E2a

Miten asettaa uuden auton talousarvio

Auton ostaminen on aina jännittävä kokemus

Auton ostaminen on aina jännittävä kokemus. Mutta ennen kuin osui tien ja jatkaa tämän seikkailu, sinun täytyy selvittää ensisijaisesti, kuinka paljon olet valmis maksamaan ostaa uusi auto. Kysy itseltäsi, missä määrin ja kuinka paljon voit pulittaa kuukausittainen poistot tai pankkilainaa? Onko uusi auto toteuttamiskelpoinen tällä hetkellä tai voit elää vanhan auton? Nämä ovat kysymyksiä, että sinun täytyy vastata, jos aiot ostaa uuden auton.

Vaikka on olemassa monia auto laskimet saatavilla web varmistaa, jos sinulla on varaa maksujärjestelmät, tässä on joitakin hyödyllisiä tietoja lisäksi luetteloon.

Ennen kaikkea

Miten asettaa uuden auton talousarvio. Auton ostaminen on aina jännittävä kokemus.
Miten asettaa uuden auton talousarvio. Auton ostaminen on aina jännittävä kokemus.

Ensinnäkin, kuinka paljon on ensimmäinen maksua eikä talletusta? Nykyään moottori yritykset tarjoavat edullisia alas maksuja osana markkinointistrategiaa. Koska pieni käsiraha, jotkut on ongelmia maksamisessa kuukausittaiset kustannukset tulevaisuudessa. Koska sinulla on ylimääräistä rahaa lisäksi talletus että Motor Company on pyytäminen, ovat valmiita antamaan kaiken kuten aloitusmaksun niin, että kuukausittaiset poistot laskee? Pyydä useita laskelmat mahdollisista tulotukijärjestelmän joten voit myös vahvistaa, jos voit hallita maksaa ajoneuvon.

Lue agentti ehdotusta ja neuvotella hyvän alennuksen tai ilmaisohjelmia. Auton aine on valtuudet antaa sinulle paremman tarjouksen, joten älä pelkää tinkiä. Jos hän ei voi antaa sinulle alennusta, yritä pyytää muita vaihtoehtoja, että hän voi maksutta, joista esimerkkejä ovat autojen hälyttimet, rengas takuu, autotarvikkeita, mm. Kokeile tarkkailun muut autonvalmistajat samoin ja antaa sen kuvan, jos he voivat tarjota parempaa ehdotusta ja vertailla yksityiskohtia. Mutta koskaan mene takaisin agentti sanoa, että tämä auto yritys tarjoaa minulle tämän. Pidä se itsellesi ja vain tinkiä paljon ja ottaa sen sieltä.

Toinen asia on, että voit vilkaista rahoittajapankkien ne liittyvät. Jos sinusta tuntuu, että heidän korot ovat melko korkeat, pyydä muu pankki lähetteitä kuin vaihtoehto. Ongelma saattaa syntyä, kun alkaa ottaa vaikeuksia maksaa rahoituskulut lopussa. Ja pankit ovat yleensä tiukasti näitä asioita. Tiedustele myös jos pitkään pankki voi tarjota sinulle auton lainat. Sinun olisi yllättynyt, jos heillä on paremmat tarjouksia uskollisia suojelijoita.

Koska sinulla on, että talousarviossa nyt, pysy siinä

Ennen kaikkea. Koska sinulla on, että talousarviossa nyt, pysy siinä.
Ennen kaikkea. Koska sinulla on, että talousarviossa nyt, pysy siinä.

Koska sinulla on, että talousarviossa nyt, pysy siinä. Tietenkin se on miellyttävä olla mukava ja hieno auto, mutta se on ikuisesti turvassa, jos ostat auton että voit maksaa lopulta. Pitää vaihtoehdot avoinna ja keskustella siitä teidän perheenjäsenten about your suunnitelmat hankkimisesta uuden ajoneuvon. Jos aika ei ole vielä kypsä, ja et ole vakuuttunut kaikki markkinointi taktiikkaa, kuunnella vaistoja. Saatat löytää paremman auton agentti, hyvä ehdotus ja suuri tulotukijärjestelmän myöhemmin. Tai säästää enemmän rahaa, jotta voit hankkia haluamasi ajoneuvon tulevaisuudessa.