E2a

Miten ampua kasvot kuva

Kuvat voivat kertoa tarinan

Kuvat voivat kertoa tarinan. Ne voivat muistuttaa ihmisiä tiettyjen tapahtumille. Ne toimivat muistin asioita, jotka he ovat kokeneet. Yksi tyyppi kuvan, joka ei ole niin helppo ottaa on facekuva. Face tarvitaan henkilökortit, passit ja muut tärkeät asiakirjat. Kuten nimi kertoo, kasvojen kuva koostuu ainoastaan ​​henkilöiden kasvot ja kaula.

Miten ampua kasvot kuva. Kuvat voivat kertoa tarinan.
Miten ampua kasvot kuva. Kuvat voivat kertoa tarinan.

Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten ampua facekuva.

  • Käytä jalustaa. Tämän tyyppisen kuvan, on suositeltavaa käyttää jalustaa sen sijaan, että kuvan pitämällä kameraa. Käyttämällä jalustaa, voit välttää vinot kuvat ja epäselvät reunat takia epävakaa käsissä. Lisäksi se on helpompi perustaa.
  • Tausta. Jos facekuva tarvitaan tärkeä asiakirja, se on parasta valita yksivärisinä taustat, kuten valkoinen, tumman sininen tai punainen. Jotkin asiakirjat vaativat facekuva on tietty tausta. Jos se on suorapuheinen laukaus tai kokeellista facekuva, vapaasti käyttää tausta haluamasi. Taustalla voi asettaa tuulella kuvan, joten valitse se huolellisesti.
  • Käytä jakkara. Anna henkilön käytät kuvaa istua jakkara. Tämä auttaa tunnelma on rennompi. Tämä auttaa myös kasvokuva henkilön saapumaan rauhallinen ja rento.
  • Puuteri. Päästä eroon yli kasvonsa laittamalla puuteri aiheesta ennen kuvaamista facekuva. Tämä vähentää editointi sinun tarvitsee kasvot ohjelmisto. Muista ei laittaa niin paljon puuteri, että kasvot henkilö on jo valkoinen kuin paperi. Laita tarpeeksi jauhe kattamaan kiiltoa ja tekee kasvot henkilö näyttää tuoretta. Tämä tekee kasvot kuuma.
  • Make up. Tytöille, luonnollisen näköinen muodostavat tekee. Jotkut kaverit saattavat myös käyttää täytetään poistaa tummat silmänaluset. Varmista, ettei liikaa tee ylös, tai kuva voi muuttua meikkiä kuvan, jossa ensimmäinen asia, että huomaat on muodostavat eikä kasvoja.
  • Muokkaaminen. Kun olet ottanut kuvan, voit muokata sitä. Älä muokkaa kasvoja niin paljon, että henkilö ei enää tunnistettavissa. Jotkut perusasiat muokata ovat tummat silmän, punasilmäisyyttä, ryppyjä, arpia ja viat. Tämä kääntää kuvan ihoon kuvan, jossa kohde näkyy olevan täydellinen iho.

Nämä ovat vinkkejä miten ottaa facekuva

Nämä ovat vinkkejä miten ottaa facekuva. Kasvot tämäntyyppisen kuvan ovat niitä, joita kertoo tarinan. On tärkeää kertoa kohteena on yksinkertainen hymy. Lapset ovat erityisen hauska tehdä kasvot kuvia, koska ne voivat vääristää heidän kasvonsa ja yrittää olla ruma, mutta ne ovat edelleen liian söpö.