E2a

Miten diagnosoida siirto ongelmia

Auton siirto ongelmia voi olla vaikea korjata. Yksi tarvitsee kärsivällisyyttä ja ymmärrystä onnistuneesti diagnosoida ja korjata tällaisen auton ongelmia. Jos et ole paljon auton harrastaja, tämä artikkeli voi auttaa sinua määritettäessä, jos siellä todella on jotain autossa. Learning miten diagnosoida auton ongelmia on tapa säästää rahaa, olla turvassa ja olla tietoinen. Jokainen, joka on auton pitäisi tietää sen perinpohjin. Kuten jotkut sanovat, "jos et voi huolehtia siitä, niin älä vaivaudu saada se."

  • Ensinnäkin, huomioi auton vaihteistoöljyä. Jos huomaat äkillinen lasku vaihteistoöljyä, sitten enemmän kuin todennäköistä, se vuotaa. Se on parasta tarkistaa näkyviä vuotoja, ja samalla tarkistaa lähetyksen tapauksessa. On paljon paikkoja vaihteistoöljyn voi vuotaa läpi. Jos löydät missä vuoto on peräisin, voit tehdä tarvittavat korjaukset.
  • Yritä saada muutama tippa nestettä ja soveltaa sitä pyyhe. Sen väri on hyvä osoitus siitä, mitä sinun pitäisi tehdä vaihteistoöljyä. Olet tavoitteena punertava tai ruskehtava väri. Jos se on liian tumma ja sakea, saatat joutua vaihtamaan vaihteistoöljyn auton toimimaan kunnolla uudelleen.
  • Sen varmistamiseksi, että et todellakaan jätä mitään pois, voit yrittää korvata nestesuodatin. Tarkista kaikki metalliosat talletuksiin, sillä tämä saattaa olla merkki siitä, että sinun täytyy muuttaa täysin vaihteistoöljyä.
  • Jos moottori valo on päällä, mikä on tarkasteltava. Ammatillista apua voidaan tarvita korjata auton. Kannattaa varmistaa, että jotain on todella vialla kuin menee auton mekaanikko korjata asioita heti. Et halua tuhlata rahat johonkin, joka ei voi olla olemassa lainkaan. Jos huomaat, että se on toistuva ongelma, niin se on todella aika saada tarkastaa auto.
  • Toinen hyvä osoitus siitä, että autossa on vaihteistoöljyn ongelmia on, jos vaihteiden tulee haaste. Jälleen, tarkista mahdolliset näkyvät vuodot varmista siellä todella on jotain vikaa. Yleensä, kun vaihde on vaikea shif, t ja se luo kovaa halkeilua ääni, niin se voisi olla merkki siitä, että jotain olisi vahvistettava.

Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka eivät todellakaan halua koskettaa mitään autonsa pelossa rikkoa jotain (joka puolestaan ​​voi maksaa enemmän rahaa kuin tarkoitettu), pyydä ammattilainen automekaanikko apua mahdollisimman pian. Vahinkojen korjaamiseksi ennen jotain pahenee.

Vaihteisto ongelmat voivat johtaa jotain vakavaa

Miten diagnosoida siirto ongelmia. Ensinnäkin, huomioi auton vaihteistoöljyä.
Miten diagnosoida siirto ongelmia. Ensinnäkin, huomioi auton vaihteistoöljyä.

Vaihteisto ongelmat voivat johtaa jotain vakavaa. Se on oikeastaan ​​parasta, että kaikki on tip-top-kunnossa, jotta vältetään onnettomuudet tulevaisuudessa. Liikenneturvallisuus on aina osa kuljettajan tapa.