E2a

Miten ennustaa parhaan kuvan Oscar voittajat

Miten voimme ennustaa Oscar voittajat

Miten voimme ennustaa Oscar voittajat? Lyön vetoa, se on arvokkaampi kuin hieman taskurahaa joillekin teistä Oscar yönä. Ennustaa onnistuneesti, sinun täytyy karkottamaan henkilökohtaisia ​​tunteita ja mieltymys tiettyihin contendereiksi, lähestyy kentän kiihkottomasti.

Oscar voittajat eivät valitsee yleisön

Oscar voittajat eivät valitsee yleisö, vaan pikemminkin 6000-plus ryhmän show-ammattilaisille (lähinnä Euroopassa, vaikka suhteellinen muutaman kotoisin muualta). Nämä ammattilaiset kuuluvat Academy of Motion Picture Arts and Sciences. Akatemia on eliitti klubi tapaisena - sinulla on kutsuttu hakeakseen jäsenyyttä, ja jäsenyys vaivaa on kilpailukykyinen. Mitä virallisia jäseniä, heidän identiteetit ovat luottamuksellisia ......

Onneksi sinun ei tarvitse tietää, keitä he ovat, jotta voidaan ennustaa, mitä kuva he valitsevat kuin tämän vuoden Oscar-voittaja. Tässä muutamia hyviä ohjeita.

 1. Johtaja. Oscaria varten ohjaaja ja kuvan yleensä kulkevat käsi kädessä. Vain kourallinen Oscar voittajat ovat voittaneet Best Picture ilman niiden johtajat otetaan kotiin palkinnon samoin. Mutta miten voimme ennustaa Oscar-voittaja parhaasta ohjauksesta?

Miten ennustaa parhaan kuvan Oscar voittajat. Useita muita ehdokkaita.
Miten ennustaa parhaan kuvan Oscar voittajat. Useita muita ehdokkaita.

Siellä johtajan Guild Awards tulee pohdittavaksi. Nämä palkinnot annetaan aina ennen Academy Awards, ja menneisyyden 57 voittajat johtajan Guild Award, vain kuusi ei ole edennyt voittaa Oscar, joka vuonna. Jos maksat huomiota johtajan Guild voittaja parhaasta ohjauksesta, kertoimet ovat, että hänen kuva on Oscar-voittaja, vaikka mikään ei ole varmaa.

Useita muita ehdokkaita. Tilastollisesti

 • Useita muita ehdokkaita. Tilastollisesti Oscar voittaja Best Picture on yleensä suurempi valikoima ehdokkaita kuin sen kilpailijat.
 • Golden Globe. Vaikka on olemassa poikkeuksia sääntöön, yleensä Akatemia haluaa palkita "seeeriooous" elokuva. Golden Globe-voittaja parhaasta Musical / Comedy vain voittaa Oscar noin viidesosa ajan. Joten jos voittaja Best Musical / Comedy alkaen Globe tulee haastaja Oscar, kertoimet ovat paremmat, jos ennustaa Oscar voittaja Drama osasta contendereiksi.

  On kuitenkin vaikea ennustaa Oscar-voittaja, jonka perusteella kuva voittaa Golden Globe Best Drama, sillä vain noin puolet Golden Globe draaman voittajat kotiin Oscar. Mutta vuosina, jolloin kumpikaan Golden Globe-voittaja (Draama tai Musical / Comedy) on voittanut Oscar, valtaosa voittajia ovat olleet muun dramaattisia kuvia.

  Rahasampo vs

 • Rahasampo vs. Art. Se väärä kahtiajako paljon tapoja, mutta läpäisee ajattelua useimmat eurooppalaiset. Kun "Titanic" voittaa parhaan elokuvan, monet Oscar katsojat ovat innoissaan, mutta monet silti hyväksyä oppineet "spin että Akatemia valitsi iso rahasampo sijaan vähemmän tunnettuja, ja enemmän taiteellisesti palkitsevaa, elokuva. Ne poimitaan "elokuva" sijaan "elokuva", toisin sanoen.

  Kuten sanoin aiemmin

  Miten voimme ennustaa oscar voittajat. Oscar voittajat eivät valitsee yleisön.
  Miten voimme ennustaa oscar voittajat. Oscar voittajat eivät valitsee yleisön.

  Kuten aiemmin sanoin, väärä kahtiajako - runsaasti menestyselokuvien päästä kovaa taiteellinen korkeuksia, mutta epämääräisyys joidenkin pienen budjetin elokuvia on kunniaksi hyvän tuomion elokuvan käynnissä julkisia. Monet uskovat, että on olemassa värähtelyn välillä valitessaan art house elokuva yhden vuoden ja väkijoukon pleaser seuraavaksi. Teoria on, että Akatemia on yrittää tyydyttää halunsa hyvää arvosanaa, mutta myös rauhoittaa itseään (ja yleisölle) että Oscar ovat taiteellisesti merkitystä kuin Pakettimittari. Vaikka teoria saattaa pitää vettä, värähtelytaajuus on vaikea ennustaa. On paljon turvallisempaa ennustaa Oscar voittajat perustuu edellä mainittujen perusteiden (johtaja, pelkkä ehdokkaita, ja Golden Globe) kuin se on muodostaa oman ennusteen noin lipputulot numeroita.

 • Onnea ennustaa Oscar voittajat tänä vuonna! Tutustu muihin artikkeli vinkkejä miten suunnitella suuri Oscar puolue .