E2a

Miten maalata vesi öljy, akryyli ja akvarelleja

Mistä puroihin valtameriin - oppia maalaus vettä

Maalauksia valtamerten, jokien ja muiden vesistöjen voi olla kaunis, mutta toimitusjohtaja saada vesi näyttää todellista veden sijasta vain tilkka sininen kangas voi joskus olla melkoinen haaste. Voit löytää erinomaisia ​​vinkkejä maalaus tahansa aiheesta, suosittelen sinua tarkistaa suosittu Maalaus ja piirustus salaisuuksia. Jos sinusta tuntuu haluat edelleen teidän maalaus asiantuntemusta, vapaa tietojen vastaanottamisesta verkossa tutkinto taiteen ja muotoilun löytyy jos klikkaa tästä .

Yksi tärkeimmistä asioista on muistaa, että on olemassa useita eri tyyppisiä vesistöjä, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuudet. Varmista, että pidätte erot jokien, järvien, valtameret ja lätäköitä ennen kuin aloitat maalata niitä, ja saat todennäköisesti luoda niitä helpommin. Voit käyttää öljyä, akvarelli-tai akryylimaalilla näitä ohjeita. Näin voit maalata vettä.

  1. Piirrä alue, joka täytetään vedellä kankaalle ennen kuin aloitat maalata. Jos vesistö on yksi, joka olisi useita eri syvyyksissä sisällä (kuten järvi tai meressä tai syvä joki), mennä eteenpäin ja hahmottele eri syvyyksissä samoin.
  2. Kun aloitat, yksi tärkeimmistä maalaus tekniikoita on aloittaa syvin alue ja käytä hieman tummempana loppuelämäsi syvyyksistä. Vaikka se saattaa tuntua oudolta aluksi, voit sekoittaa teidän eri syvyyksistä myöhemmin ja se lisätä realismia teidän maalaus.
  3. Jatka maalata eri syvyyksiä käyttäen asteittain kevyempiä sävyjä kuten voit työskennellä tiensä enemmän matalassa vedessä. Kun tulet rantaviiva tai poikkeuksellisen matalassa vedessä (kuten todettu lätäköitä, pitäisi sinun tarvitse maalata niitä), lisää tinneriä oman maalin, jotta voit tehdä läpikuultavaa maali tunnetaan "pestä".
  4. Harjalla kastettu hieman tinneriä, kevyesti harjalla hoitaakseen kaikki syvyydessä että olet maalannut, tämä auttaa sulautumaan värit yhteen. Jos aiot ottaa aaltoja tai vaakunat teidän vedessä, sinun tulee jäljitellä, jossa he ovat mukana tinneriä jotta sekoittaminen seuraa aaltoja.
  5. Vaihda teräväkärkistä harjalla, ja käyttämällä hieman valkoista tai harmaata maalia alkaa lisätä aaltoja tai vaakunat jos aiot ottaa niitä. Sovelletaan vain lyhyt, ohut linja maali, jolloin se hieman huipun keskellä.
  6. Learning miten maalata veden heijastus voi olla hyvin hankalaa. Jos on tummia pilviä yläpuolella maalauksen, sinun kannattaa käyttää muutama niiden värien aksentti mitään aaltoja, jotka luot. Samoin sinun tulee käyttää värejä auringonlaskun aksentteja matkia heijastava veden ominaisuuksista, varmista, ettet käytä liikaa mitään yksivärinen heijastus, ja vain maalaus pohdintaa yläosien aaltoja.
  7. Koska vesi on heijastava, olet menossa haluavat pohtia puita, vuoria tai jotain muuta, joka voisi olla vedessä tai pitkin rantaa. Sinun pitäisi näyttää hieman tarkemmin kuin teit pilviä tai valoa, mutta ei liikaa. Ja varmista, että enemmän aaltoja ja turbulenssi on vedessä, vähemmän pohdintaa voit itse havaita.

Tietenkin lopulliset tulokset että saat riippuu paljolti maalityyppi ja materiaalien käytät. Vaikka nämä ohjeet ja maalaus vinkkejä on suunniteltu öljyväreillä kankaalle, voit käyttää niitä akryylimaalit tai akvarelleja sekä pienellä vaikeuksia. akvarelleja voi olla erityisen vaikeaa, kun se tulee vettä kuitenkin. On tärkeää pitää mielessä, että vesiväri ajaa jos liikaa vettä käytetään, varsinkin kun lisäät aksentteja kuten heijastuksia tai vaakunat päälle aaltoja, tai kun teet pestä antaa osittaisen läpinäkyvyyden.

Miten maalata vesi öljy, akryyli ja akvarelleja. Learning miten maalata veden heijastus voi olla hyvin hankalaa.
Miten maalata vesi öljy, akryyli ja akvarelleja. Learning miten maalata veden heijastus voi olla hyvin hankalaa.

Maalaus on taito, joka on hiottu yli paljon aikaa ja paljon käytäntöä. Osallistuminen verkossa yliopiston taiteen ja muotoilun avulla voit hioa maalaus taitoja ja saada tietoa muilla taiteen samoin!