E2a

Miten kirjoittaa psykologian kritiikki paperi

Yksi parhaista tavoista saada hyvä käsitys siitä, miten toteuttaa psykologian liittyvään tutkimukseen työt, kirjoittaa artikkeleita, ja suorittaa prosesseja on kirjoittamalla kritiikin paperi näistä materiaaleista. Tämä tehtävä on usein määrätty psykologian opiskelijoita niin, että he saavat altistua niin paljon kirjallisuutta kuin he voivat mahdollisesti imeä. Tämä prosessi velvoittaa opiskelijoita analysoida ja tutkia miten tutkijat tekemään tutkimuksia ja testejä, tulkita tuloksia, ja puhua vaikutuksista heidän kokeilun tuloksia. Lyhyesti sanottuna, kirjoittamalla kritiikkiä, psykologian opiskelijat saavat käsityksen siitä, miten ja miten ei tehdä omia tutkimuksia sekä suunnattava miten kirjoittaa oman psykologian paperin lopulta. Tämä artikkeli antaa sinulle ohjeita ja vinkkejä kirjallisesti tehokas psykologian kritiikkiä paperia.

  • Lue materiaali alusta loppuun, ja sitten reread koko asia, keskittyen kussakin osiossa. On tärkeää pystyä saamaan yleiskuvan materiaaliin ennen sukeltaa analysoidaan yksityiskohtia. Kuten mennä läpi artikkelin tai tutkimuksen paperi, kirjoittaa asioita, jotka tuntuvat epämääräisiä tai epäselviä sinulle. Aikana toisessa käsittelyssä, onko nämä kysymykset saavat selvennettävä. Päätä, tutkija oli voinut esittää hypoteesin selvästi. Tarkista myös, jos askeleet koe tai tutkimus oli selkeästi esitetty ja ovat välttämättömiä. Tuntuiko sinusta, että tutkija kerätyt oikeat tiedot? Olivatko ne riittävän? Kirjoita kaikki ajatuksesi, kun ne tulevat mieleesi jotta et unohda niitä.
  • Aloita kritiikkiä tuomalla tekijän ja antaa lyhyt katsaus materiaalin. Johdantopuheenvuorossanne, varmista, että kirjoitat nimen henkilön suorittaneen kokeen ja kirjoitti paperille. Sisällytä myös otsikko, lähde ja julkaisupäivä. Käytä viisikymmentäyhdeksän yli yksi kohtaa puhua varsinaiseen tutkimukseen. Lyhyesti keskustella aiheesta, käytetyistä menetelmistä, ja paljastaa kokonaistulokset ja johtopäätökset. Kirjoita myös opinnäytetyön että olet muotoillut lukemisen jälkeen materiaali.
  • Esitä lyhyt katsaus paperin. Vuonna analyysi tutkimuksen paperi tai artikkelin, että olet lukenut, korosta kysymyksiä ja ongelmia, jotka löysit. Valtion onko samaa vai eri mieltä kirjoittajan menetelmiä, periaatteessa, ja johtopäätökset. Puhua mitään ongelmaa tulosten esittely. Oliko tekijä esittää tarpeeksi materiaalia tukemaan lausunnot, jotka hän on tehnyt? Onko menetelmät soveltuvat tutkimukseen? Onko mitään vaihtoehtoja, jotka tutkija ei ottanut huomioon? Nämä ovat vain joitakin kysymyksiä, että sinun pitäisi kaivaa kirjallisesti kritiikkiä. Tue väite tosiasioihin otettu tutkimuksen paperi.
  • Toistan tärkein mielipiteitä ja opinnäytetyön julkilausuman teidän johtopäätös osiossa. Viimeisessä osa kritiikistä, sinun täytyy tiivistää teidän mielipiteitä koskien paperi. Muotoilla työsi selvitys tarvittaessa. Ilmoittakaa mielipiteenne siitä ajattelet tekijän johtopäätös kelvollinen vai ei.


Kirjoitettuaan tekemistä teidän kritiikin

Miten kirjoittaa psykologian kritiikki paperi. Lue materiaali alusta loppuun, ja sitten reread koko asia.
Miten kirjoittaa psykologian kritiikki paperi. Lue materiaali alusta loppuun, ja sitten reread koko asia.

Kirjoitettuaan tekemistä teidän kritiikin, mennä yli luonnos ja tarkista ajatukset ovat yhtenäisiä ja onko olet pystyivät ilmoittamaan ideasi selkeästi mutta ytimekkäästi. Onko toisen henkilön mennä yli luonnos tarkistaa epäjohdonmukaisuuksia ja virheitä. Käytä palautetta, kun kirjoittaa lopullisen ehdotuksensa.