E2a

Miten journal

Lehti on kirjaa päivän tapahtumia muistikirjan tai muu paperi. Se tehdään päivittäin auttaa kirjailija tallentaa päivän tapahtumista sekä prosessi tunteita, tuntemuksia ja ajatuksia. Se on loistava tapa kanavoida tunteita ja vangita hetkiä paperille.

Miten journal. Valitse lehdessä kirjoittaa.
Miten journal. Valitse lehdessä kirjoittaa.

Sinun ei tarvitse olla erinomainen kirjailija voi kirjoittaa päiväkirjaa. Loppujen lopuksi useimmat lehdet ovat hyvin henkilökohtaisia ​​ja on tarkoitus olla silmäsi vain. Niin kauan kuin voit lukea ja kirjoittaa, voit olla päiväkirja, ei väliä mitä ikäsi. Jos haluat aloittaa lehden, tässä mitä sinun tarvitsee tehdä.

  • Valitse lehdessä kirjoittaa. Siirry paikallaan myymälän tai käsityö ja taide tarjonnan tallentaa ja löytää muistikirjan, joka haluat kirjoittaa. Tarkista paperin nähdä jos pidät materiaalia. Design kannessa pitäisi kiinnostaa sinua. Koska tulet kirjoittamaan tätä jokapäiväistä, varmista, että se on hyvä laatu ja sitoutuminen on tukeva. Jos haluat, voit jopa käyttää säännöllisesti kierre Mead muistikirjaa päiväkirjaasi. Se on hyvin henkilökohtainen valinta tehdä. Vaikka olet tallentaa, saatat jopa haluta ostaa erityistä kynää käyttää kirjoittamisessa päiväkirjaasi. Jotkut ihmiset käyttävät eri värisiä kyniä ilmaisemaan tunteitaan.
  • Kesannointi aika ja paikka joka päivä kirjoittaa. Varmista päiväkirjaa säännöllisesti tapana. Voit ottaa lehden mukaasi ja kirjoittaa aikana lounastauolla tai kun olet odottanut sinun lopettaa kun ratsastus juna. Voit halutessasi kirjoittaa lopussa vuorokaudessa auttaa sinua käsitellä päivän tapahtumista. Yritä sitoutumaan kirjallisesti vähintään kolmesta viiteen kertaa viikossa vähintään. Kuitenkin, jos sinulla on jotain murtumisesta sinusta, sitten mennä eteenpäin ja kirjoittamaan tarpeen.
  • Kertoa päivän tapahtumista. Jos et ole varma mitä kirjoittaa, jotta kerronta mitä tapahtui päivän aikana. Keskustelkaa miten vaikutti tai mitä ajatuksia ja tunteita sinulla oli siitä. Jos mitään erityistä tapahtunut, ehkä voit kirjoittaa pohdintoja kirjan luit, elokuvan katseli tai jotain luonnossa että iski sinua.
  • Keskustele tunteita. Lehdessä voi auttaa sinua käsitellä tunteita. Joskus se on hyvä tapa ilmaista asioita, joita muuten ei voi sanoa tai tuntea liian pöyristyttävää tai loukkaavaa jos sanottu ääneen. Jos et tunne järkyttynyt puolison kanssa tai poikaystävä, kirjoita mitä haluat sanoa sijasta taistelevat hänen kanssaan. Näin saat vapauttaa patoutunutta turhautumisen sijaan pitää sitä sisällä, mutta se tehdään turvallisesti ja vaaraton tavalla. Jos olet onnellinen, koska sinulla edistäminen tai lopullisesti saavutettu tavoite olet työskennellyt kovasti, kirjoittaa siitä päiväkirjaasi. Voit katsoa takaisin Vanhojen merkintöjen avulla voit vangita sitä tunnetta kun tarvitset hieman hakemaan minut. Kaikkina aikoina, rehellisiä siinä, mitä kirjoitat. Koska se on silmäsi vain, miksi haluat muokata itse?
  • Kohtele lehdessä kuin ystävä. Ottaa iisisti ja kerro lehden kaiken. Kirjaaminen voi olla hyvin terapeuttista, koska oma sisin ajatuksia ja tunteita voidaan ilmaista luopua ilman pelkoa epäluottamuslauseen. Kirjoita kun olet vihainen, surullinen, masentunut, innoissaan, onnellinen tai riemuissaan. Mitä sinusta tuntuu, kirjoita se alas teidän lehdessä.


Ei tarvitse olla tuomitseva tai ankara itsellesi kun kirjoitat päiväkirjaasi. Se on tarkoitettu niin tapa ilmaista tunteita ja persoonallisuus. Niin paljon kuin mahdollista, pitää päiväkirjaa yksityiset joten älä anna muiden ihmisten lukea sitä. Jos teet lehden avoin kirja, saatat päätyä Kirjoituksen muokkaaminen ja kirjoittaminen miellyttää muita ihmisiä sijasta sitä keinona ilmaista itseäsi rehellisesti.