E2a

Miten luoda karhu iho matto

Muinoin

Muinaisina aikoina vällyjä käytettiin ensisijaisesti tarkoitus lisätä lämpöä ja mukavuutta kylmempää vuodenaikoina. Nykyään monet ihmiset ovat houkutelleet mattoja, jotka on valmistettu eläinten nahat koriste tarkoitukseen, koska niiden eksoottisia ja maalaismainen näyttää ja tuntuu. Matot valmistetaan ihon karhu esimerkiksi huokuvat eleganssia ja tyyliä sisällä kotiin. Bear vällyjä tehdään vuodan tai nahan ja karhu erilaisia ​​kuten karhuja, musta karhut, jääkarhut, grizzly karhuja, ja Kodiak. Tavallinen värit löydät ovat musta, tummanruskea tai suklaanruskea, ruskea, vaalea, ja kaneli. Eniten harvinaisia ​​ja yleensä kalliimpia on vaalea.

Miten luoda karhu iho matto. Turvaaminen lupa on oltava.
Miten luoda karhu iho matto. Turvaaminen lupa on oltava.

Joitakin tärkeitä näkökohtia on pohtinut ostaessaan karhu ihon matolle. Niistä ratkaisevia tekijöitä ovat myyjän lisenssin, laatu matto, joka saa olla arpia tai vikoja, läsnäolo alkuperäisen kynnet käsissä, väri, palkinto ja koko, joka täydentää alueen, jossa olet aio käyttää sitä. Kuitenkin, jos olet ihmettelevät, miten nämä karhu vällyjä tehdään, tässä ovat seuraavat vaiheet.

  1. Turvaaminen lupa on oltava. Ilman lisenssiä tai asianmukaisen luvan, se on vastoin lakia metsästää eläimen erityisen uhanalaisia ​​lajeja. Joillakin alueilla Euroopassa ja Kanadassa, niin kauan kuin sinulla on CITES myöntämä paikallinen osasto Fish and Wildlife, voit metsästää karhuja lihan tai tehdä mattoja.
  2. Irrota varovasti ihon karhu ja nauhat pois rasvaa ja lihaa. Sisällytä alueet kasvojen ja kynnet. Varmista pitämään kynnet ennallaan.
  3. Käyttää sopiva määrä suolaa säilyttää ihoon, kunnes se on ruskettunut. Aseta kätkevät säkkikangas ja säilytä pakastimessa kunnes valmis rusketus. Kylmäkuivaamalla on prosessi, joka on melko kallista, ja se on aikaa vievää. Kuusi kuukautta on yleensä vaadittu kylmäkuivauslaitteet aika suuria yksilöitä.
  4. Onko se parkitut ja käsitellyt ammattimaisesti läpi nahkatehdas. Odottaessaan karhu hide, valmistella taksidermia tarvikkeita.
  5. Luo malli matolle. Tee kallo lomake pitää pää ehjänä. Käyttämällä täyttämällä tarvikkeet ostit, täydentävät matto silmien, nenän ja korvat.
  6. Kiinnitä pehmuste pohjaan karhun vuota käyttäen ompelukone.
  7. Onko se kuivataan ja kovetetaan kunnes valmis näytetään.

Jos olet erityisen kiinnostunut tietämään lisää mattoja ulos eläimen iholle, harkitse aikaa opiskella täyttämistarkoituksiin - prosessi asennus ja toistolaitteet kuolleita eläimiä näytölle. Vaikka voit aina ostaa karhu ihon matolle tai yrittää luoda, voit harkita menossa halvempaa jäljennöksiä. Monet fake Bearskin matot ovat yhtä esteettisesti silmiinpistävää kuin aidot. Jos et halua tappaa eläimen adorning kotona, jäljitelmät ovat ihanteellinen valinta.