E2a

Miten nimetä hahmosi

Olitpa kirjallisesti rönsyilevän romaani tulokset hahmoja

Olitpa kirjallisesti rönsyilevän romaani tulokset hahmoja, jotka matkustavat maailmaa, tai lyhyt näytelmä noin kaksi kaveria istuu baarissa, te, jossain vaiheessa tai toisella, on annettava kyseiset merkit nimiä. Tai sinulla ainakin on tehtävä tietoinen päätös olla nimetä niitä. Joskus nimeäminen prosessi voi olla yksinkertainen. Muina aikoina, on mahdollista jumiin. Joskus kirjailija voi kuulua saalis, sillä Laura San Giancomo sanoo Pretty Woman, jotta "paine ... ja nimi!" Seuraavassa on muutamia tapoja vauhtiin nimi antavia prosessi.

 1. Päätä, kuinka tärkeitä nimiä ovat juttusi. Se on helppo saada kiinni löytää juuri oikea nimi merkki. (Se on erityisen helppo saada kiinni, kun kovempi osa kirjoittamista - sanovat, hahmotellaan toisessa näytöksessä kirjoitus - on teidän muiden vaihtoehto.) True, nimi voi auttaa sinua selvittämään hahmon persoonallisuutta. Se voi olla symbolinen merkitys. Se voi lisätä syvyyttä tarinaasi. Mutta joskus, nimeä ei ole niin tärkeää kuin luulet. Esimerkiksi rakastan näytelmiä elokuun Wilson, ja muistan mitä monet hahmot tehdä ja sanoa ja taistella. Mutta muistan hyvin harvat nimet. Jotkut nimet luultavasti ollut paljon merkitystä - mutta muistan hahmon merkitys muistamatta näitä merkittäviä nimiä.

  Sama pätee suosittuja elokuvia. Rakastan elokuvaa Crimson Tide, mutta kun ajattelen päähenkilöt, viittaan niitä Denzel Washington ja Gene Hackman - En muistanut nimeään veto. Tärkeintä on, joskus nimi voi olla hyvin tärkeä, joskus semi-tärkeää, ja toisinaan ei lainkaan tärkeä. Joten mieti kuinka tärkeitä nimiä on teidän tarina, ja jos paljastuu, että ne eivät ole kaikki ratkaisevaa, älä viettää viikkokausia etsivät että "täydellinen" nimi. Myös tajuta voi olla monia "täydellinen" nimiä merkin. Saatat olla viisi nimeä on lyhyt luettelo teidän päähenkilö. Se voi olla, että jokin viidestä toimisi ja kaikki sinun tarvitsee vain valita suosikkisi.

 2. Mieti hahmosi persoonallisuutta ja löytää nimi, joka liittyy tähän persoonallisuus. Vanhempani ovat vitsi John Wayne. Lähes kaikki hänen elokuvia - ja tämä voi tarkistaa Internet Movie Database - hän pelaa hahmo nimeltä John tai Jake. Miksi on näin? No, se on todennäköisesti koska riippumatta hänen erityisluonnetta, John Wayne pelasi vielä John Wayne, ikoni länteen. Kovanaama. Riippumaton mies. Cowboy. Ja meidän yhteiskunnassamme, kaverit kuten että vain ei nimetä Marion. Tai jos he ovat, he nopeasti vaihtaa vaiheeseen nimet John ja Duke! Kirjoittajat näitä vanhoja elokuvia tiesi tämän ja poimi kova, miehekäs nimet niiden kova, miehekäs merkkiä. Myönnettäköön, se ei todennäköisesti tarvitse olla samat kaksi kovaa, miehekäs nimiä aina, mutta näet käsite.

  Joitakin nimiä missään yhteiskunnassa vain mieleen tiettyjä luonteenpiirteitä. Esimerkiksi, lyhyt, tyly nimiä mieleen kova, voimakas tai suoraan ihmisiä, esimerkiksi. Muut nimet ovat erilaisia ​​konnotaatioita, Lily voisi olla herkkä, ja Zeke voisi olla maalainen. Ei ole kova ja nopea sääntö, mikä nimi sopii mitä persoonallisuus, niin mene teidän gut.

