E2a

Miten hoitaa hieno katsella

Vinkkejä hoitaa hieno kellojen

Monet ihmiset tulevat hyvin kiintyneitä kellot. Ihmiset viettävät tuhansia dollareita niistä, ja me usein käyttää niitä hieman symboli tyyppinen henkilö olemme. Tärkeää on, me usein pitää niitä vuosia, joidenkin kellot siirtyy sukupolvelta toiselle. Siksi on tärkeää huolehtia ja huomiota varmistaa pitkäikäisyys kellosi käyttöikää.

Miten hoitaa hieno katsella. Lämpötilan ääripäitä.
Miten hoitaa hieno katsella. Lämpötilan ääripäitä.

Aivan kuten auto, katsella on väline hienoja mekaanisia osia eikä vaadi säännöllistä huoltoa. Vaikka täysi huolto tulisi suorittaa, hoitaa ammattilainen, on monia asioita, joita voit tehdä itse varmistaa kelloa tarjoaa nautintoa useita vuosia.

 1. Vesi. Kellot usein luettelo niiden vedenpitävyyden kannalta paineen mittaus, "BAR". Tämä on vain koepaine kuitenkaan eikä vastaa todellista sukellussyvyyden. Uima-liikkeet myös paineita määrätty katsella missä tahansa tietyssä syvyydessä. Tarkista taakse kellosi asia vedenpitävä kirjoitus:
  • Merkintä yksinkertaisesti "vedenkestävä" tarkoittaa, että kellosi on suunniteltu kestämään jopa 3 BAR, kuten roiskeina vedelle tai sateelle. Sitä ei pidä kuluneet uidessa tai sukeltaessa.
  • "Vedenkestävä 5 BAR" tarkoittaa kellosi sopii uinti, purjehdus ja ottaa suihku.
  • Jos "vedenkestävä 10, 15 tai 20 bar" on merkitty tapauksessa katsella sopii kylvyn tai matala sukellus (mutta ei sukellusta).

  Kun käytät katsella vedessä, varmista kruunu on työnnetty kokonaan sisään ja älä käytä sitä, kun kello on märkä tai vedessä. Jos käytetään merivedessä, huuhtele kello makealla vedellä ja kuivaa kokonaan. Jos kello käytetään lämmintä vettä, hieman aikaa lasku tai nousu voi johtua, mutta tämä on yleensä korjataan kun kellon palaa normaaliin lämpötilaan.

 2. Lämpötilan ääripäitä. Suuret lämpötilanvaihtelut vaikuttavat yleensä mekaanisia kelloja yli kvartsi kellot. "Extreme" lämpötilat määritellään yleensä välillä 14 ° F (-10 ° C) ja 95 ° F (35 ° C). Jos kello on altistetaan lämpötila-alueen ulkopuolella, elektronisia komponentteja ei välttämättä toimi normaalisti. Korkeat lämpötilat voivat myös vähentää akun, ja akku neste voi vuotaa.

  Digitaaliset kellot vaikuttaa myös lämpötila. Vasteaika nestekiteiden muuttuu hitaasti alapuolella olevissa lämpötiloissa, ja etsiä hyvin tumma korkeissa lämpötiloissa. Normaali toiminta yleensä palautuu klo keskilämpötilat.

 3. Magnetismi. Magnetismi voi vaikuttaa analogisia kelloja, koska se vaikuttaa suorituskykyyn käytetty sähkömoottori kääntää kellon kädet ja voi aiheuttaa kellosi saada aikaan, ajanhukkaa tai jopa pysähtyä. Se yleensä palaa normaaliksi, kun se jättää kenttä, mutta voit joutua nollaamaan katsella.

  Vinkkejä hoitaa hieno kellojen. Magnetismi.
  Vinkkejä hoitaa hieno kellojen. Magnetismi.

  Siksi on parasta laittaa kelloa läheltä asioita, kuten lääketieteellisten laitteiden, kuulokkeet, kaiuttimet tai jääkaapin ovi magneetteja. Electric sekoittimet, sekoittimet ja muut sähkölaitteet voivat myös vaikuttaa tarkkuuteen.

  Magnetismi ei normaalisti vaikuta digitaalista kvartsi kellot.

 4. Kemialliset aineet. Yhteinen liuottimia (esim. alkoholi ja bensiini), kosmetiikka suihkeita, pesuaineiden, liimojen tai maalien voi aiheuttaa tapauksessa ja rannerengas tummumaan tai huonontua.
 5. Puhdistus vinkkejä. Jos kellosi on likainen, käytä hammasharja vedellä ja saippualla harjata pois lian ja huuhtele ja kuivaa huolellisesti pehmeällä kankaalla. Asiat tulee pyyhkiä varovasti kevyesti kostutetulla pehmeällä liinalla ja kuivataan huolellisesti.

  Jos kellosi joutuu kosketuksiin runsaasta hikoilusta, kuivaa katsella pian kätevästi mahdollista. Nahka hihnat voi absorboida hikeä kesällä, ja pitäisi hieman löysätä tällä kertaa. Tiukka hihna estää myös ilman kulun hihnan ja ranne, ja voi aiheuttaa hikoilua ihottuma.

  Kun yllään tai puhdistuksen kellosi, on parasta jättää se hyvin ilmastoidussa paikassa eikä suljetussa astiassa.

Author: Nick on rakentanut hänen ammattitaitonsa hieno kellojen keräämällä kellot yli 20 vuotta, ja hän toimii myös pieni myymälä erikoistunut Seiko kellot .