E2a

Miten ostaa antiikki pulpetti

Ero nykyajan huonekalut ja antiikkiesineitä on valtava

Ero nykyajan huonekalut ja antiikkiesineitä on valtava, ja saatat kysyä jos romanssi on mennyt. Antique pulpetit on tämä kaunis, suloinen ja romanttinen mukaan te harvoin nähdä tai tuntea lasi työpöydät ja kirjoituspöytä. Keräilijät ympäri maailmaa etsintä (ja torjunta), mitä voi tuntua vanha, ruosteinen ja hyödytön sinulle, mutta arvokasta heille.

Internetin ansiosta

Internetin ansiosta, antiikki lähteet ja keräilykohteita ovat käden ulottuvilla. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on mennä suosikki hakukone, kirjoita mitä etsit napsauta hakupainiketta. Online huutokaupat ovat trendi ja monet ovat hakeneet Paypal tilejä helppoa liiketoimen. Ebay.com on laaja valikoima myyjiä ja keräilyesineitä. Hinnat antiikki työpöytä välillä 90-100 dollaria, kun taas yhä erinomaisessa kunnossa voi maksaa paljon enemmän. Jotkut sivustot, jotka myyvät antiikkia joiden tuotteet saatavilla myös eBayssa. Nämä ovat seuraavat:

Miten ostaa antiikki pulpetti. Cooper.
Miten ostaa antiikki pulpetti. Cooper.

 1. goodbyecitylife.com - Tämä sivusto sanoo hyvästit kaupungin elämää ja tervehtimään maan tyylejä. Se vain osoittaa, että woodcrafts eivät koskaan pois muodista.
 2. antiikki-lane.com - Talot kaunis, harvinainen antiikki kuten tuolit, jewelries, turhamaisuus työpöydät ja jne.
 3. collectorsweekly.com - lisäksi vintagea, niillä on myös blogitekstejä keräilijät jossa tulevaisuudessa antiikki-kerääjä voi saada vinkkejä. Nämä blogimerkinnät vaikka muitakin antiikkiliikkeitä läheisyydessä.
 4. antiques.rubylane.com - Näyttää huonekalut ja järjestäjä hieno maku, sopii lisättävä keräilijän luettelo.
 5. thebuddhahunter.com - Tämä sivusto myymälä esittelee paitsi antiikki puinen työpöytä, mutta myös Buddha-patsaita.

Jos etsit halpaa antiikki työpöydät, yksityishenkilöt myyvät kohteita hinta paljon alhaisempi kuin antiikkikauppoja ja jälleenmyyjät. He jopa lähettää niistä kuvia internetissä oman valvonnan.

 1. detroit.craigslist.org - Tarjoukset pulpetit vain 20€! Koulun tuoli on jo kiinnitetty ja korkeus työpöytä on säädettävissä. Se on tarpeeksi asettaa pienen tietokoneen päälle. Hyvä ostaa, mutta tämä pöytä tarvitsee TLC.
 2. losangeles.craigslist.org - Opettajan työpöytä taitettava istuin 120€ arvoinen saalis niin kauan kuin se on erinomaisessa kunnossa aivan kuten mitä omistaja sanoi.
 3. bakotopia.com - Tämä yksi on myydä 1900-antiikki työpöytä. Ei hinta lähetetty vielä, mikä tarkoittaa kiinnostunut ostaja, voi silti tinkiä niin paljon kuin haluaa.

Paikalliset huutokauppakamarit tai autotalli myynti tarjoavat suuria antiikkia. Niille, jotka mieluummin paikan päällä huutokaupat, tässä on luettelo joistakin niistä:

Ero nykyajan huonekalut ja antiikkiesineitä on valtava. Internetin ansiosta.
Ero nykyajan huonekalut ja antiikkiesineitä on valtava. Internetin ansiosta.

 1. Ace Huutokauppa Co - lähellä Lafayette, LA, niiden verkkosivuilla antaa esikatselun antiikkia huutokaupassa.
 2. Carwile Huutokaupat - Koti antiikki, Maatalouskalustoa, kiinteistöjen ja henkilökohtaisen omaisuuden huutokauppaa. Sijaitsee on Cullen, Virginia.
 3. Cooper, Alex Auctioneers Inc - Ollut huutokaupassa liiketoimintaa vuodesta 1924. Ne tarjoavat itämaisia ​​ja antiikki mattoja. Aikataulut huutokauppa on lähetetty niiden verkkosivuilla.
 4. Tanssi, Steve: Huutokaupat - ovat huutokaupanpitäjät henkilökohtaisen omaisuuden, joka sisältää antiikkiesineitä, huonekaluja, sihteeri työpöydät, autoja ja moottoripyöriä vuodesta 1972, niiden sivusto tarjoaa myös huutokauppa listings.
 5. Burchard Galleries - Sijaitsee Tampa Bay, Florida, ne tarjoavat verkossa ja paikan päällä huutokaupat.

Antique pulpetit ovat täydellinen niille opiskeluun kotona. Sinun täytyy vain olla kekseliäs löytää paras ostaa.