E2a

Miten liittää laastari yhtenäinen

Univormut on kauan käytetty indikaattorit, jotka kuuluvat tiettyyn ryhmään, tai jolla on tietty asema. Useimmat univormut sisältävät laastarit, joita voi ommella tai muutoin kiinnitetty yhtenäinen. Nämä korjaustiedostot yleensä symboloivat tiettyjä ominaisuuksia tai ominaisuuksia, jotka käyttäjän on tarkoitus olla. Esimerkiksi tapauksessa Kamppailulajeissa univormut, laastarit yleensä symboloivat tyyppi taistelulajien että käyttäjän toimintatapoja ja myös dojo johon käyttäjän kuuluu. Tyttö partiolaiset tai partiolaisten, toisaalta, laastareita yleensä osoittavat taidot käyttäjän on onnistuneesti hiottu ja näyttöön joita vaaditaan tyttö tai poika partiolainen, kuten retkeily, solmu-sitominen ja erämaa osaamista. Armeijan, laastareita käytetään yleisesti indikaattorina asema sotilaallisen rakenteen, koska hierarkia on niin tärkeä osa sotilaallista elämäntapa.

Olitpa Kamppailulajeissa opiskelija, partiopoika tai tyttö Scout, sotilashenkilöitä tai toimistotyöntekijä, jossa yhtenäinen, on tärkeää, että olet asentanut korjaustiedostot oikein ja tehokkaasti, koska et halua vaivaa tarvitse etsiä ja asentamaan uusi laastari kerran olet kadottanut väärin kiinnitin. On olemassa useita eri vaihtoehtoja sinulle suhteen patch asennuksen, ja voit varmasti valita jokin näistä vaihtoehdoista, kun liität yhtenäinen laastari.

Tässä muutamia yleisimpiä menetelmiä kiinnittämällä laastari päälle yhtenäinen, ja ohjeita siitä, miten tehdä jokaiselle:

Velcro. Jos laastaria että käytät ovat indikaattori aseman, ja siksi olet todennäköisesti tarvitse muuttaa laikkuja yhtenäinen useita kertoja, hyvä vaihtoehto on käyttää Velcro kiinnittää laastarin yhtenäinen.

Miten liittää laastari yhtenäinen. Kiinnitä ensimmäinen velcro puolella.
Miten liittää laastari yhtenäinen. Kiinnitä ensimmäinen velcro puolella.

  1. Mittaa Velcro. Käyttäminen laastari opas, napsia pois sopivan pituinen Velcro liuskasta tai rulla. Erota sivut.
  2. Kiinnitä ensimmäinen Velcro puolella. Kiinnitä koukut puoli Velcro päälle yhtenäinen; tämä voidaan tehdä ompelemalla Velcro päälle yhtenäinen.
  3. Kiinnitä toinen tarranauha puolelle. Seuraavaksi kiinnitä toinen puoli tarranauhalla kiinni laastarin, ompelemalla ympäri kehä, eikä kaikkialla, laastari.
  4. Kiinnitä laastari. Kun Velcro on paikallaan, se on yksinkertainen asia painamalla laastari päälle tarranauhalla teidän yhtenäinen, jotta se pysyy paikallaan.

Ompelu. Yksi kokeillut ja testattu menetelmiä on ommella laastari päälle yhtenäinen.

  1. Merkitse yhtenäinen. Liinalla liitu, merkitä paikka teidän yhtenäinen jossa sinua kiinnität laastarin.
  2. Pujota neula. Kun väri laastarin huomioon, laita lanka silmään neulan. Solmu päähän.
  3. Sijoita laastari. Aseta laastari päälle Liitumerkinnän että olet tehnyt teidän yhtenäinen. Ommella kehän ympäri laastari, ei sen poikki. Solmu lanka, ja napsia pois.

Rauta-sulauttamispolitiikka nauhalle. Vaivatonta tapa kiinnittää laastarin on käyttää silitettäviä sulakkeen nauhalle.

  1. Esilämmitä rautaa. Käytä painettuja ohjeita paketista sulakkeen nauhan.
  2. Kiinnitä laastari. Putting sulakkeen teippi välillä laastari ja yhtenäinen, aseta kostealla paina kangas päälle laastari ja raudan päälle useita kertoja.

Kiinnitä toinen tarranauha puolelle. Merkitse yhtenäinen.
Kiinnitä toinen tarranauha puolelle. Merkitse yhtenäinen.

Menetelmästä riippumatta yrität, varmista ohjeiden oikein varmistaa elinikää yhtenäinen laastari.