E2a

Miten korvata Sytytyspuola Dodge Intrepid

Dodge Intrepid on suora sytytysjärjestelmä vaatii kolme sytytyskelat

Dodge Intrepid on suora sytytysjärjestelmä vaatii kolme sytytyskelat. Tämä osa muuntaa akun energiaa korkeamman jännitteen vaaditaan palo sytytystulpat ajoneuvon moottori. Viallinen sytytyspuola aiheuttaa moottorin lopettamaan toimintansa, sytytyskatkojen tai jopa eivät käynnisty. Onneksi korvaa Dodgen sytytyspuolan on melko yksinkertainen. Kaikki mitä tarvitset on muutama käsityökalut ja muutaman minuutin ja teidän moottori käy tasaisesti uudelleen.

  • Tarkista, sytytyspuolan on todellakin viallinen. Tarkista ajoneuvon sytytyspuolan mistään hiilen seuranta. Tarkasta eristin käynnistyksen sytytystulpat samoin. Jos löydät seuranta, sinun tulee vaihtaa kelan. Jos sinulla on kipinä testeri käsillä, voit myös tehdä tämän testin. Ota sytytyspuolan ja irrota auton ylempi saannin. Kiinnitä kipinä testeri päälle sytytyspuolan sitten takaisin saanti. Crank auton moottori ja katsella kipinä testaaja. Sinun pitäisi nähdä sininen kipinä hyppää aukko teidän testaaja. Jos ei ole kipinöitä, sinun täytyy asentaa uusi sytytyspuola.
  • Valmistele tarvikkeita ja työkaluja, sinun tulee vaihtaa sytytyspuolan. Hanke edellyttää sarja ruuvimeisseleitä, momenttiavain, puhtaalla liinalla, rulla maalarinteippiä, ja uusi sytytyspuola. Koska tuotanto Intrepid on lopetettu, sinulla voi olla joitakin ongelmia löytää korvaaja tämän komponentin. Go verkossa ja etsiä kauppoja, jotka edelleen kuljettaa varaosia tähän Dodge mallia. Kun etsit osia verkossa, varmista, että sinulla tiedustella sytytyspuola ja kela pakkaus. Jotkut kaupat pitävät näitä autonosia oltava sama, kun taas toiset erottaa toisistaan.
  • Valmis Dodge Intrepid korvaamista sen sytytyspuola. Sammuta auton moottori ja odota, kunnes se on täysin jäähtynyt ennen popping sen huppu. Välttämään aiheuttamasta vahingosta sähköiskun, irrota negatiivinen kaapeli akusta. Voit välttää vahingossa yhteyden, kääri pää taikina kaapelin puhtaalla liinalla. Älä unohda käydä auton hätäjarrua pitää se pyöri pois kun työ konepellin alle. Etsi auton kela pack. Se on liitetty sen sylinterinkanteen. Käyttäen joitakin maalarinteippiä, merkitse sytytyspuolan johdot ennen kuin irrotat ne kelan pakkaus. Irrota sähköliittimet ja johtosarja pakkaus.
  • Ota viallinen sytytyspuola. Voidakseen liukumaan ulos kelan pakkaus, ruuvaa ruuveja sopiva ruuvimeisseli. Vedä ulos sytytyspuolan pack alta kiinnikkeillä asennukseen. Eristä viallinen sytytyspuolan jonka haluat korvata. Löysää kiinnikkeitä pitämällä se paikallaan.
  • Aseta korvaava kelan takaisin Dodge Intrepid n coil pack. Varmista, että asetat uuden kelan täsmälleen samalla tavalla kuin vanha on asennettu. Kiristä liitin kaikki ruuvit poistit edellisissä vaiheissa. Kiristä ruuvit käytetään asennusta pakkaus. Käytä momenttiavainta noin yhdeksän jalka punta käyttäen momenttiavainta. Kun kaikki osat on laitettu paketti oikein, poista teipit jota käytit merkintöjä.


Olet nyt valmis korvaa auton sytytyspuola

Miten korvata Sytytyspuola Dodge Intrepid. Tarkista, sytytyspuolan on todellakin viallinen.
Miten korvata Sytytyspuola Dodge Intrepid. Tarkista, sytytyspuolan on todellakin viallinen.

Olet nyt valmis korvaa auton sytytyspuola, joten aloitetaan kiinnittämällä akkukaapelit että olet irti. Käynnistä moottori. Korvaaminen sytytyspuola tulisi välittää tarpeeksi virtaa auton käynnistää sen kanssa ei ole ongelmia. Ota Dodge Intrepid varten koeajo että sytytyspuolan on asennettu oikein.