E2a

Miten lämmittää suolaisen akvaario

Kalojen ja merieläinten erityisesti suolaisen veden ympäristö ei yleensä ole mahdollisuutta nostaa tai laskea lämpötilaa keinotekoisia elinympäristöjä kuin akvaario. Siksi on tärkeää, että olet lämmityslaitteet asennetaan kotona, jos sinulla on suolaisen veden akvaario. Luonnossa elinympäristö, lämpöä maasta alla meressä pitää kalat meressä oikealla tasolla lämpötilan. Kun luot akvaario, muistaa, että laitat nämä meren eläinten elinympäristö, joka ei luonnollisesti säätää lämmitystä heille. Muista nämä asiat lämmittämiseen suola veden akvaario:

  • Hanki oikeanlainen lämmityslaitteet sinun akvaario. On 3 eri perustyyppiä akvaario lämmittimiä. Nämä ovat:
  • Hang-on-säiliö tyyli, joka on yleensä vähemmän tehokas, koska se ei ole täysin upotettuna veteen.
  • Uppopumppu lämmitin, joka on tehokkaampi, koska se on täysin upoksissa vedessä joten se toimii täydellä voimalla.
  • Lämmitys kaapeliverkkoon. Tämä on lämmityksen että asennat alla sora oman akvaarion. Tämä ei ole suositeltavaa riutta järjestelmissä.
  • Valitse lämmitin, joka sisältää lämmittimen putki tarkoituksenmukaisia ​​korkeus akvaario säiliö. Koska lämpö nousee yleensä, lyhyempi putki ei ole niin tehokas kuin putki, joka on suoraan suhteutettu till kuutiometrin kokoa.
  • Lue ohjeet hyvin teidän lämmitys käsikirjat. Jos laittaa lämpötila liian korkea, ei ainoastaan ​​kaloja kuolee mutta akvaarion lasia voi rikkoutua ja tauko lämpöä samoin. Tarkista aina valmistajan ohjeiden mukaisesti ja varmistaa, että käytät oikeaa lämmityslaitteen oman akvaarion kokoa. Älä käytä iso lämmitin pieni akvaario. Harkitse äänenvoimakkuutta säiliön tilavuus. On parempi kuulla ammattilainen, jos olet epävarma mikä lämmitin käyttää.
  • Muista irrota lämmittimen kun olet työskennellyt akvaarion tai kun puhdistusta. Se tulee turvallisempia sinulle ja kala.
  • Pidä upotettavat lämpömittari akvaarion joten voit seurata jos lämmitin on käynnissä kunnossa tai jos se sammunut. Sinun suola veden akvaario lämpötilan tulisi olla välillä 75 ° F 77 ° F, paras lämpötila pitää akvaarion. Muut harrastajat voivat suositella nostaa sitä 80 asteessa, mikä on vielä hyväksyttävä lämmitys tasolle. Varmasti kuulemaan akvaario ammattilainen, jos olet epävarma oman lämmityksen mieltymykset.

Merivesi meressä on kauneus tarkastella

Miten lämmittää suolaisen akvaario. Lämmitys kaapeliverkkoon.
Miten lämmittää suolaisen akvaario. Lämmitys kaapeliverkkoon.

Merivesi meressä on kauneus tarkastella, varsinkin kun näkee kaikki merieläinten uida yhdessä koulujen ja eri väreissä. Se on ihmeellinen maailma että ihminen voi vain tuijottaa ja nähdä, jos käytät scuba laitteet ja hengittää veden alla. Ihmiset pitäisi ihailla meren elämää ja säilyttää niiden luonnollisessa elinympäristössä. Akvaario voi olla hyvä kopio elinympäristönsä mutta meidän pitäisi muistaa säilyttää villi samoin.