E2a

Miten kertoa, jos Xbox 360 on huollettava

Xbox 360 on suosituin pelikonsoli valmistama Microsoft

Xbox 360 on suosituin pelikonsoli valmistama Microsoft. Tämä luotiin kamppailemaan PlayStation 3 (valmistaja Sony) ja Wii (Nintendo). Tällä hetkellä yli 40 miljoonaa kappaletta myyty maailmanlaajuisesti. Tämä johtuu sen pelin monipuolisuus, langattomat ominaisuudet, parannettu varastoinnin ja kyky rakentaa verkkoyhteisöjä. Tämä on todella yksi parhaista pelikonsoleissa tänään. Varmista, että Xbox 360 kestää todella pitkään, on tärkeää, että olet kunnolla ylläpitää sitä kautta säännöllinen puhdistus, ohjelmistopäivityksen ja vastaavat. Siksi on tärkeää, että tiedät, kun Xbox 360 on huollettava. Onneksi on olemassa tiettyjä tapoja, joilla voit tehdä onnistuneesti tietää tämän. Lue oppia lisää.

  1. Punainen valo. Jotta voit määrittää, jos Xbox 360 on huollettava, ensimmäinen asia, että sinun täytyy tarkistaa on merkkivalo. Punaisia ​​valo kutsutaan myös "kuoleman valoa." Jos näet tämän Xbox, se tarkoittaa automaattisesti sitä, että siellä on jotain vikaa. Se voi olla laitevika tai jotain. Mitä se on, sinun täytyy mennä korjaamo ja ovat sen kokonaan tarkastettu.
  2. Liian kuuma käsitellä. Käynnistä Xbox 360 ja tarkkailla sen lämpötilaa. Voit helposti tehdä tämän koskettamalla ulkoa kolmenkymmenen minuutin pelaamisen. Jos se on jo liian kuuma koskettaa, tämä ei todellakaan ole normaalia varsinkin kun kolmekymmentä minuuttia! Laitteessa saattaa olla ylikuumeneminen. Tämä on erittäin hyvä osoitus siitä, että tarvitset sitä on huollettava välittömästi.
  3. Vilkkuvia valoja. Tuplatarkista kaikki merkkivalot, jos ne vilkkuvat kaikki tai vilkkuu. Jos huomaat, että he ovat, tarkista, että kaikki kaapelit ovat kunnolla paikoillaan kytkemällä koko järjestelmän pois päältä. Sitten poista ja aseta kaikki kaapelit, varmista, että kuulet perusteltua "klik". Nyt käynnistä Xbox 360 taas nähdä, jos valot kuitenkin vilkkuu. Jos näet vilkkuvan uudelleen, sinun täytyy tarkistaa se.
  4. Hanging videopelejä. Kun pelaat, ei näytön yhtäkkiä jäätyä kesken pelin kulun ja että et voi tehdä asialle mitään, mutta käynnistä koko järjestelmän? Jos näin käy, se voisi olla, että siellä on jotain vikaa videopeli itse. Tarkista kaikki videopelit, jos ne toimivat samalla tavalla. Jossain vaiheessa, huomaat tämä harmittaa roikkua. Tämä tarkoittaa vain sitä, että siellä on jotain vikaa koneen eikä peli. Jos näin on, sinun täytyy olla Xbox 360 huollettu välittömästi.
  5. Soita huoltoliikkeeseen! Jos video konsoli toimii hyvin outoa kuin se on sammuttamalla kaikki itse, yhtäkkiä uudelleenkäynnistystä itse, jne., älä epäröi soittaa huoltoliikkeeseen heti nähdä, mitä tapahtuu laitteen kanssa. Tämä on varmin tapa, jolla voit määrittää, jos haluat sen huollettavaksi tai ei.

Siellä on se

Miten kertoa, jos Xbox 360 on huollettava. Liian kuuma käsitellä.
Miten kertoa, jos Xbox 360 on huollettava. Liian kuuma käsitellä.

Siellä on se! Nämä ovat asioita, jotka sinun täytyy tehdä tietää, jos Xbox 360 on huollettava ammattimaisesti. Älä koskaan oleta, että koneesi joudu kohtaamaan mitään ongelmia. Asianmukaista huoltoa, voit nauttia tämä mahtava video konsoli vuosia. Sinun tarvitsee vain seurata näitä hyvin yksinkertaisia ​​ja helppoja vaiheita ja koskaan ei voi mennä pieleen. Onnea ja pidä hauskaa!