E2a

Miten saada potkut kilta World of Warcraft

Online-peli World of Warcraft

Online-peli World of Warcraft, hahmot voivat lisätä niiden menemällä tehtäviä ja suorittamalla tehtäviä. Yksilön hahmon kykyjä kasvatetaan riippuen kuinka haastavaa tehtävänä. On tehtäviä tai tehtäviä, jotka voidaan toteuttaa vain ryhmien tai kiltoja. Merkit, jotka haluavat lisätä niiden vielä voi luoda kilta tai liittyä johonkin. Vastuut tehtävä jaetaan kunkin jäsenen kilta ja jakavat palkintoja jos kilta suorittaa tehtävän onnistuneesti. Useimmat pelaajat käyttävät killan keinona lisätä niiden nopeammin World of Warcraft. On tiettyjä sääntöjä, joita sinun on noudatettava, kun olet jäsen kilta. On tapauksia, joissa voit saada potkut kilta jos et ole varovainen tekosi.

Miten saada potkut kilta World of Warcraft. Jatkuvasti pyytää apua.
Miten saada potkut kilta World of Warcraft. Jatkuvasti pyytää apua.

  1. Jatkuvasti pyytää apua. Jos olet uusi peli tai vain uusi kilta on aikoja, jolloin tunnet tarvetta kysyä kysymyksiä. Avun pyytäminen on normaalia ja se on aina hyvä selvittää jotain et ymmärrä, mutta jos tämä pääsee ulos käsin jatkuvasti pyytävät apua, niin voisitte ärsyttää muiden jäsenten kilta. Guild jäsenet ovat kiireisiä pelaa peliä niin ne ei ole paljon aikaa vastata kysymyksiin. Ei ole aikaa käsi kun yrität suorittaa haasteita.
  2. Tee loukkaavia huomautuksia. Kyky kommunikoida muiden jäsenten kanssa kilta World of Warcraft on kätevä, kun haluat antaa komentoja tai strategioita. On jäseniä, jotka käyttävät hyväkseen tätä toimintoa olemalla loukkaavaa foorumeilla tai chat. Sinun täytyy kunnioittaa jokaisen jäsenen kiltasi ja edustavat kiltasi vastuullisesti. Loukkaavat sanat heittänyt muita jäseniä, kuten rasistisia ja seksistisiä huomautuksia ei suvaita, ja riittää perusteita heittää sinut ulos kilta.
  3. Varastaa, valehdella ja huijata. Sinun pitäisi pystyä noudattamaan killan säännöt ja toteuttaa oman vastuunsa parhaan kykysi. Manipuloinnin ei ole sijaa kilta. Jos annat käsitellään muiden jäsenten, kuten pyyntö hurmata tiettyjä kohteita ja et täytä teidän loppuun kaupat, valitukset voidaan nostaa sinua vastaan. Jos jatkuvasti pelastamaan jäsenille, kun olet quests, muut jäsenet kilta voi päättää heittää sinut ulos eikä tehtävien suorittamiseen.

Nämä ovat vain muutamia syitä saada heitetty ulos kilta World of Warcraft. Yleensä, jos sinulla on ongelmia sääntöjen ja ongelmia viranomaiselle, kilta voi päättää karkottaa sinut ryhmästä.