E2a

Miten ostaa konsolin rattia

Ajopeli vain on ajopeli huolimatta parannuksista päätöslauselmassaan ja grafiikkaa. On kuitenkin olemassa vain muutamia pelaajia, jotka näyttävät saada paljon kokemusta tavanomaisesta ajopeleistä. Jos pyrimme tietää heidän salaisuutensa, vastaus on yksinkertainen peli työkalu. Se ei ole mikään muu kuin konsolin rattia. Hallinta peli käyttämällä pyörää voi tehdä muunlaista ajopeli paremmin ja ikimuistoinen kokemus. Siksi, jos haluat saada sama hieno kokemus toisten saavuttaa, sinun täytyy tehdä konsolin rattia osana oman ostoslistan.

Kanssa satoja valintoja, kun se tulee kilpa pyörät, ostokset oikea sinulle voi olla pelottava tehtävä. Ei kaikki kilpa pyörät markkinoilla voi tarjota sinulle paras kokemus, kun se tulee pelissä suosikki konsoli ajopeleistä. Opastaa oman pyrkimys oikean pyörän, tutustu näihin vinkkejä sinun täytyy harkita ostaessaan yksi:

  • Määritä budjetti. Tiedä kuinka paljon haluat viettää konsolin rattia. Pisimmällä pyörä voi maksaa enemmän kuin sata dollaria. Koska hinta, nämä pyörät tarjoavat paljon hienoja ominaisuuksia parantaa ajopeli kokemus. Jos et ole valmis maksamaan niin paljon, ostoksia halvempiin. On olemassa paljon malleja pyörien löydät alle 40€.
  • Harkitse force feedback. Hyvä juttu kilpa pyörät on, että ne voivat jopa antaa sinun kokea jokainen mutka matkassa on pelin kautta force feedback. Kuitenkin tällainen ominaisuus on useimmiten saatavilla high end konsoliin Racing pyörien yksin. Merkitys, pyörät on tämä toiminto on paljon kalliimpia kuin tavalliset pyörät. Jos et välitä force feedback, tyytyä halvempaa pyöriä, jotka ovat edelleen tarkkoja ja tukeva.
  • Harkitse tyyppi videopelien pelaat. Päätarkoituksena Racing pyörien on sinua tuntea realistinen sellainen kilpa. Jotta tämä tehokkaampi, se on parasta voit napata pyörä hyvin vastaa sellaista pelin yleensä pelata.
  • Pick joka on yhteensopiva pelikonsoli. Useimmat kilpa pyörät markkinoilla toimii vain tietyille erilaisia ​​konsolin. Siksi onko valitsemasi pyörä on yhteensopiva konsolin olet kotona. Jos ei, ostoksesi on vain jätettä.
  • Harkitse muita ominaisuuksia rattia. Hanki rattiohjain joka on sylissä liitetiedostona. Tämä on erityisen totta, jos sinulla ei ole mukautettuja racing istuin tai pöydän asentaa pyörän kotona. Kierros kiinnitys ominaisuus rattia on eniten hyötyä kaikin konsolipeli kätevä ja mukava sinulle.

Miten ostaa konsolin rattia. Harkitse force feedback.
Miten ostaa konsolin rattia. Harkitse force feedback.

Valitsemallasi konsoli rattia tekee tai murtaa jokaisen ajopeli pelaat. Siksi ei ole varaa virheisiin täällä. Tarkista vielä tarpeitasi ja löytää oikea pyörät sinulle. Kun teet tämän täydellisesti, jokainen ajopeli on kokemusta lähempänä todellisuutta.