E2a

Miten ommella samettiverhoilla

Kun haluat kotiisi etsiä lisää ylellisesti valittamalla

Kun haluat kotiin katsomaan enemmän ylellisesti houkuttelevalta, sametti verhot ovat paras lisävaruste. Velvet verhot todella oppinut taidon syömällä silmissä katsojan. Heillä eleganssia, joka luo lämpimän tunnelman huoneessa. Velvet verhot ovat kansan keskuudessa käytetään teatterin verhot sekä Gothic koristeluita. Ne ovat yleisesti saatavilla yksivärisiä, harvoin tulosteita. Voit valita erilaisia ​​värejä valittaessa verhot ja lisätä ylellisyyttä tahansa huoneeseen haluat koristella.

Miten ommella samettiverhoilla. Määrittää koko liinan riippuen mittaus ikkunan tai seinään haluat sijoittaa ne.
Miten ommella samettiverhoilla. Määrittää koko liinan riippuen mittaus ikkunan tai seinään haluat sijoittaa ne.

Jotkut ihmiset ovat hauskaa luoda omia sametti verhot. Mutta ompelu sametti voi olla vaikea aloittelijoille, koska se vaatii kohtalaista osaamista ompelu. Sitä ei suositella jatka ompelua sametti verhot kunnes olet varustettu loppuun verhot sujuvasti. Kuitenkin, jos sinulla on tunne hyvin varustettuja ja luottavainen ompelu sametti verhot, niin nämä vaiheet voivat auttaa sinua tekemään ompelu hauskaa ja helppoa.

Valmista valitsemasi sametti verhot, mittanauha, sakset, jäljittämisestä lyijykynä, kärjet ja ompelukone.

  1. Määrittää koko liinan riippuen mittaus ikkunan tai seinään haluat sijoittaa ne. Tee lyijykynä luonnos mittaus ja aseta ne tasaiselle pinnalle, jossa voit nähdä koko näkymä. Aloita pinning ääriviivat ja leikata kaikki sivut huolellisesti. Kun leikkaus sametti verhot, tee se yksi askel kerrallaan. Jos yrität leikkaa se monikerroksinen, kangas voi luiskahtaa ulos ja sen ulkonäkö voi vaurioitua.
  2. Taittaa sekä vasemmalla ja oikealla puolella on kankaan ainakin tuumaa. Pin kaikki taitetun sivut ylhäältä alas. Huomioi, että käytettäessä nastat ja neulasia sametti verhot, on tärkeää käyttää 70/10 neulaa tai ohuemman neulan ja tapin kun ei löydä mitään.
  3. Mene alaosaan kangas, taita pohjan kahdesti noin kaksi tuumaa kohden. Pin hyvin.
  4. Määrittää koko tangon taita jäljellä olevaan reunaan vähintään tuuman sitten kertaiseksi uudelleen noin 4 tuumaa koko tangon. Lukitse jokainen reuna kiinnittämällä.
  5. Nyt voit aloittaa ompelun. Jotta materiaali crumpling kun ommella, h ja-harsintalangat pidetään parempana kuin kone-harsintaa. Älä käytä liikaa painetta verhot. Se jättää näyttökertoja kangas että et ehkä halua nähdä, kun olet kilpaillut ompelun.

Velvet on yksi herkkiä kankaan

Velvet on yksi herkimmistä materiaalit. Joten Käsittele verhot kanssa tarvittava hoito säilyttää kauneutta ja eleganssia. Jos huomaat epäröivät ommella tällaista drapery, voit aina nauttia ostaa valmiita, tyylikäs sametti verhon valintasi. Mutta jos todella, mielettömän ja syvästi halu sametti verhot kotiin, mutta hyvin rajallinen budjetti, saatat yrittää kysyä apua ystäviä, jotka eivät hallussaan tarvittava ompelu taidot. Tämä voi myös antaa sinulle mahdollisuuden katsella ja oppia, jotta voit itse jonain päivänä ommella ikioma verhot.