  Joka tapauksessa, sitten yksi tapa valita merkin nimi on miettiä kuka tämä henkilö on ja löytää nimi, joka jotenkin ilmentää, että persoonallisuus tai kuva. Shrek, esimerkiksi, on eräänlainen kurkku äänen se, muistuttaa dreck tai hylky. Ja kun katsot äreä vihreä peikko, se sopii paljon paremmin kuin Andrew tai Jimmy, ei se?

  Oikeassa elämässä, emme saa nimetä lapsia mukaan heidän persoonallisuutensa, mutta kirjallinen, saamme tietää persoonallisuuden ennen merkkiä saa nimen. Ajattele hahmon persoonallisuutta ja se voi auttaa antamalla hänelle nimen.

 3. Olkoon tarina muotti nimi. Tämä on hieman liittyvät käyttävät persoonallisuus ohjaamaan valintoja. Tässä tapauksessa voit valita juuri mitään nimeä, edes yksi, joka ei liity hahmon persoonallisuus, ja sitten anna sen hahmon tarina hometta nimi. Esimerkiksi kova kaveri näyttelijä on nimeltään Marion. Hänen halunsa olla kova kaveri näyttelijä on hänen vaihtaa lempinimen Duke, kuten John Wayne.

  Miten nimetä hahmosi. Päätä, kuinka tärkeitä nimiä ovat juttusi.
  Miten nimetä hahmosi. Päätä, kuinka tärkeitä nimiä ovat juttusi.

  Tässä toinen esimerkki. Sano sinulla on hahmo, joka on viidennen sukupolven miljonääri ja hänen nimensä on Sir Benjamin Jackson IV. Ehkä hän on ylpeä tai jopa ylimielinen noin titteliään ja käyttää sitä koko ajan. Tai ehkä hän yrittää piilottaa hänen taustansa on "tavallinen kaveri" ja yksinkertaisesti menee noin lempinimi kuten Ben. Tai ehkä tarina kertoo blueblood joka haluaa olla räppäri, joten hänellä on naurettava wannabe rap-tähti nimen. Täällä se ei ole varsinainen nimi, vaan miten hahmon tarina muovaa se, että päätyy tärkeitä.

 4. Käytä nimeä heijastava hahmon perintöä tai tausta. Mikä on hahmosi etnisen taustan? Mikä on hänen perheensä taustaa? Kaikki nämä asiat voivat pelata, mitä nimeät merkin. Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on Afrikkalainen eurooppalaista luonnetta. Saatat valita yleisiä eurooppalaisia ​​nimi kuten Bill tai Steve, tai sen sijaan nimeä usein erilaisia ​​voidakseen Afrikkalainen eurooppalaisen kulttuurin, kuten Dujuan tai Tyriq. Tai kaivaa syvemmälle hahmon taustalla. Mikä on hänen perheensä taustaa? Mitä jos hänen äitinsä oli kansalaisoikeudet aktivisti? Ehkä hän oli nimetty Malcolm X. Oliko hänen äitinsä fani klassisen musiikin, liian? Ehkä hän nimetty Malcolm Amadeus. Hei, se on oikeastaan ​​aika siistiä nimi.
 5. Valitse symbolinen nimi tai erityisiä mielleyhtymiä, mutta ole varovainen. Nimet ovat usein symbolisia. Ja joskus kun he eivät edes tarkoitus olla symbolinen, ihmiset lukevat niitä. Joten käyttäen symbolinen nimi voi olla riskialtista. Soittaminen merkin Odysseus, esimerkiksi aika paljon sanelee, että kaveri on jonkinlainen matkan. Adam Eve, Job? Loaded! Ole varovainen, kun käytät nimiä lastattu symboliikkaa.

