E2a

Miten kirjoittaa visuaalisen analyysin paperi

He sanovat kirjoittaminen on ilmaisumuoto

He sanovat kirjoittaminen on ilmaisumuoto. Mutta joissakin tapauksissa, ihmiset kirjoittaa ei vain näihin, vaan selvästi selittää jotain. Näin ollen sanojen käyttö ilmaista taiteilijan työ on yleinen käytäntö. Enemmän kirjoittajia ottamaan haasteen kirjoittaa visuaalisen analyysin paperi.

Visuaalisen analyysin paperi on luotu selvästi esittämään perusteellisen ja yksityiskohtaisen arvioinnin työtä, jota tutkitaan. Se tarjoaa yhteenveto analyysin tutkimuksessa. Yksi etu visuaalisilla analyysi on, että käyttäjät voivat käyttää taidetta visualisoida niiden perustelut. Taiteilijat ovat erittäin luovia, mutta ei kaikki ihmiset voisivat mahtuvat taiteilijan ajatuksia, kun hän oli luomassa hänen taideteos. Siksi visuaalisen analyysin paperi toimisi seuranta analyysi taiteilijan käsite työstään.

Nykyään yliopistot pitävät tätä oppimisen muoto analyysin kätevä tapa saada parempi käsitys taidetta. Monille ovat aikeissa opetella veneen kirjoittaa tämän lomakkeen paperi. Itse asiassa on olemassa joitakin ihmisiä, jotka etsivät paperin esimerkkejä verkossa. Tässä on joitakin hyödyllisiä vinkkejä rakentaa oman analyysin paperia.

Miten kirjoittaa visuaalisen analyysin paperi. Tutkimus jokainen yksityiskohta.
Miten kirjoittaa visuaalisen analyysin paperi. Tutkimus jokainen yksityiskohta.

  1. Tunne tehtävä. Sinun täytyy huolellisesti tutkia teoksessa tehokkaasti kirjoittaa visuaalisen analyysin paperi. Tehtävä laaja selvitys oman tehtävän ja etsiä sen historiallinen tausta ja lyhyt kuvaus tai kuvatekstin antaman taiteilijan.
  2. Tutkimus jokainen yksityiskohta. Kirjoittaminen visuaalinen analyysi on samankaltainen suorittaa kameran analyysissa, jossa henkilö opiskelee joka kulmasta ja laukaus aihetta valokuvan. Samalla tavalla, sinun täytyy huolellisesti tutkia kaiken teoksessa. Jos se on maalaus, tutkia väliaineen tai kohteen teoksessa. Kiinnitä huomiota siveltimenvedot ja maalaus tekniikoita kuten kaiverrettu, veistetty tai valettu. Kuten kirjailija, sinun on myös oltava tarkkaavainen tilaa ja koostumuksesta. Tekemällä niin, luot analyysi taiteilijan työstä. Ensimmäisellä havainto, hiukkaakaan muistiinpanoja, jotta et menetä mitään tärkeitä yksityiskohtia. Kun näytät tai opiskella taidetta uudelleen, saatat olla erilainen näkökulma tai ajatuksia. Mutta kun olet ottanut muistiinpanoja, voit vahvistaa tai hylätä ensimmäinen havainto.
  3. Käytä sopivia sanoja. Joka alalla, on termejä käytetään. Jälleen, voit oppia kaikki nämä, jos teit perusteellinen tutkimus. Saatat pitää analyysissä paperi joka toimisi sinun viittaus. Pääsääntöisesti kirjallisesti mitään virallista paperia on, että sinun täytyy olla tiivis ja huolellisesti aseta kaikki tiedot järjestyksessä. Siellä olisi yhtenäistettävä oman sanoja, lauseita tai lauseita.
  4. Oikea tunnistaminen ja oikea sävy. Varmista et menetä tärkeitä yksityiskohtia, kuten taiteilijan, teoksen nimi ja alussa oman analyysin. Koska visuaalinen analyysi on muodollinen paperi, sinun pitäisi kirjoittaa se kolmas henkilö. Vältä "minä" tai "me", ellet neuvotaan käyttämään näitä pronomineja.
  5. Tarkista analyysi. Aina kaksinkertainen tarkistaa analyysin paperi oikolukuun oman materiaalin. Tämä on tarkistaa, onko kirjoitusvirheitä ja kielioppivirheitä teidän kirjoituksia.

Jos noudatat näitä vihjeitä, olet valmis kirjoittaa oman visuaalisen analyysin paperi! Nauti opiskelusta taidetta ja kirjoittamista paperille.