E2a

Miten hoitaa postimerkkejä

Postimerkit ovat osa historiaa ja niitä käsitellään investointeja, koska ne säilyttävät aika, paikka ja joskus tapahtumaan. Jos olet postimerkkien keräilijä, tiedät varmasti, että ne ovat hyvin herkkiä ja ne vahingoittuvat helposti. Postimerkit pidetään taidetta samoin. Kuin todellinen taideteos, ne vaativat asianmukaista käsittelyä ja välittämistä. Kun olet postimerkkejä haluat säilyttää ja niitä kestämään ja arvokkaampaa, säilyttää niitä pitäisi olla seuraava askel. Huomioi näitä vinkkejä, että sinun pitäisi seurata saavuttamaan asianmukaista hoitoa ja säilyttäminen:

Miten hoitaa postimerkkejä. Päättää pitää heitä kansi vai ei.
Miten hoitaa postimerkkejä. Päättää pitää heitä kansi vai ei.

  • Päättää pitää heitä kansi vai ei. Jotkut postimerkit ovat arvokkaita, kun ne säilytetään kopioitu niiden kannet, koska ne sisältävät arvokasta postihistoriallisen tietoa. Paloja tiedot antavat postimerkkejä lisäsi varmuuden siitä, että he tulevat ottamatta eräitä vuotta ja paikkoja.
  • Voit poistaa postimerkkejä, liota niitä! Et voi kuoria pois postimerkkejä heidän kansi vahingoittamatta niitä. Turvallisin tapa erottaa ne olisi liottaa niitä puhdasta vesijohtovettä lautanen ja odota postimerkkejä irrottaa itsensä kansi. Älä koskaan poista niitä väkisin. Kun ne on irrotettu, käytä pieni pyöreä kärki pihdit tai pinsetit saada ne pois vedestä. Panevat ne sileä tai kiiltävä tasaiselle pinnalle kuivumaan ja älä hiero tai pyyhi postimerkkejä kuiva. Anna niiden kuivua! Jotkut postimerkkejä taipumus rypistyä, kun ne kuivuvat. Tämän välttämiseksi laita leimoja välillä kirjan sivuja muutaman tunnin. Voit laittaa ne pieni valkoinen kirjekuori ennen kuin laitat ne sivujen välillä. Näin he ovat edelleen suojattuja vaurioilta ja ei eksy, jos ne luistaa pois kirjasta.
  • Erota postimerkkejä vastaavasti. On aina parasta luokitella postimerkkejä ryhmiin, kuten urheilu, tapahtumia, ihmisiä tai paikkoja. Tämä antaa sinulle helpompi tapa tunnistaa ne.
  • Hanki hyvä leima albumin tai vain tehdä yksi! Hyvä leima albumi sisältää puolikiiltävä paperitausta läpinäkyvä hapoton muovitaskut, että voi pitää postimerkkejä. Varmista, että muovi on happovapaa estää värin teidän postimerkkejä. Jos haluat tehdä leima albumin, hapoton muovi ja Bristol levyt. Leikkaa laudat muistikirjakoon ja sitoa ne yhteen. Leikkaa muovinen suikaleiksi, jotka ovat riittävän leveä mahtuu kokoa postimerkkejä. Käytä läpinäkyvä liima liittää ne päälle levyt. Suojaa kirja tarjoamalla kovakantinen käyttämällä paksumpaa Bristol levyt.
  • Pidä leima albumin kuivassa paikassa. Postimerkit voi heikentyä, koska kosteus niin pitää ne kuivassa paikassa. Pidä ne poissa suorasta auringonvalosta sekä pitämään värit postimerkkejä hiipumassa. Jos et voi laittaa kaikki postimerkit taskuihin albumin vielä, säilytä niitä pieni valkoinen kirjekuori tai pieni happovapaa muovivaippa kunnes voit sijoittaa ne albumiin.

Nyt kun tiedät miten hoidat postimerkkejä, voit olla varma, että voit alkaa nauttia niistä koko elämäsi. Muista, että muiden keräilijöiden eivät osta postimerkkejä, jos ne ovat pieniä repeämiä tai värjäytymiä niin kiinnittää huomiota niiden säilyttämiseen hyvin.