E2a

Miten korvata polttoainetta pumppu Honda Accord

Honda Accord on suuri japanilainen ihmetellä mikä länsimaissa on oppinut rakastamaan. Tämä ajoneuvo on keskikokoinen sedan että Honda on tuottanut vuodesta 1976. Honda Accord teki historiaa vuonna 1982, kun se on tuotettu Marysville, Ohio joten se ensimmäinen japanilainen auto valmistetaan Euroopassa. Ja sen jälkeen, Honda Accord on tullut maailmanlaajuinen hitti, että on vaikea kuvitella kaupunki, jossa tyylikäs ja tehokas Honda Accord ei ohi.

Honda Accord on erinomainen suorituskyky

Honda Accord on erinomainen suorituskyky, tyylikäs muotoilu ja luotettavuus auttoi tekemään siitä myydyin japanilainen auto Euroopassa viisitoista vuotta. Ja koska se, Honda Accord kehittynyt jatkuvasti lisäämällä toiminnon jälkeen ominaisuus, joka parantaa auton ulkonäköä ja suorituskykyä. Hyvä esimerkki tästä innovaatio on polttoainepumpun löytyy Honda Accord polttoainesäiliön. Polttoainepumppu on hyvä olla auton moottori, mutta sinun pitäisi tietää, miten pitää sen, tässä on muutamia vinkkejä siitä, miten korvata polttoainetta pumppu Honda Accord.

  • Honda Accord polttoainepumppu vaatimukset. Honda Accord on ainutlaatuinen pala koneen. Se on valmistettu korkean suorituskyvyn. Ja siksi sen osat ja varusteet eivät ole sinun ajaa tehtaan tyyppejä. Korvaamiseksi polttoainepumppu sinun tarvitsemme joitakin työkaluja ja sarjat auttaa sinua ulos. Tarvitset polttoainepumppu pakki, Hylsyavainsarjat ja työkalu 07AAA-S0XA100. Kun olet nämä, voit aloittaa tämän erityisen hankkeen.
  • Aika ja koko näyttää. Polttoainepumppu Kit Honda Accord vaihtelee. Sinun pitäisi tietää, millaista pakki joka sopii Honda Accord. Ja tiedä tämä sinun pitäisi tietää iän ja moottorin kokoa Honda Accord.
  • Ensimmäisen siirron uusi pumppu. Aivan ensimmäinen tehtävä korvaamalla polttoainepumppu on poistaa painetta polttoainejärjestelmään. Kun teemme niin, seuraava edellyttävät tehtävä on irrotettu tai vaikea akun miinuskaapeli. Tämä voidaan tehdä käyttämällä hylsyavaimella. Polttoainepumpun sähköliitäntä on myös poistettava. Voit tehdä tämän, ottaa varapyörän kotelo. Ota sitten pois rungon lattiassa. Avaa luukku ja jatka poistaa sähköliitäntä.
  • Lisää katkeamisia. Seuraava asia tehdä on irrottaa sähköliitin kiinni oman polttoainepumppu. Tämä olisi välittömästi seurannut poistaminen pikaliittimiä asennusta. Kun nämä vaiheet on nyt otettava polttoainesäiliön lukkomutteri. Työkalu 07AAA-S0XA100 auttaa sinua tekemään tämän. Vedä polttoainesäiliön päälle purkautumisen pultit.
  • Pois vanha, uuden. Nyt siirtää huomiota polttoainesäiliö. Ota vanha polttoainepumppu. Asenna uusi. Vanha tiiviste ja O-renkaat on hävitettävä. Voit täydentää tätä hanketta paluuta kaiken oikeille paikoilleen.


Miten korvata polttoainetta pumppu Honda Accord. Honda accord polttoainepumppu vaatimukset.
Miten korvata polttoainetta pumppu Honda Accord. Honda accord polttoainepumppu vaatimukset.

Honda Accord on asia voimaa ja kauneutta. Huolehdi siitä, ja te hyötyvät sen tyylikäs ja hämmästyttävä suorituskyky.