E2a

Miten muokata vanhat moottoripyörät

Vintage moottoripyörät ovat yleensä moottoripyöriin jotka ovat peräisin 1900-luvun alusta. Nämä pyörät ovat niin vanhoja, mutta monet ihmiset ovat kiehtoi heitä. Jos aiot saada vuosikerta moottoripyörä, tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten muokata sitä.

1. Tunne budjetti. Tämä on luultavasti yksi tärkeimmistä asioista, että sinun täytyy harkita. Mukauttaminen vuosikerta moottoripyörä voi olla hyvin kallista. Ole valmis pulittaa paljon rahaa, koska moottoripyörä osat maksaa paljon.

Miten muokata vanhat moottoripyörät. Etsi vintage moottoripyörä hakuteoksia.
Miten muokata vanhat moottoripyörät. Etsi vintage moottoripyörä hakuteoksia.

2. Etsi vintage moottoripyörä hakuteoksia. Nyt tiedät kuinka paljon budjetti on, voit katsoa hakuteokset kuvien enemmän tai vähemmän tiedät miten haluat moottoripyörä näyttää jälkeen räätälöinnin. Tai jos aiot tehdä räätälöinnin oman, etsiä hakuteokset että opit tai jotka auttavat sinua tutustua moottoripyörällä osia.

3. Etsi vintage entisöijät. Riippuen moottoripyörällä merkki ja malli, etsiä vintage entisöijät että tietää miten se toimii. Ei kaikki moottoripyörä mekaniikka tuntevat vintage malleja, useimmat toimivat vain uusia malleja, kilpa moottoripyöriä, mönkijöitä ja skoottereita. Varmista, että olet antaa sinun vuosikerta moottoripyörän hyvämaineinen entisöijä. Seuraavassa on joitakin yrityksiä, jotka tarjoavat vuosikerta moottoripyörä restaurointi ja myynti.

  • Baxter Cycle. Tämä vuosikerta moottoripyörä palauttaminen Yhtiö sijaitsee Marne, Iowa. Lisäksi tehdä vintage moottoripyörän entisöinti, ne tarjoavat uusia, käytettyjä, vintage, ja projekti polkupyörää. Ne tarjoavat myös Triumph asusteet ja vaatteet, Baxter Cycle kirjoja ja kalentereita, ja myöhäinen malli pelastaa osia. Voit vierailla heidän verkkosivuilta osoitteesta baxtercycle.com tai soittaa niitä ylös 1-712-781-2351.
  • Barry Euroopan Moottoripyörät. Tämä vuosikerta moottoripyörä palauttaminen Yhtiö sijaitsee Decatur, Illinois. Paitsi vintage moottoripyörän entisöinti, ne tarjoavat myös edullisia kohteita klassisen Harley Davidson Moottoripyörät. Ne tarjoavat myös Harley Davidson moottori vaatteet, kypärät, pään kulumista, chopper t-paitoja, uutuuksia, takit, nahkahousut ja nahka liivit. Voit vierailla heidän verkkosivuilta osoitteesta barrysmotorcycles. com tai soittaa niitä ylös 1-217-864-3747.

4. Etsi osien toimittajat. Useammin kuin ei, vuosikerta palauttajia tietää osien toimittajia. Mutta se auttaa myös yrittää etsiä osien toimittajat, jotka voivat tarjota sinulle hyviä, varsinkin jos aiot tehdä palauttamista itse. Jos olet tiukka budjetti, voit etsiä jälkimarkkinoille valmistajille. Nämä ovat toimittajia, jotka tarjoavat moottoripyörän osia, jotka ovat ulkopuolella laitevalmistajille. Tämä tarkoittaa sitä, että osat eivät ole samoja merkkejä kuin ne, joita käytettiin alkuperäisessä mallissa, mutta ne toimivat aivan sama.

Etsi vintage entisöijät. Barry euroopan moottoripyörät.
Etsi vintage entisöijät. Barry euroopan moottoripyörät.

5. Komponentti tarkastus, korjaus, ja lopullinen kokoonpano. Jos aiot tehdä mukautetun moottoripyörän itse, sinun täytyy ottaa alas moottoripyörän osaksi osiin. Moottoripyörän osat koostuvat moottorin polttoainejärjestelmä, pakoputkisto, sytytysjärjestelmä, lähetykset, kehykset, etuhaarukka, pyörät ja navat, jarrut, ohjaustanko ja hallintalaitteet, johdotus ja sähköistys sekä maali ja korin. Sitten sinun täytyy huolellisesti tarkistaa kaikki, ja korvata ne, jotka eivät enää toimi tai ne, jotka haluat mukauttaa. Viimeinen osa on ottamassa takaisin yhteen ja varmista, että se toimii kokonaisuutena.

Räätälöinti vintage moottoripyörien vie paljon aikaa ja rahaa, joten sinun on parasta itse todella valmis tähän hankkeeseen. Jos olet tiukka budjetti, muokata kuin työ-tai halpa osat ensin, sitten mennä sieltä.