E2a

Miten muotokuvien

Vaikka käytät kuvia perheen piknik, tai syntymäpäivänä joku ystävistäsi, voit ottaa upeita valokuvia olitpa sisällä tai ulkona. Muotokuvaus voi olla mysteeri monille, ja monet meistä, jotka menevät on meidän muotokuvia otettu studiot ovat awed hyvin valaistu, kaunis itse näemme painotuotteiden me maksetaan. Ei tarvitse olla lannista ajatus ottaa muotokuva. Sinäkin voit tehdä päätöksiä tästä tyypistä valokuvan, ja suunnitella kuva, joka kerää paljon positiivista palautetta. Tässä lyhyessä artikkelissa tutustutaan kameran asetuksista, valaistus, kehystys ja koostumus, ja poseeraa aiheita.

Vaihe 1

Professional valokuvaajat käyttää standardia f8 aukon ottamaan valokuvia näet muotilehtiä. Monet Studiokuvaajat myös käyttää F8 niiden standardi-aukkoon. Syy miksi tämä aukko tallentaa yksityiskohdat niin tarkasti henkilön ja vaatteita he ovat päällään, joten kuva on kaikilla terävä. Jos kuitenkin haluat luoda taiteellinen laukausta, voit käyttää suuremmilla aukoilla kuten 5.6f. Jotkut muut valokuvaajat käyttävät 2.8f etenkin lähikuvia, hämärtää kaiken muun paitsi silmät heidän valokuvan. Laajempi aukot taustasta epäselvän ja luoda pehmeä muotokuva, jossa tietynlaista tunnelmaa. Perhe ryhmäkuvia, on viisasta käyttää ainakin 4.5f jotta kaikkien silmät ovat teräviä. Jos konsernin kasvot ovat kaikki samassa tasossa, heidän silmänsä ovat kaikki terävät tämän pienin aukko. Koska olet tekemässä päätöksiä aukon enemmän kuin muut asetukset kameraan, sinun täytyy olla Aperture tilassa. Tämä edustaa suurta vuonna valintakiekko tai osoitin kameran toiminto-näyttö.

Vaihe 2

Miten muotokuvien. Vaihe 1.
Miten muotokuvien. Vaihe 1.

Jos olet aukon 2.8f, tarvitset vain hieman valoa ottaa valokuvan, koska kameran linssi sallii paljon valoa läpi suurella aukolla. Kuitenkin, jos haluat ottaa teräviä kuvia henkilön ja hänen vaatteensa liian, niin tarvitset enemmän valoa, jotta pienempi aukko, joko 5.6f tai 8F ja yläpuolella. Ikkuna valo voi olla kaunista valoa muotokuva. Sijoita kohde kohtisuoraan ikkunan karmiin ja saat puoli-valaistus. Valo osuu kasvoihin yhdeltä puolelta ja vähitellen tummenee ja tummenee. Tällainen valaistus on dynaaminen, niin monet mestari maalarit kautta historian on käytetty tämäntyyppisiä valaistus heidän maalauksia. Voit myös lisätä ISO sisätiloissa, jotta anturin kameran tallentamaan enemmän valoa.

Jos sinulla jalustaa, voit asettaa aukko laaja arvon nopea linssi, kuten 85mm 1.4f linssin Nikon tai 50mm 1.2f Canonin ja anna kameran ottamaan pitkällä valotusajalla. Tämä merkitsee kamera palo ja tallentaa valo hitaasti, joten tarkemmin kirjataan. Voit asettaa kameran palo hitaasti, sinun täytyy tarkastella oman valotusaikaa. Suljinaika lähes 1/30 toisesta edellyttää vakautta on terävä, mutta jos voit hallita sitä, muotokuva on terävä.

Toinen tapa voit sytyttää kohde on ampua ulkopuolella. Jos kuvaat aikaisin aamulla, saat pehmeä, kaunis lämmin valo.

Vaihe 3

Kehystys muotokuva voi olla taiteellinen taito. Muotokuva sijoitetaan kehyksen keskellä ei yleensä saada myönteistä vastausta katsoja, ellei mielialan tai aihe kuva on vakuuttava, kuten Gothic teema tai dynaamisesti järjestetty ryhmä laukaus poikabändi.

Vaihe 2. Vaihe 3.
Vaihe 2. Vaihe 3.

Tavallinen Rule of Thirds mahdollistaa dynaamisen koostumuksen. Jos jaat etsin ruudukoksi joka on 3 x 3, risteyksiä linjat muodostavat "kohteiden", koska silmä reagoi innokkaasti näitä kantoja, ja aivot mieltää ne houkuttelevia kantoja. Joten voit laittaa silmään tiukka muotokuva yksi näistä kuormittajat tai aseta pää aihetta laajemmin koostumus yhdessä kun kirjoitat, niin tulen laukauksen. Aina yrittää säveltää ovin, joten voit nauttia korkean resoluution kuvia verrattuna alhainen resoluutio rajatun kuvan.

Vaihe 4

Sijoita kohde voi auttaa "kiinnostavuutta" oman valokuvan. Tämä tarkoittaa laatua kuvasi, joka tekee ihmiset sanovat, "Vau." Aiheuttaa voi olla hankalaa, kuten muotilehtiä, luoda mielenkiintoisia graafisen laadun kuvan. Kuitenkin perheen muotokuvia, arjen tuo voi olla kaunis, kuten istuu kehystävät valkoiset seinät pesutupa, istuu pesurin tai kehystää nauhat pyykkiä. Tai lapsi sisällä kori tai ämpäri, hymyillen. Lista voi olla loputon. Voit ottaa pakottavia valokuvia sisällä oma talo. Joissakin tapauksissa, kuten muodin laukausta, jotkut valokuvaajat eivät välitä, jos kädet tai jalat on typistetty, vain että koostumus on dynaaminen ja tasapainoinen. Kuitenkin, jos käytät kuvia oman sisaruksen häät, yritä varmistaa morsiamen ja sulhasen ja perheenjäsenet ovat kaikki lisäkkeet kehyksessä.


Muotokuva valokuvaus on jotain, voit tehdä. Olipa käytät kuvia malleja tai rakkaitaan, voit saada valmiudet koostumus, valaistus, poseeraa ja kamera valvonta, ja tehdä kauniita ja vaikuttavia muotokuvia. Jos seurata joitakin vinkkejä yllä, voit muuttaa muotokuvia tilannekuvia taidetta!