E2a

Miten käyttää veiner työkalu nahka työ

Nahka valmistus tai nahka veistämällä on lisäämässä suunnitella ja mitoittaa pintaan nahka käyttäen erilaisia ​​veistämällä ja leimaamalla työkaluja. Lisäämällä malleja nahka oli ollut käytäntö antiikin ajoista lähtien. Al Stohlman, palvellessaan Yhdysvaltain armeijan asemissa Uusi-Guinea, sai ensimmäisen altistuminen nahkatyöt ja kokeen lisäämällä suunnittelee hänen nahkavyö antama Yhdysvaltain armeijan käyttämästä linkkuveitsi ja useat kynnet että hän tiedostoja eri muotoihin. Kun hän tuli takaisin kotiin, hän alkoi työskennellä tosissaan käyttää leimaamalla työkaluja.

Veiner on yksi monista leimaamalla työkaluja käytetään veistää nahka

Veiner on yksi monista leimaamalla työkaluja käytetään veistää nahkaa. Toinen pää veiner työkalu on kaareva, jolloin saatiin yksityiskohtia rullaa, varret ja lehdet. Veiner työkalu on eri kokoja ja malleja ja kaarevuus, jolloin saatiin erilaisia ​​kaarevan malleja käsi-jatkokäsitelty nahka. Alla on ohjeet siitä, miten käyttää veiner työkalu nahkatyöt.

Miten käyttää veiner työkalu nahka työ. Märkä tai kotelo nahkaa kunnolla ennen kuin käytät mitään työkaluja.
Miten käyttää veiner työkalu nahka työ. Märkä tai kotelo nahkaa kunnolla ennen kuin käytät mitään työkaluja.

  • Osta täysi-martioitu, kasvis-nahkaa, koska tämä on paras ja ainoa nahka sopii nahka veistämällä. Vihannes parkitut nahat käytetään valjaat, satulat, vyöt, laukut ja sandaalit ja nämä ovat nahka kohteita, jotka näyttävät hyvältä, kun malleja on leimattu.
  • Märkä tai kotelo nahkaa kunnolla ennen kuin käytät mitään työkaluja. Kotelon tapahtuu kostutus sientä ja puristamalla osa vedestä pois. Hiero märällä sienellä tasaisesti karhea pinta nahkaa ennen kuin laitat sen päälle ja kotelo sileä puoli.
  • Trace design päälle nahka avulla jäljittäminen elokuva ja kynää. Älä käytä lyijykynää, sillä se saattaa mennä läpi jäljittämistä elokuva ja jättää jälkensä nahkaa. Voit myös ostaa kovaa muovia malleja, jotka voidaan siirtää nahan hieromalla sitä alaspäin kovalla esineellä.
  • Päättää millaisia ​​kaarevuus ja koko veiner työkalu näyttää hyvältä selaamalla tai lehtiä olet luomassa. Aseta veiner työkalu ääriviivat suunnittelu, jolla veiner työkalu pystyssä ja selkäsauna se kerran puinen nuija.
  • Suonet rullaa näyttää paremmalta, kun käyrät tasaisesti sijoitettu, joten työskentely pienin askelin on oltava. Voit vaihdella syvyyden vaikutelman kulmaamalla veiner työkalu, eli pidät työkalua toisella puolella reunan hieman suurempi kuin muiden. Kun hienontaa veiner työkalun kanssa Mallet, toisella puolella käyrän menee syvemmälle kuin toisella puolella, jolloin täysin eri ilmeen laskimoon vaikutelman.
  • Veiner työkalu sulavasti seurata kaarevuus siirry. Kallista veiner työkalua vasemmalle tai oikealle, jotta kapeampi vaikutelmia, jos olet työskennellyt varret menevät leveä kapea.


Varmista, että pidät nahka koteloitu kun työskentelet

Varmista, että pidät nahka koteloitu kun työskentelet. Älä paloitella nahka, kun se menee kuivana. Asia takaisin ja yläpinnalle nahkaa märällä sienellä tasaisesti. Käytä muovi, lasi tai keraaminen pitää vettä käytät kotelon. Metalli reagoi veden kanssa, ja se aiheuttaa värjäytymistä.