaikuttaa kaasun määrä auto kuluttaa. Maantiellä voit kääriä ikkunat ja käytä ilmastointilaitetta koska avoimet ikkunat voi luoda paljon vedä tehdä auto kuluttaa enemmän polttoainetta. Yritä ajaa aggressiivisesti, koska aggressiivinen jarrutus ja kiihdytys käyttää jopa kuormien polttoainetta. Aja sisällä nopeusrajoitus koska tämä voi säästää polttoainetta, kun ajetaan jatkuvasti 60 mph. Jos joudut odottamaan jonkun, sammutat auton. Leaving auto tyhjäkäynnillä tuntikausia menee hukkaan kaasua ja se ei saa sinua mihinkään.
  3. Pidä autosi säilyy. Pidä auto tip top kunnossa optimoimaan polttoaineen. Hyvässä ajokunnossa auto käyttää vähemmän polttoainetta kun matkustat, joten sinun tehtäväsi on pitää auto käynnissä tehokkaasti. Vaihda sytytystulpat jotka käytetään ja vaihda ilmansuodattimet, kun ne ovat likaisia. Täytä renkaat oikea määrä ilmanpaine ja ne kohdakkain. Tarvitset myös vähentää painoa auton, joten jos olet ollut pidät golfmailoja ja käsipainot teidän trunk, saada heidät ulos.

Miten parantaa polttoainetaloutta autosi. Käytännössä tehokkaita ajotapa.
Miten parantaa polttoainetaloutta autosi. Käytännössä tehokkaita ajotapa.

Voit parantaa auton polttoainetehokkuuden pitämällä se hyvin huollettu ja maksimoida sen käyttöä asioilla. Ajaa järkevästi ja säästät polttoainetta ja jopa elää.