E2a

Miten koota pyöreä trampoliini

Vaikka hieman haastava

Vaikka hieman haastava, prosessi kokoonpano kierroksen trampoliini on lähes sama kaikissa malleissa. Kun ostat trampoliini, ohjekirja on todennäköisesti säädetty ruutuun. Mutta antaa sinulle idean, tässä askel-askeleelta opas voit seurata.

  • Valitse paikka koota trampoliini. Varmista koota trampoliini alueella, jossa haluat käyttää sitä. Muista, että siirtyvät jo perustettu trampoliini on melko kova ja vaatii useita käsiä pitää kaikkia kohtia rungon pitää se tasainen. Jotta trampoliini toimisi oikein, kaikki osat pitäisi pysyä hyvin kiinni ja asennetaan jälkeen siirron.
  • Ota kaikki osat. Ennen asennusta, poista kaikki osat laatikosta ja siististi aseta ne tasaiselle alustalle. Varmista ryhmitellä kaikki vastaavat osat. Ole erityisen varovainen, kun käsittelet osia, vaikka. Jotkut ovat melko pieniä ja voidaan helposti väärään.
  • Tunnettava osia. On tärkeää, että tiedät osat trampoliini joten voit helposti laittaa ne kaikki yhdessä. Riippuen valmistaja, trampoliini osat ovat rakenteeltaan toisenlainen. Yleensä kuitenkin trampoliini on runko koostuu alkuun kiskot, jalka pohjaosien, ja jalka laajennuksia. Se on myös jouset, runko tyynyjä, kuminauhat, ja matto.
  • Kokoa kehys. Nyt olet perehtynyt trampoliini osat, voit alkaa tehdä runko. Ensinnäkin kerätä alkuun kiskot, jalka pohjaosien, ja jalka laajennuksia. Sitten yhteyden jalka laajennuksia molempiin päihin jalan pohjan, jolloin W-like jalka kokoonpano. Täytä, kunnes olet liittynyt kaikkiin jalka laajennukset jalka emäksiä. Seuraavaksi molemmat päät jalan kokoonpanon alkuun kiskojen käyttäen T-liitin. Pystysuoran päät T-liittimen olisi työnnetty pistorasioiden kaksi ylintä kiskot, kun taas vaaka-pää olisi sovi yhteen jalkaan jalan kokoonpano. Jatka liittää alkuun kiskot ja jalkarakenteisiin kierrosta loppuun rungon trampoliini. Kun jo koottu, runko olisi itsenäisesti.
  • Asenna matto runkoon. Levitä maton koko kuva. Sitten alkaa liittää jouset neljästä pisteestä rungon ja varmista, että jokainen jousi on yhtä kaukana toisistaan. Laittaa toisen sarjan neljä jousta välillä neljän ensimmäisen jouset. Jatka liittää sarjaa neljän jousien näin kunnes kaikki kohdat on jouset.
  • Kiinnitä runko tyynyjä. Aloita pujottamalla elastinen selataksesi silmukat kehyksen tyynyt. Sitten asettaa kukin kehys pehmuste keväällä, jolloin elastinen Toggle tulla noin keväällä ja hihna sen runkoon. Kun jouset ovat kaikki kiinnitetty, trampoliini on käyttövalmis.

Miten koota pyöreä trampoliini. Valitse paikka koota trampoliini.
Miten koota pyöreä trampoliini. Valitse paikka koota trampoliini.

Vaikka opas yllä auttaa sinua Kokoa trampoliini, se on silti parasta lukea ja seurata käyttöohjeen mukana trampoliini. Trampoliini voi olla osia ja kokoaminen tekniikoita, jotka ovat mallikohtainen.