E2a

Miten kirjoittaa elämän lehdessä

Kirjoittaminen ja saada julkaistu ole koskaan ollut helpompaa kuin nyt

Kirjoittaminen ja saada julkaistu ole koskaan ollut helpompaa kuin nyt. Koska koulutustaso nousee ja ihmiset pääsevät kirjallisesti työkaluja, kuten tietokone, ja kun yhä useammat kustantajat etsivät muistelmateos-tyyppinen kirjoja, mahdollisuus voit kirjoittaa oman kirjallisen pala on käsillä. Tässä miten voit kirjoittaa oman elämän lehdessä.

  • Tee tutkimusta. Ensinnäkin, sinun täytyy varmistaa, että teet tehtävän ensin. Tältä osin tarkastellaan käsikirjat ja ohjeet kirjoittamaan tehokkaasti ja miten pitää päiväkirjaa. Sinun täytyy ymmärtää, mitä tekee lehden työtä, ja millaiset merkinnät tulee jännittävä ja kannattaa lukijan aikaa. Muista, kirjoittaminen itsessään on helppoa. Lähes kaikki nämä päivät kirjoittaa. Vaikea asia, mutta on selvittää miten kirjoittaa mielenkiintoisella tavalla, ja miten löytää mielenkiintoisia aiheita kirjoittaa. Voit kokeilla lukea toisten muistelmat selvittää suuren laatimistekniikat ja suuri aiheita kirjallisesti.
  • Tutustu resursseja. Seuraavaksi sinun täytyy kaivaa kaikki mahdolliset resurssit, joita voit käyttää elämäsi lehdessä. Jos olet koskaan pitänyt päiväkirjaa tai lehden, nyt on aika tuoda esiin vanhan merkinnät. Sinun ei tarvitse luottaa kirjalliset lähteet kuitenkin vain. Voit myös käyttää vanhoja valokuvia ja jopa muistoesineitä ja matkamuistoja, jotka voivat auttaa sinua, mene muistan teidän vanhoja muistoja.
  • Järjestäminen resursseja. Seuraavaksi sinun täytyy laittaa jotta teidän viittauksia. Tämä voidaan tehdä joko kronologisesti tai teema. Ajanlasku toimii erittäin hyvin elämään lehtiä, koska elämä on yleensä kuvattu kronologisesti - alatte nuori ja sitten kertoa tarinoita, että sinulla on ollut, kun olit nuori. Voit kuitenkin järjestää myös elämäsi lehden mukaan etualalla, kuten rakkaus, koulu, kuolema rakastettusi, jne..
  • Kirjoittaminen. Kun sinulla on idea siitä, miten elämäsi lehti virtaa, voit alkaa kirjoittaa. Jos sinulla on päiväkirja merkintöjä, voit käyttää suoraa otteista tai voit valita kirjoittaa joitakin merkintöjä, jotka olet kirjoittanut. Muista kuitenkin, että vaikka sinulla on päiväkirjoja ja lehtiä, tarvitset silti tehdä paljon kirjallisesti, jotta paikata tapahtumia yhteen ja tehdä se virtaus yhtenä elämän lehdessä.
  • Muokkaaminen. Kun olet kirjoittanut ensimmäisen luonnoksen, sinun pitäisi ottaa pari viikkoa tai jopa kuukausia pois kirjallisesti hankkeen. Tämä antaa sinulle aikaa ajatella työsi. Mennessä palaat kirjallisesti projektin, sinun olisi pitänyt kehittää uusia oivalluksia työstäsi. Näiden tietojen avulla muokata työtä. Voit myös näyttää alkuperäisen luonnoksen ystävien ja perheen, ja pyytää huomautuksia. Jos yhteinen teema tai kritiikki on annettu, sinun täytyy työskennellä kommentin joko korostamalla sitä osaa, kirjoittamasta että osa, tai yksinkertaisesti poistaa sen.

Miten kirjoittaa elämän lehdessä. Järjestäminen resursseja.
Miten kirjoittaa elämän lehdessä. Järjestäminen resursseja.

Kun olet muokannut luonnosta ja jos sinusta tuntuu, että luonnos on jo julkaisu arvokas, voit alkaa partiotoiminta julkaisijoille, jotka voivat kiinnostusta elämäntarinansa.