E2a

Miten menettää Etelä aksentti

Toki monet ihmiset saattavat sanoa

Toki monet ihmiset saattavat sanoa, että Etelä aksentti ovat viehättäviä, mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia. Valitettavasti Etelä aksentti voi myös joskus aiheuttaa henkilö pidettäisiin kouluttamattomia, köyhiä tai jopa henkilö, joka on heikko ja tehoton. Yritysmaailmassa ja monissa muissa areenoilla, Etelä aksentti voi pitää sinut takaisin useammin kuin se voi työntää sinua eteenpäin.

Niille, jotka haluavat menettää Etelä aksentti, se saattaa aluksi tuntua pelottava tehtävä, mutta itse asiassa se voi olla melko yksinkertainen, kun oikea toimiin ryhdytään. Seuraavassa on viisi helppoa vaihetta, jotka auttavat sinua menettää Etelä aksentti ja vaihtaa sen vähemmän erottuva tapa puhua.

Miten menettää Etelä aksentti. Toki monet ihmiset saattavat sanoa.
Miten menettää Etelä aksentti. Toki monet ihmiset saattavat sanoa.

Vaihe yksi menettää Etelä aksentti olisi päätetään mitkä tavallaan aksentti haluat mieluummin. Jotta kaikkein luonnollinen siirtymä, se on parasta valita toinen aksentti omassa kotimaassaan. Sisällä Euroopassa on monia erilaisia ​​aksentteja valita, mukaan lukien Keskilännen, New England, ja West Coast aksentteja. Valitse aksentti josta ihailla eniten, ja yrittää myös valita yksi, joka kuulet jokapäiväisessä elämässä, jos mahdollista.

Vaihe kaksi on tarkoitus aloittaa kuuntelun

Vaihe kaksi on tarkoitus aloittaa kuuntelun! Tämä on selvitysvaiheessa menettää Etelä aksentti. On olemassa monia erinomaisia ​​resursseja, joiden avulla voit kuunnella aksentti valinnan, jossa eniten hyötyä usein ovat DVD, internet kursseja ja televisio-ohjelmia ja elokuvia asetettu alueelle, jonka aksentti yrität tehdä. Kuuntele aksentti etsit kopioida säännöllisesti, vaikka ajaa töihin tai valmistautua nukkumaan: se auttaa akklimatisoida sinua, ja sinut ajattelemaan tätä kuin luonnollinen tapa puhua.

Vaihe kolme

Vaihe kolme - noin viikon kuunnella kaiken löydät uudella aksentti, olet valmis aloittamaan jäljittelemällä sitä. Sinun ei tarvitse saada se täydellinen tai toistaa kaiken kuulet: vain toistaa muutaman sanan joka päivä, kunnes alkaa ajatella noita sanoja aivan uudella tavalla. Joka päivä, lisätään muutamia uusia sanoja, kunnes vähitellen toistavat lauseita ilman Etelä aksentti.

Vaihe neljä: Tee tallennus puhumasi uuden aksentti

Vaihe kaksi on tarkoitus aloittaa kuuntelun. Vaihe neljä: tee tallennus puhumasi uuden aksentti.
Vaihe kaksi on tarkoitus aloittaa kuuntelun. Vaihe neljä: tee tallennus puhumasi uuden aksentti.

Vaihe neljä: Tee tallennus puhumasi uuden aksentti. Älä yritä overthink sitä, vain lukea muutaman kohdan ääneen kirjaa. Voit toistaa nauhoituksen, kuunnellen tarkasti virheitä, jotka saattavat olla liukastui sisään Tämä auttaa sinua valitsemaan "Southernisms" teidän puheäänen.

Viimeinen vaihe on

Viimeinen vaihe on, kun vihdoin debyytti uuden aksentti. Paras tapa tehdä tämä on ihmisiä, jotka eivät oikeastaan ​​tunne sinua. Kokeile uusi korostaminen ruokakauppaan virkailija tai huoltoaseman hoitaja: he luultavasti ajattelevat sinulla ei ole Etelä aksentti ollenkaan ja vierailevat pois kaupungista!