E2a

Miten ostaa postimerkkejä Internetissä

Näinä päivinä ja kellonaikoina, ihmiset ovat kiireisiä ja liikkeellä

Näinä päivinä ja kellonaikoina, ihmiset ovat kiireisiä ja liikkeellä. Viimeinen asia, joku haluaa tehdä, on seistä pitkät jonot ostaa postimerkkejä. Unohda tuhlaa kaasua ja jättää mukavuudet oman kodin. Opettele ostaa postimerkkejä Internetissä!

Se on erittäin helppo ostaa postimerkkejä Internetissä

Se on erittäin helppo ostaa postimerkkejä Internetissä. Kaikki mitä tarvitset on tietokone ja luotto-tai pankkikortilla. Ensin halua mennä Eurooppaan Postal Service verkkosivuilla. Etsi linkki, jossa lukee "ostaa postimerkkejä ja kauppa". Ymmärtää, että on olemassa useita erilaisia ​​leimoja valita. On postimerkkejä keräämiseen, postimerkkejä hauskaa, perinteinen ensimmäisen luokan postimerkkejä ja paljon muuta. Voit myös valita kirjoja postimerkkejä, kelat postimerkit, automaatit, ja enemmän.

Kun näet mitä kohteita haluat tilata

Miten ostaa postimerkkejä Internetissä. Näinä päivinä ja kellonaikoina, ihmiset ovat kiireisiä ja liikkeellä.
Miten ostaa postimerkkejä Internetissä. Näinä päivinä ja kellonaikoina, ihmiset ovat kiireisiä ja liikkeellä.

Kun näet mitä kohteita haluat tilata, paina vain "osta"-painiketta. Se menee sivulle, jossa voit lisätä määrä postimerkkejä haluat ostaa ja myös antaa sinulle välisumman. Jos haluat ostaa lisää postimerkkejä, klikkaa linkkiä "store kotiin". Voit jatkaa ostoksia niin monta kohdetta kuin tarvitset ja järjestys sivun pitää yhteneväisiä tilauksen ja yhteensä.

Kun olet tilannut postimerkkejä tarvitset

Kun olet tilannut postimerkkejä tarvitset, paina "kassalle"-painiketta. Sinun täytyy lisätä laskutus-ja toimitustiedot sekä luottokortin tiedot. Tulet jälleen esitellään teidän koko ja jos hyväksyt yhteensä painamalla "ok". Kaikki tilaukset käsitellään verkossa lähetetään kautta Priority Mail 5€. Toimitusaika teidän postimerkkejä kestää yleensä noin viisi vaille seitsemän työpäivää.

Jos etsit ostaa keräilymerkkejä

Jos etsit ostaa keräilymerkkejä, se on yksinkertainen prosessi samoin. Jälleen Euroopassa Postal Service myy niitä, mutta voit myös tilata niitä, mutta paikoissa kuten Ebay on tulossa erittäin suosittuja ostaa. On olemassa tiettyjä sääntöjä käyttäytymisestä, joka olisi ottanut ostaja ja myyjä. Kun olet lukenut säännöt myyjältä ja suostuvat mainittuihin ehtoihin, sinut ohjataan sivulle, jossa voit täyttää tietosi. Ole tietoinen siitä, että eBay käyttää PayPal ensisijaisena maksulähde. Jos sinulla ei ole PayPal-tili, yksinkertaisesti mene niiden verkkosivuilla ja rekisteröidä tilin. Se kestää noin viidestä kymmeneen minuuttia perustaa tilin ylös. Kun olet lähettänyt PayPal info Ebay, he anna myyjä tietää, että olet tehnyt maksun. Toimitusaika vaihtelee ostaessaan Ebay. Myyjä yleensä ilmoitettava toimitusajat heidän mainoksen.

Se on erittäin helppo ostaa postimerkkejä Internetissä. Kun näet mitä kohteita haluat tilata.
Se on erittäin helppo ostaa postimerkkejä Internetissä. Kun näet mitä kohteita haluat tilata.

Jälleen on melko helppo ostaa postimerkkejä Internetissä. Kun näet kuinka helppoa ja kätevää se todella on, et ehkä koskaan halua ajaa ulos ja ostaa postimerkkejä taas!