E2a

Miten muuttaa Automatic Transmission Fluid

Autosi tarvitsee hoitoa ja huoltoa kuten muutkin koneen

Autosi tarvitsee hoitoa ja huoltoa kuten muutkin koneen. Pitämällä kaikki sen osat ensiluokkaisessa kunnossa varmistaa tehokkaan ja turvallisen. Yksi niistä asioista, sinun täytyy pitää silmällä on sinun automaattivaihteiston nestettä. Tämä neste varmistaa asianmukainen hoitaminen auton, mutta voi helposti ylikuumentua ja kerran se, olet pulassa. Nesteen vaihtaminen kokonaan on ainoa tapa korjata tämä. Tässä on, miten muuttaa automaattivaihteiston nestettä autossa:

  • Set-up. Voit muuttaa nesteen saamalla alla auton, joten sinun täytyy laittaa auton tukeva liittimiin tai ramppi. Älä huolimaton, koska auton voi helposti murskata sinut kuoliaaksi. Varmista, että olet jatkuvasti päällä ja että olet peitä pyörät tiili tai sementtiä lohkon.
  • Puretaan vaihteistoöljyä. Jotkut autot voi tulla viemärin nokkaan, mutta toiset eivät. Niille, se saa hankalampi. Yksinkertaisesti poistamalla lähetys pannu ei päästä eroon kaikista vanhoista automaattivaihteiston nestettä ja aiheuttaa iso sotku. Paljon nestettä jäävät muiden osien auton ja saalis pannulla ei voi sisältää äkillinen kaatosade nestettä. Sen sijaan, älä poista pannulla kokonaan. Jätä pultit toisella puolella koskematonta ja tämän pitäisi antaa ATF virtaavat oman saaliin pannulla. Kun suurin osa nesteestä on teidän saalis pannulla, voit poistaa siirto pannulla kokonaan ja puhdista loput osat. Huomioi aseman pannulla. Suodatin kuitenkin menee roskiin vaan vaihteistoöljyä on hävitettävä asianmukaisesti.
  • Uudelleentäyttöä ja uudelleenasennus. Muista puhdistaa kaiken, ennen kuin aloitat laskemisesta kamaa takaisin sisään Puhdista siirto pannulla kaikkien ATF jäämiä. Raaputa (ilman raapimista vaskooli) metallia, joka on juuttunut omaan pannulla ja puhdista magneetti liikaa. Puhdista kaikki tiivisteen jälkiä samoin. Kun olet valmis asentamaan pannulla, varmista riviin kaiken kuten se oli ennen otit sen pois. Pultit tulee kiinnittää uudelleen käsin ensimmäinen sitten seurattu avaimella. Muista, että jos kiristä pultit, voit vahingoittaa voimansiirto pannulla ja tiiviste. Täytä oikea ATF nestettä, mutta varmasti ei tulisi liian sitä. Käynnistää auton mutta pitää sitä tyhjäkäynnillä. Engage käsijarru ja sitten läpi kaikki vaihteet kunnes saat "pysäköidä" ja tarkista taso taas. Lisää hieman nestettä, jos tarvetta on. Nyt kokeile toimivat normaalia lämmitystä tasoilla tarkista nesteen uudelleen varmistaaksesi, että ilmaisin on "kuuma".
  • Muistettavaa. Sinun pitäisi vaihtaa automaattivaihteisto neste joka 30000 mailia. Saatat kuulla muista lähteistä että maaginen numero on oikeastaan ​​100000 km, mutta se on virheellinen ja jos odottaa niin kauan, käytät suuri riski. Uusi vaihteistoöljy pitäisi olla punertava väri ja haju makeasti. Älä koskaan täytä koska se vahingoittaa voimansiirto ja käyttämällä vääränlaista nestettä on kielteisiä vaikutuksia myös. Muista, että raskas käyttö on tärkein syy vaihteistoöljyn polttaminen. Ajon koskaan siirtää pois ajomatkan "" pysäköidä "tai" käänteinen "kunnes olet piste.

Tämä ei ole helppo tehtävä

Miten muuttaa Automatic Transmission Fluid. Puretaan vaihteistoöljyä.
Miten muuttaa Automatic Transmission Fluid. Puretaan vaihteistoöljyä.

Tämä ei ole helppo tehtävä, mutta on ehdottoman tärkeää, että muutat automaattivaihteiston nestettä. Voit aina pyytää mekaanikko tekemään tätä voit säästää aikaa, mutta jos halusi säästää hieman rahaa ja tehdä se itse, vaiheet ovat oikeassa. Ota aikaa ja varmista siivota sotkut ennen pitää sitä hyvin tehdystä työstä.