E2a

Miten löytää disney paraati aikataulut

Disneyland on aina ollut paraati ja teema vaihtuu vuosittain. Tämä 2009-teema tuli "Celebrate, Street Party" kunniaksi puiston 50-vuotisjuhlan.

Paraati kulkee kahdesti päivässä kiireisiä päiviä, toinen aamulla ja toinen illalla. On parasta katsoa paraati yöllä kun kellukkeet palavat arvostaa heidän koko kauneuden.

Seuraavassa on muutamia asioita, voit tehdä löytää Disney Parade aikataulut:

Miten löytää disney paraati aikataulut. Siirry viralliset disney sivustolla.
Miten löytää disney paraati aikataulut. Siirry viralliset disney sivustolla.

1. Siirry viralliset disney sivustolla. Vierailu http://disneyworld.disney.go.com tarkastella kuukausittain aikataulut. Siirry kalenteriin, valitse puisto, ja sitten katsella puiston aikataulut päivällä. Virallinen sivusto käyttöliittymä ei ole kovin käyttäjäystävällinen ja sinulla voi olla vaikeuksia liikkua kuitenkin. Silti sinun tulee taata, että saat virallisen aikataulun.

2. Kokeile vierailulla epävirallinen Disney sivustoja postitse paraatiin aikatauluja. Seuraavassa niistä muutamia:

  • www.wdwinfo.com - Tämä sivusto väittää olevansa suurin epävirallinen Disney World opas. Sivuston käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen kuin virallisella sivustolla itse. Se on lähetetty aikataulu puisto tuntia, paraateja ja ilotulitus neljä kuukautta. Valitse Fireworks / paraateja vain seuraava sivu näyttää kalenteri kuukauden ja tuntia paraateja tapahtuu lähetetään jokaiselle päivä.
  • www.wdisneyw.co.uk/ - Valitse Park tunnin vasemmassa reunassa ja se johtaa sinut sivulle luetellaan aikataulu kaksitoista kuukautta. Valitse kuukausi kun aiot vierailla Disneyland ja se johtaa sinut kalenteri, joka kuukausi. Sinun täytyy viitata koodin legenda, vaikka sillä paraateja ja erityisiä tapahtumia on lueteltu kalenteri koodin muodossa.
  • www.intercot.com - Valitse Info Keski-ja se johtaa sinut sivulle luetellaan paraateja neljä kuukautta.

Kokeile vierailulla epävirallinen disney sivustoja postitse paraatiin aikatauluja. Pyydä apua foorumeilla.
Kokeile vierailulla epävirallinen disney sivustoja postitse paraatiin aikatauluja. Pyydä apua foorumeilla.

3. Pyydä apua foorumeilla. Foorumit ovat suuria paikkoja löytää tiettyjä tietoja, joita tarvitset koska voit kysyä oikeista ihmisistä, jotka ovat jo olleet Disneylandiin. Foorumin jäsenet voivat myös antaa vinkkejä siitä, mitä paraateja ovat hyviä ja miten irti Disneyland vierailun. Voit tarkistaa www.disboards.com nähdäksesi keskusteluja aikataulut jne. Sinun täytyy rekisteröityä lähettää kysymyksen tai kommentin, vaikka.

4. Soita puistossa aikatauluja. Voit soittaa puistossa muutamaa päivää ennen vierailun vain olla varma. On ollut tapauksia, jolloin puisto oli muututtava aikataulujen ja sivustojen eivät pysty päivittämään mitä he ovat kirjoittaneet.

5. Tarkista viihde kertaa oppaan vesipuistoon kun sinne. Paitsi että saat aikataulu paraateja mutta niiden reitit samoin.

Disneyland käynti ei ole koskaan täydellinen ilman todistamassa esillä paraati. Katselu paraati täydentää hauska ja juhlava tunne, että Disneyland tuo. Älä pilaa Disney World vierailu ottaa väärän aikataulut ja puuttuvat paraati itse.