E2a

Miten käyttää kumileimasimia kutsuja

Kutsu, joka on henkilökohtaisesti tehnyt tekee yhteydessä erityistä

Kutsu, joka on henkilökohtaisesti tehnyt tekee yhteydessä erityistä. Enemmän, jos kutsu tehdään ennakkoluulottomasti käyttäen kumileimasimia. Voiko se olla häät kutsut tai syntymäpäivä kutsut, kumileimasimia koskaan ei anna kutsut koristeellinen ja ainutlaatuinen valittaa.

Tässä ohjeita, miten käyttää kumileimasimia kutsuja:

Miten käyttää kumileimasimia kutsuja. Hakekaa inspiraatiota.
Miten käyttää kumileimasimia kutsuja. Hakekaa inspiraatiota.

  1. Hakekaa inspiraatiota. Voit saada mahtava kumileimasin ideoita eri käsityölehdissä ja online-kumileimasin gallerioita. Voit myös henkilökohtaisesti mennä veneen tallentaa tarkastella eri kantojen paperia ja kortteja. Tee mieleesi tyylejä per tilaisuus ja myös muistaa fontin tyylit ja värit käytetään joissakin kutsut. Tietäen materiaali ja ulkoasu antaa sinulle inspiraatiota, mitä kumileimasin tyyli käyttää.
  2. Pick kumileimasimia, jotka täydentävät teema tilaisuudessa. Useimmissa tapauksissa nykyään seurata tiettyä teemaa. Tämä tarkoittaa, että kutsut paikka haltijoille ja jopa sen lisävarusteita käytetään, kaikki on hyvin koordinoitua. Varmista, että postimerkkejä, musteet ja muut materiaalit eivät vastakkain yleinen teema tilaisuudessa.
  3. Mene henkilökohtainen. Etsi veneet yritys, joka tarjoaa räätälöityjä kumileimasimia tehdä valmiita tuotteita enemmän ainutlaatuinen ja henkilökohtainen. On parempi, jos sinulla on suunnitella oman ja ne tekevät leima sinulle.
  4. Saat vain parhaita materiaaleja. Älä ajattele niin paljon, että kustannukset kasaantuvat kun teet kutsut varsinkin jos nämä ovat kerran elämässä kutsut. Mikä on melko kumileimasin jos suunnittelu paperi ei ole tehty paras materiaali?
  5. Valmiina, paikoillanne, nyt! Nyt sinulla on materiaaleja, tämä on, jos toiminta alkaa. Aseta tyhjä kutsukortti puhtaalla pinnalla. Ink teidän kumileimasin hyvin painamalla sen muste pad. Ennen leimaamalla se teidän tyhjä kutsukortti, aikaa pyyhkiä sen suttupaperi poista ylimääräinen muste. Paina kumileimasin kohde paikalla. Olla varovainen nosto leima, jotta ei levitä mustetta ja tuhota suunnittelu.
  6. Koristele kortti. Voit käyttää muita kumileimasin malleja koristamaan kutsukortti. Voit jopa käyttää kumileimasin kirjoittaa sanoja kortin. Varmista vain, että kaikki kumileimasin malleja, jotka olet painanut näyttävät hyvin yhteen.
  7. Peitä tarvittaessa. Nyt, vain jos et paina kumileimasin tiukasti paperin täysin jälki muotoilu mustetta, ei toista. Sinun täytyy vain tuhota muotoilu laikkuja. Käytä merkkiaineiden samanväriset peitellä hankala paikkoja.

Kumi leimaamalla ei ole edes vaikea veneet projekti tehdä. Mutta kuten minkä tahansa muun aluksen, käytännössä ja suunnittelu ovat avaimia saavuttaa parhaat tulokset.