E2a

Miten palauttaa vanha kirja

Kirjamainen ihmiset nauttivat palauttaa vanhoja kirjoja

Kirjamainen ihmiset nauttivat palauttaa vanhoja kirjoja. Tyytyväisyys saamastaan ​​palauttaa kirjoja on kiistaton. Jos satut nauttia lukee kirjaa, haluat ehkä kokeilla palauttaa sen jälleenmyyntiin. Arvo vanha kirja menee korkeampi, jos se on asianmukaisesti palautettu alkuperäiseen asuunsa. Seuraavat vaiheet opit palauttaa vanha kirja.

Miten palauttaa vanha kirja. Saat kaikki tarvittavat materiaalit palauttaa kirjan.
Miten palauttaa vanha kirja. Saat kaikki tarvittavat materiaalit palauttaa kirjan.

Saat kaikki tarvittavat materiaalit palauttaa kirjan. Palauttaa vanha kirja, tarvitset seuraavat materiaalit: kaasu siivoustakki, erittäin pehmeällä harjalla, puuvilla käsineet, kumi taidetta tai pyyhekumista, snap ja tiiviste pusseja ja pinta tai lasinpesunestettä .

Valmistele alue, jossa voit työskennellä. Prosessi palauttaa vanha kirja on hyvin herkkä. Varmista, että voit työskennellä alueella, jossa rajallinen auringonvalo on saatavilla, koska tämä aiheuttaa kirjan muuttuvat ruskeiksi. Varmista myös, että pöydät jossa voit laittaa kirjat ovat puhtaita, pölyttömiä ja puhdistusaineita.

Ennen kuin aloitat prosessin palauttaa kirjan

Ennen kuin aloitat prosessin palauttaa kirjan, varmista puhdistaa kädet ensin. Vanhat kirjat ovat arvokkaita materiaaleja. Et halua tuhota niiden arvoa, koska likaiset kädet.

Kirjamainen ihmiset nauttivat palauttaa vanhoja kirjoja. Valmistele alue, jossa voit työskennellä.
Kirjamainen ihmiset nauttivat palauttaa vanhoja kirjoja. Valmistele alue, jossa voit työskennellä.

Poista pölyt kirjasta. Varmista käytät puuvilla käsineet työskentelyn. Tämä auttaa suojaamaan kirjan mahdolliset öljyn siirrosta sormenpäillä. Käyttämällä erittäin pehmeällä harjalla, yritä poistaa pölyt kirjoista. Ole varovainen, kun teet tämän, koska sivut vanhan kirjan ovat hyvin hauraita. Joskus on tärkeää korjata vahingoittuneet kirjan sivuja. Löydät monia tuotteita korjaus kirjojen myymälöissä.

Puhdista sivuja lyijykynä pyyhekumilla tai purukumia taidetta. Hanki lyijykynä pyyhekumilla tai ikenet taidetta. Tämä auttaa puhdistamaan sivuja kirjoista. Musteen poistamiseen kirjan, voit käyttää hiekkapaperia hyvin hienoa hiekkaa. Vain olla hyvin varovaisia, kun teet tämän. Varmista, että käytät hiekkapaperia hienoimmista hiekka että voit löytää.

Laita kirjoja snap-ja-tiivisteen pusseja

Laita kirjoja snap-ja-tiivisteen pusseja. Jotta kirjat asianmukaisesti suljettu ja suojattu, voit sijoittaa kirjoja snap-ja-tiiviste muovi pusseja. Tämä auttaa suojaamaan kirjojesi vaurioitunut UV-säteiltä. Voit myös käyttää Photo Activity Test arkisto laatikot paremmin suojella kirjoja.

Käytä yksittäisten laajennus kansioihin suojella vanhoja kirjoja. Hyvin löysä kuminauhat voidaan kiinnittää kannet kirjan kokonaan. Mutta vain käyttää tarvittaessa. Varmista, että olet myös hämärässä. Luonnonvalo on ihanteellinen tutkii kirjaa. Ja varmista, että pidät kirjaa poissa auringonvalosta. Tämä on ensisijainen syy ikääntyminen kirjoja.

Nämä ovat ohjeita, miten palauttaa vanha kirja

Nämä ovat ohjeita, miten palauttaa vanha kirja. Muista, että kun palauttaa vanhoja kirjoja, se on erittäin tärkeää olla hyvin varovainen ja käsitellä kirjan laajat huolellisesti. Sivut vanhan kirjan ovat hyvin hauraita. Jos olet kömpelö, saatat päätyä tuhota kirjan sivuja.