E2a

Miten koota quad setti

Mukavuus on yksi painopisteistä kaikkien rumpaleita

Mukavuus on yksi painopisteistä kaikkien rumpaleita. Heille tämä merkitsee mahdollisuutta hyödyntää mitään osaa setti ilman ulottuu kätensä liian kaukana. Ihannetapauksessa, rumpali pitäisi pystyä saavuttamaan osa hänen kyynärpäät vielä taipuu. Tässä tapauksessa oikea kiinnitys ja asemointi kaikki rummun osat ovat tarpeen. Voit antaa sinulle käsityksen, olemme kuvattu alla oppaan perustaa setti. Keskitymme quad sarjana, sillä tämä on yksi perus asetelmia.

  • Aloita valtaistuimelle. Valtaistuin on rumpu jakkara. Aseta se missä haluat perustaa koko setti. Ympäröivän alueen on oltava tyhjä, jotta voit vapaasti tuulettaa rumpu ja määrittää sijainti ja etäisyys rummun osia suhteessa oman tason mukavuutta ja käden ulottuvilla. Ottaa huomioon, miten pitkälle voi laajentaa kädet.
  • Perustaa bassorumpu. Bassorumpu on sijoitettava edessä valtaistuimen. Sen keskus olisi yhdenmukaistettava oikealla jalat niin, että voit helposti poljin. Istu valtaistuimelle ja yrittää pelata bassorumpu. Se pitäisi pysyä paikallaan, kun lyövät poljin.
  • Aseta Toms. Aloita lattia tom. Jos olet oikeakätinen, tom on sijoitettava oikealle puolelle bassorumpu. Vasemmalla, jos olet vasenkätinen. Teline tom, toisaalta, on liitettävä alkuun bassorumpu. Sinun setti mukana tulee pidike, joka yhdistää nämä kaksi. Jälleen testata etäisyys istuu valtaistuimella ja napauttamalla tom rummut asennuksen jälkeen.
  • Järjestä virveli. Jos olet oikeakätinen, virveli on sijaittava vasemmalla puolella bassorumpu, yhdensuuntainen lattian tom. Oikea, jos olet vasenkätinen. Virveli on kori, joka tulee asentaa sen kehän ympäri. Se pitää rumpu tiukasti ja pitää se kiinni jalat. Jalat on vedetty auki, jotta voit säätää korkeutta virveli.
  • Asenna symbaali. Symbaali mukana kokoontaitettava jalusta. Sen jalat olisi myös vetää erilleen saavuttaa korkeus, joka toimii sinulle. Cymbal sijaitsee aivan välillä bassorumpu ja lattiatomi. Jos olet oikeakätinen, symbaali on oikealla puolella bassorumpu. Vasen jos olet vasenkätinen. Lattia tom puolestaan ​​on takana symbaali.

Asennuksen jälkeen kaikki osat

Miten koota quad setti. Aloita valtaistuimelle.
Miten koota quad setti. Aloita valtaistuimelle.

Asennuksen jälkeen kaikki osat, voit aloittaa testaamisen setti. Hit symbaali, lattia tom, ja teline tom ja poljin bassorumpu. Arvioida, jos olet mukava. Jos et pysty tekemään nesteen liikettä, etsiä mitään epämukavaan kulmaan ja säädä kunkin osan. Säädä kunnes olet mukava rummutusta.