E2a

Miten kalibroida Ford Taurus atk kompassi

Ford Taurus tulee atk kompassi

Ford Taurus tulee atk kompassi. Tämän pitäisi auttaa saamaan suuntaan auton käyttäjiä. Kuitenkin ongelma jonka useimmat käyttäjät kohtaavat on heidän kompassi epäkunnossa. Mitä tämä tarkoittaa sitä, että ohjeet annetaan mukaan kompassin ovat pois päältä tai huonompi, että se on täysin lakkasi toimimasta. Tosin joukko ihmisiä haluaisi käyttää tätä ominaisuutta, ja maksimoida sen auttaa heitä matkustamaan ajettaessa. Hyvä uutinen on, että se ei ota raketti tiedettä tai teknistä taitoa kalibroida kompassi Ford Taurus. Noudata alla.

Tuntee. Ensimmäinen askel on perehtyä painikkeilla voidaan kalibroida kompassi Ford Taurus. Seuraavat painikkeet ovat niitä käytettäessä:, info, palautus. Nämä painikkeet on sijoitettu kojelautaan ja löytyvät oikealla sarakkeen ohjausta.

Miten kalibroida Ford Taurus atk kompassi. Tuntee.
Miten kalibroida Ford Taurus atk kompassi. Tuntee.

INFO-painike. INFO-painike on painettuna runsaat kaksi sekuntia. Kun tämä on tehty, näet matkamittarin / kompassi toiminnon näyttö. Ole erityisen varovainen, ettei valita matkan toiminto, päivämäärä toiminto tai jopa AFE. Varmista että keskus viesti jää tyhjäksi.

Aseta vyöhyke. Magneettinen vyöhyke kompassi on asetettava. Tee tämä käyttämällä alueen kartan viitteenä. RESET-painiketta on painettu alas muutaman sekunnin. Sieltä, nykyinen alue näytetään. Päästä RESET painiketta ja paina sitä toisella kertaa niin nykyinen vyöhyke voidaan sitten muuttaa. SET-painiketta käytetään korjaamaan näytön alueen. Tee näin, kunnes se kuvastaa oikeaa tietoa. Paina RESET toinen aika voit poistua.

Aloita kalibrointi. Kun olet oikein vyöhyke, voit nyt edetä prosessin kalibrointia. Ensimmäinen asia, että sinun tarvitsee tehdä, on painaa RESET-painiketta. Tämän avulla voit kirjoittaa ja aloittaa kalibroinnin. Ikkunassa, näet viestin, joka kertoo kiertää hitaasti. Tämä tapahtuu, kun auton tietokone on kalibrointia.

Ford taurus tulee atk kompassi. Info-painike.
Ford taurus tulee atk kompassi. Info-painike.

Noudata ohjeita. Kalibrointi tehdään ohjeiden ja ajo auton hitaasti reilut kolme kierrosta ympyrän jotta voidaan asettaa sen oikein. Nopeus että teet töitä pitäisi olla noin 3 kilometriä / h tai sitä parempi, jos se voi silti olla hitaampaa kuin sellainen. Kun auto on käsitellyt tietoja, viesti-ikkuna ilmoittaa, että kalibrointi on suoritettu loppuun.

Kalibrointi atk kompassin Ford Taurus on yksinkertainen

Kalibrointi atk kompassin Ford Taurus on yksinkertainen. Noudata ohjeita huolellisesti yllä ja ei ole aikaa, auton kompassi on käynnissä. Voit nyt alkaa nauttia tätä ominaisuutta, ja jos se juuttua ja saada pois, niin sinun ei tarvitse hätääntyä niin tiedät mitä tehdä tällä kertaa. Kanssa kompassi käynnissä, varmista, että tiedät päin tahansa kaupunkia vierailet on helppoa.