E2a

Miten ommella yksinkertainen matkustaa koruja tapauksessa

Yksinkertainen matka koruja tapauksessa on kätevä alus-ja varastotiloja kaikille niille pikku rihkamaa että puet ja tuovat mukanaan hätätilanteita varten. Se suojaa koruja likaantumista ja kohokuvioidut laukussa. Se on myös kätevä, koska tiedät heti, mistä löytää koruja. Se pitää kaikki kaulakoruja paikoilleen, jotta ne eivät sotkeutuisi muita asioita laukussa. Lopuksi, se ei näytä läheskään koruja tapauksessa, koska se on kaunis ja voit tehdä sen näyttämään muodikas hauska kukkaro. Voit jopa tehdä yhden oman ja muokata omaa suunnittelua.

Ommella yksinkertainen matka koruja tapauksessa, toimi seuraavasti:

Miten ommella yksinkertainen matkustaa koruja tapauksessa. Valitse kangas, josta pidät.
Miten ommella yksinkertainen matkustaa koruja tapauksessa. Valitse kangas, josta pidät.

 • Valmistele materiaaleja! Tarvitset kahdenlaisia ​​kangasta, sillä ulkopuolelle suunnittelun ja vuori. Hanki joitakin nauhoja, sakset, neula ja lanka (tai voit ommella koneella, mutta käsityönä on suuri).
 • Valitse kangas, josta pidät. Jokainen malli on hieno. Voit tehdä eri matka koruja tapauksissa riippuen tilaisuudessa. Voit tehdä yhden silkkiä tai samettia virallista kokoontumisia. Voit tehdä yksi tehtävä mokkaa että ylimääräistä kestävyyttä. Voit tehdä yksi viehättävä tulostaa ja malli jokapäiväiseen käyttöön.
 • Valitse vuori huolellisesti. Vuori on yksi, on kosketuksessa koruja. Jos haluat ylimääräistä huolta koruja, valita jotain pehmeää ja hankaamatonta varten vuori. Voit valita silkki, musliini, ja sametti mm. Yleensä pidättyä kangas kirjonta liinavaatteet, koska se voi mahdollisesti mustelma koruja erityisesti tapauksissa kultaa.
 • Valmistele kankaita. Tarvitset kaksi ympyrää kangasta. Muotoilu kangas ja vuori olisi 12 tuumaa halkaisijaltaan. Jotta ympyröitä kankaasta, voit käyttää mallia.
 • Tee täydellinen ympyrä käyttäen kompassi pahvi. Leikkaa se pois ja käyttää sitä kaavaa. Voit myös tulostaa yhden ulos tietokoneesta.
 • Valmista neljä pientä ruutua mitata 3,5 tuumaa puolelta. Ompele saumat, jättäen sinut ainakin 3 tuumaa neliö.
 • Ota vuori ja tehdä 3-tuumainen ruutu keskellä sitä. On jokaisen neliön ommella joku kangas aukioita, jättäen yläreuna auki. Nämä ovat taskut sisällä koruja tapauksessa.
 • Kun olet ommellut taskut, laita vuori päälle suunnittelun kangas. Muotoilu kangas olisi alaspäin. Ompele ne yhteen reunoille, tarpeeksi antaa, joten voit kääntää sen nurinpäin ennen kuin olet valmis.
 • Taittaa tuuman yläreunasta sisälle. Ompele kangasta, jolloin päät auki. Tämä on kotelon teidän nauhat, joka pitää kiinni koruja tapauksessa.
 • Hanki hakaneula ja pin toinen pää nauha. Työnnä tappi sisään kotelon ja työskennellä se läpi muiden aukon. Kun saat tappi ulos, vedä juuri tarpeeksi saada nauha pois mutta jätä nauha kudottu sisällä. Ota tappi pois ja solmu päät nauhat.
 • Sido nauhat yhteen sulkea koruja tapauksessa.


Nyt laittaa sormuksia, kaulakoruja, helmiä, ja kaikki korut tarvitsee kun matkustat tapauksessa.