E2a

Miten järjestää sävellys, piano

Vaikka se on täysin kunnossa pelata sävellys miten se on kirjoitettu, monet ihmiset ovat kuulleet sitä ennen usein haluavat kuulla vaihtelua se. Avid kuuntelijat haluavat aina kuulla jotain uutta, vaikka musiikki ei ole täysin alkuperäinen. Oletetaan esimerkiksi, että haluat pelata rock-balladi kuten uskollisesti Journey, joka on alun perin järjestetty myös rummut, basso, kitarat ja piano, voit lisätä jotain uutta pelaamalla kappaleen puhtaasti piano. Pelaa sitä piano voi jopa muuttaa kallion tuntumaa laulu enemmän klassisen ja pop fuusio. No, se on oikeastaan ​​jopa miten voit järjestää sen. Tässä muutamia vinkkejä järjestää sävellys sopii täydellisesti piano.

  • Kiinnitä Nuotit. On selvää, jokainen yksityiskohta pitäisi aloittaa Nuotit. Tämä on tärkeää etenkin, jos et ole lahjakas Ouido, jonka avulla muusikko pelata korvaan. Jos olet koulutettu lukea ja pelata muistiinpanoja tai sointuja, sitten turvaaminen Nuotit koostumuksen olisi tarpeen. Jos et löydä, voit harkita pelaa sen korvakuulolta, niin sanoakseni. Tietenkin, jos et ole korva koulutettu tai ei luonnostaan ​​lahjakas, niin se voi viedä sinut melko vähän aikaa saada musiikin teorian koostumus oikea.
  • Tutkimus koostumus. Jokainen kokoonpano on oma musiikin teoriaa, joka sisältää pelaajan, avain ja ajoitus sekä muut elementit ja osat se koostuu. On tärkeää, että tiedät tämän sydämen ja ainoa tapa tietää on kuuntelemalla alkuperäisen kappaleen. No, voit todennäköisesti tulla toimeen Nuotit, jos olet koulutettu lukea muistiinpanoja. Jos olet koulutettu korvakuulolta tai sointuja, sinun täytyy uudelleen, tilanteen mukaan, niin sanoakseni.
  • Aloita lähtötilanteessa. Kun alkaa järjestää koostumus piano, olet varmasti aloittaa lähtötilanteen ensin. Tämä antaa sinulle perusta järjestely. Kun saat lähtötilanteessa ja ajoitus sen ohessa, se on helpompaa, voit täyttää sen kanssa sointuja ja rytmiä. Tämä johtuu siitä, että perustason avulla voit selvittää etenemistä sointuja sekä kappaleen rakenne.
  • Jatka sointuja. Kun olet säädettyihin lähtötilanteessa laulu, piano, voit nyt täyttää järjestelyn sointuja, joita voit myöhemmin muuttua rytmi laulun. Tässä vaiheessa voit itse leikkiä sointuja ja todella rakentaa melodia.


Miten järjestää sävellys, piano. Aloita lähtötilanteessa.
Miten järjestää sävellys, piano. Aloita lähtötilanteessa.

Kun kaikki osat ovat paikoillaan ja pelaat koostumus piano, voit nyt aloittaa lisäämällä henkilökohtainen kosketus pala. Voit tehdä tämän lisäämällä rikki sointuja ja murtosoinnut, jotka, jos yhdistetty oikein, voit luoda joitakin adlibs, jonka avulla voit tehdä piano laulaa.