E2a

Miten pankki pool pallo

Vuonna biljardia tai allas

Vuonna biljardia tai allas, pankki laukaus tapahtuu lyömällä palloa käyttäen rautatie (tai tyyny), jotta pussittaa palloa. Jotkut laukausta tehdään pyrkimällä lyöntipallo ensimmäinen sitten lyömällä tavoite pallo. Tai lyöntipallo voi ajaa maalipallo kohti seinää ensin, terhakka pois päin taskussa.

Kun pelaamassa biljardia tai biljardia

Kun pelaamassa biljardia tai biljardia, siellä on tapauksia, että sinulla ei ole selkeä käsitys ammuttu että olet tehdä. Esimerkiksi, jos pelaat järjestyksessä, korkeamman numeroituja palloja saattaa estää ammuttu. Sinun pitäisi tietää, miten lähestyä laukaus käyttämällä kulmassa, ja miten nämä reagoivat jokaiseen tilanteeseen parantaa peliäsi. Oppimalla miten pankki pool pallo, et rajoitu näihin tukoksia. Voit käyttää näitä tekniikoita joko pussittaa pallo tai piilottaa palloa, niin että vastustajalla on vaikeampaa, kun se on hänen vuoronsa.

Ensimmäinen askel

Miten pankki pool pallo. Vuonna biljardia tai allas.
Miten pankki pool pallo. Vuonna biljardia tai allas.

Ensimmäinen askel. Noudata taulukon ja sijoittaminen palloja. Katsokaa tasku, johon haluat pallon päätyä tuumaa Kuvittele suora linja, jossa pallo pitäisi matkustaa päästä taskuun. Yritä kuvitella missä se olisi kimpoavat päästä että suora viiva. Kulma, että olet visualisoidaan määrittää minne olet menossa pankkiin palloa.

Toinen vaihe

Toinen vaihe. Tee merkki biljardipöytä. Sen on oltava rautatie, ja toimii tunnisteen, jotta voit helposti muistaa mistä pankki palloa. Merkki voisi olla mitä haluat, voi se olla liitu tahra, kolikko, savuke tai sooda voi. Jotain voi sijoittaa lähelle se on tarpeeksi hyvä, niin kauan kuin voit nähdä, missä se on biljardipöytä.

Kolmannessa vaiheessa

Kolmannessa vaiheessa. Kun olet aikeissa tehdä ammuttu, seistä takana kivellä ja visuaalisesti riviin oman tavoitteen (yhdessä teidän lyöntipallo) ja etsi merkki, että olet jäänyt. Voit vilkaista sitä niin kauan kuin haluat, varmista, että voit selvästi kuvitella polun että pallot tulee matkustaessaan.

Neljännessä vaiheessa

Neljännessä vaiheessa. Heilauta keppiä edestakaisin pari kertaa, tottua tunne ammuttu. Biljardia on noin pallonhallinnan. Sinun täytyy etsiä pisteen teidän lyöntipallo että haluat lyödä. Varmista lyödä sitä oikea määrä voimaa, ja oikeaan kohtaan, niin että lyöntipallo siirtyy tarpeeksi energiaa muille pallo kimpoavat kaiteet.

Kun pelaamassa biljardia tai biljardia. Kolmannessa vaiheessa.
Kun pelaamassa biljardia tai biljardia. Kolmannessa vaiheessa.

Lopuksi piirrä keppiä, lyödä pallo niin sujuvasti ja niin tiukasti kuin voit.

Geometria pankki laukaus on hyvin yksinkertaista

Geometria pankki laukaus on hyvin yksinkertaista. Kuitenkin fysiikkaa laukaus ei ole yksinkertainen, kitkan vuoksi, joita pinnan biljardipöytä, ja voima imeytyy (ja ei palautuu takaisin), jonka kaiteet. Lisäämällä fysiikan pelin, voit esitellä erilaisia ​​laukausta, kuten kehruu lyöntipallo tai liu'uttamalla palloa pitkin kaiteen. Käyttämällä kitka ja tiedän, kuinka pitkälle pallo uppoaa sisään rautatie, kukin muunnelma vaikuttaa tulokseen pankin ammuttu.

On monia tapoja tehdä laukauksen saavuttamiseksi toivottu tulos, mutta tärkeintä kaikesta on pitää harjoitella näitä laukausta. Sinun täytyy saada kokemusta ymmärtää paremmin, miten pallot reagoivat eri muunnelmia voimassa, sijoitus ja spin.