E2a

Miten korjata GameCube pelejä naarmuja

Jos olet innokas pelaaja

Jos olet innokas pelaaja, niin tiedät, että naarmut levyllä on väistämätöntä. Onko se läpi oman huolimattomuudesta tai ystäviä tai perheenjäseniä tai jopa pelin liian usein, naarmuja todella on pakko näkyä pelilevy. Gamecube pelit eivät ole poikkeus tästä säännöstä. Vaikka olet hyvin varovainen, kun se tulee asettaa pelin konsolin tai asettamalla sen takaisin suojakoteloon, lopulta, jatkuva käyttö teidän Gamecube aiheuttaa pieni naarmu tai kaksi levyä, joka ei ole liian huono, mutta se voi lisääntyä ajan.

Naarmut tarkoittaa, että käynnissä peli ei ole yhtä tehokasta, koska se kärsii enää latausaikoja, rikki FMV cut-kohtauksia, tai jopa virheitä pelin sisällä itse, minkä vuoksi on tärkeää yrittää korjata vahingot sinulle Gamecube pelejä ennen naarmuja tullut liian syvä onnistuneesti korjata. Jos näin tapahtuu, niin joudut ostamaan uuden pelin levy, joka usein mennä jyrkkä hintoja. Joten se on parasta se kiinni aikaisin, ennen kuin on pakko vaihtaa se.

Tässä artikkelissa on joitakin kotitekoisia korjaustoimenpiteitä, kun se tulee yrittää päästä eroon pelilevy naarmuja, joten jos olet kiinnostunut eliniän pidentämiseen pelejä, sitten lukea ohjeita kirjoitettu alla:

  • Kerää joitakin yksinkertaisia, taloustavarat. Tarvitset hammastahnaa, vanupuikkoja, pehmeällä kankaalla, auto siivooja, ja lopuksi, jotkut vaseliini. Nämä ovat muutamia yksinkertaisia ​​korjauksia, joilla ei ole ehdotonta varmuutta, mutta jos levy on vielä suhteellisen hyvässä kunnossa, niin tämä olisi erittäin tehokas korjata. Kun olet kerännyt kaikki materiaalit tarvitset, niin voit aloittaa.
  • Ensimmäiseksi on yksinkertainen sinun täytyy tehdä, on puhdistaa levyn hammastahnalla. Tämä voidaan tehdä puristamalla joitakin hammastahnaa päälle pumpulipuikolla ja varovasti mutta perusteellisesti hankausta moppi koko naarmuuntunut alue levyn. On hämmästyttävää, mitä yksinkertainen hammastahnaa voi tehdä pelilevy, saatat olla hämmästynyt siitä, että tyhjästä on alkanut kadota hieroa se teidän pumpulipuikolla.

    Miten korjata GameCube pelejä naarmuja. Kerää joitakin yksinkertaisia, taloustavarat.
    Miten korjata GameCube pelejä naarmuja. Kerää joitakin yksinkertaisia, taloustavarat.

    Lopulta tyhjästä on kokonaan kadonnut, jonka jälkeen voit aloittaa levyn puhdistaminen puhdistetulla vedellä (vesijohtovedellä tekevät samoin). Kun olet valmis, pyyhi levyn kanssa pehmeällä liinalla ja että pitäisi käsitellä useimmat pienet naarmut.

  • Vaseliini toimii yhtä hyvin. Kohtele levyn aivan kuten teit ensimmäisen korjaamiseksi, vain tällä kertaa, käytä vaseliini. Tämä voi olla yhtä tehokas kuin hammastahna (ellei enemmän), vaikka hammastahnaa on helpommin saatavilla useimmissa kotitalouksissa. Jos sinulla sattuu olemaan vaseliini ympäri, sitten että yli hammastahnaa. Sen pitäisi päästä eroon pieniä naarmuja, sekä joitakin syvempää niistä.


Jos nämä keinot eivät toimi, niin voit elää hidastuminen ja breakups oman Gamecube peli, tai vaihda se uuteen pelilevy-vain muistaa käyttää näitä korjaustoimenpiteitä seuraavan kerran, ennen kuin se on taas liian myöhäistä tehdä niin.