  Toisaalta, symboliset nimet voidaan käyttää hyvin tuloksin. Lelu cowboy huolissaan tulevansa outclassed uudella muovinen Spaceman on nimeltään Woody. Oliko Pixar mennä ulos tapa käyttää tätä symbolista nimeä? Ehkä ei, mutta pieni ripaus lisää syvyyttä. On scifi-näyttelyssä Battlestar Galactica, monta nimeä on symbolinen merkitys. Apollo, esimerkiksi, on poika komentaja. Kreikkalaisessa mytologiassa Apollo on poika pääjumala, Zeus. On symbolinen yhteys, ja melko ilmeinen - mutta se ei ole yli-the-top.

  Asiat kuten vuodenajat, värit, ja sää voi olla erilaisia ​​merkityksiä ja voidaan käyttää sekä nimiä. Jälleen käyttää niitä varoen, jotta et lyödä ihmisiä päähän "ilmeinen" vasara.

 6. Hit se aivan nenän. On toisaalta joskus ilmeistä on hyvä! Joissakin tapauksissa nimeäminen merkki voi olla yhtä helppoa kuin tunnistaa hänen ilmeisimpiä fyysisiä ominaisuuksia ja menee sen kanssa. Ajattele 7 kääpiöt. Ei mitään symbolinen nimestä Sneezy. Hän aivastelee paljon! Saksikäsi Edward on todellinen sakset käsiin. Pelkuri Lion on todellinen Pelkuri Lion. Mitä nämä merkit voivat edustaa on jopa tulkinnan, mutta heidän nimensä ovat selkein niistä on mahdollista. Ja ne toimivat. Riippuen sellainen tarina olet kirjallisesti, nimi, niin kirjaimellisesti kuvaa hahmo voi toimia hienosti. Satu, science fiction, tai off-center tarina voi laittaa nämä nimet paremmin kuin "realistinen" tarina.
 7. Mene päinvastainen. Joskus ironisina voi auttaa sinua löytämään loistava nimi merkki. Mikä hahmosi vastakohta? Mikä nimi saattaa merkitä, että päinvastainen? Itsemurha nainen nimeltä Hope saattaa olla hieman liian suora, mutta saat yleinen ajatus. Mafia hitman, saarnaaja, malli? Mitä nimet eivät näytä "mennä" näitä merkkejä ollenkaan? Nämä voisivat itse asiassa olla täydellinen nimet etsit. Pieni ironia menee pitkälle, vaikka, älä anna jokaisen merkin oman tarinasi tämäntyyppisen nimi tai vaikutus todennäköisesti menetetään.
 8. Unohda nimiä. Runsaasti tarinat sisältävät nimeämätön merkkejä tai merkkejä, jotka vain otsikot. Thornton Wilderin "Our Town" on luonteeltaan yksinkertaisesti nimellä Stage Manager. Williamsin "Glass Menagerie" on luonteeltaan kutsutaan Gentleman soittajan. Joskus, nimeämätön hahmo on kertoja, joka tuo meidät läpi tarinan. Emme koskaan oppia hänen nimensä ja ei tarvitse. Kuten aiemmin mainitsin, saatat löytää ei kaikkia merkkejä tarvitse nimiä.

  Toisaalta, joskus anonymiteetin voi olla symbolinen merkitys. Yrität ehkä tehdä kohta noin nimetön sodan uhreja, ihmisiä, jotka ovat unohtaneet ajan, tai jotain sellaista. Jättämällä pois nimi voi usein olla niin iso päätös antavan joku täydellinen nimi.

Merkit jäädä meille monista syistä - mitä he tekevät

Merkit jäädä meille monista syistä - mitä he tekevät, mitä he sanovat, miten ne muistuttavat meitä itseämme tai mitä he paljastavat maailmasta. Oikea nimi voi tehdä merkin hauskempi, surullisempi, enemmän symbolinen tai enemmän pysyviä. Jopa valinta jättää pois nimen voi lisätä syvyyttä tarinaasi.