E2a

Miten ommella kuvakudos

Tapestry on taidemuoto, joka käyttää kangasta

Tapestry on taidemuoto, joka käyttää kangasta. Se on ollut voimassa vuodesta 1467. Tämä tuli ranskan sanasta tapisser, mikä tarkoittaa peitä paksua kangasta. Tätä on käytetty koristeet kirkon ja linnoja sekä auttaa tekemään näitä paikkoja tuntuu lämmin talvi. Tänään kuvakudos on yhä ja se on yleensä otettu kehyksessä. Tämä on hirtetty seinälle koristeeksi talossa. Jos haluat laittaa kuvakudos seinälle ja tehdä se näyttää kuninkaallinen seinään, voit ommella omia kuvakudos. Tämä on paljon halvempaa kuin ostaa plus saat valita oman design. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija ompelu tähän. Vaikka olet aloittelija, jos rakastat mitä teet, voit varmasti tehdä tämän hankkeen.

Tässä ovat vaiheet, miten ommella kuvakudos.

  • Valmistele asioita, tarvitset ompelu ikioma kuvakudos. Nämä ovat kuvakudos kangas, neula, lanka, kuvio, muotoilu ja kehys, jossa voit laittaa valmiin tuotteen. Kuvakudos kuviot ja mallit ovat saatavilla verkossa. Jotkut sivustot, jotka voit tarkistaa ovat beadedbear.com , jellyrolls2go.com ja pepperknit.com . Muita materiaaleja voi ostaa mistä tahansa ristipisto myymälöissä sekä verkossa.
  • Leikkaa kangas haluttuun kokoon. Koko kuvakudos riippuu siitä, kuinka suuri haluat sen olevan. Lisää puolet tuumaa koosta kaikkien reunojen niin että sinulla on tarpeeksi tilaa rajan.
  • Valitse tyyliä kuvakudos. Selaa kuvakudos mallit tai kuvioita Internetissä. Valitse yksi, joka haluat nähdä seinälle. On olemassa useita malleja ja malleja saatavilla, joten varmista, että otat aikaa tarkistaa nämä niin voit olla tyytyväinen lähdön. Kun löydät tyyliä kuvakudos, saada pysyvä mustalla tussilla ja kopioi design kangas. Tee tämä varovasti saada suunnitteluun kuin se on.
  • Aloita ompelu kuvakudos. Siirron jälkeen kuvio kankaaseen, on aika ommella kuvakudos. Seuraa design kangas ompelemalla käyttämällä lankaa ja neulaa. On parasta käyttää värikäs muotoilu niin, että tämä on silmiä hivelevä, kun ripustaa seinälle. Tämä tuo myös eloa huoneeseen jossa voit laittaa tämän. Aloita ompelu pohjasta osa kuvakudos. Varmista, että käytät lanka erinomainen laatu niin, että tuloksena on erinomainen samoin. Varovasti ommella merkki kankaan päästä muotoilu pidät.


Kun tehdään ompelemalla koko suunnittelu

Miten ommella kuvakudos. Valmistele asioita, tarvitset ompelu ikioma kuvakudos.
Miten ommella kuvakudos. Valmistele asioita, tarvitset ompelu ikioma kuvakudos.

Kun tehdään ompelemalla koko suunnittelu, saat runko ja laittaa henkilökohtaisesti tehnyt taidetta. Käytä hieno kehys vastaamaan kuvakudos. Etsi paikalla seinälle, jossa voit ripustaa kuvakudos taideteoksia. Tämän pitäisi olla paikalla joka voidaan helposti nähdä kaikki, jotta he pystyvät heti nähdä seinävaate, että olet tehnyt saapuessaan huoneeseen. Voit myös valita alueen, joka luulet puuttuu elämästä. Sinun kuvakudos varmasti tuovat eloa tälle alueelle.