E2a

Laske jarrutusmatka: oppia teidän pysähtymismatka

Tee ajokoe tarkistaa kuinka kauan se kestää voit pysäyttää

Vaikka et ehkä ajatella teidän jarrutusmatka aina ajaa koko kaupungin, jonain päivänä sinun tulee hidastamaan mahdollisimman nopeasti. Kaikenlaisia ​​asioita voi mennä pieleen, ja maantieajossa on petollisen nopea. Muut kuljettajat voivat ajaa omalle kaistalle, eläimet voivat vaeltaa edessä .... mahdollisuudet vaara on hyvin todellinen. Seuraavat ajo turvavinkkejä auttaa ymmärtämään millainen jarrutusmatka voit odottaa auton ja kuinka nopeus vaikuttaa kuinka kauan se kestää voit tuoda autosi täysin pysähtynyt.

Ensimmäinen, nyt määritellä muutamia termejä:

Laske jarrutusmatka: oppia teidän pysähtymismatka. Jarrutusmatka.
Laske jarrutusmatka: oppia teidän pysähtymismatka. Jarrutusmatka.

  1. Jarrutusmatka: "Jarrutusmatka" on etäisyys auton kulkee, kun auton jarrut on sovellettu. Mukaan autoteollisuuden standardien hidastuksen, jos olet matkalla on 70 kilometriä tunnissa, se vie 315 jalkaa pysäyttämään keskimääräisen auton, kun jarrut on sovellettu.
  2. Pysähtymismatka: Termi "Pysähtymismatka" otetaan huomioon matkan pituuden ennen osut auton jarrujärjestelmä (reaktio etäisyys) plus matkan matkustaa, kun jarrut hidastavat sinua (jarrutusmatkan). Tämä ei ehkä tunnu iso ero, mutta jos olet siirtymässä alas Interstate Highway 70 mph, olet ohimennen 100 metriä asfaltin sekunnissa.
  3. Reagointi etäisyys: Jos se vie 1,5 sekuntia 70 mph edes ymmärtää, että ongelma on olemassa, olet jo matkustanut noin 150 metriä. Tämä tarkoittaa olet läpäissyt puoli jalkapallokenttä ennen jarrut ovat jopa alkaneet potkia tuumaa Koska puoli jalkapallokenttä on pitkä aika matkustaa ennen kuin edes aloittaa hidastumassa, me sisällyttää reaktio etäisyys keskusteluun.
  4. Muut muuttujat: Jarrutusmatka vaihtelee monista muuttujista, kuten sinun reaktioaika, nopeus, jolla olet matkalla, auton paino, keli, jarrutusteho, ja kitka tienpinnan ja renkaiden. Voit nähdä, että on olemassa monia asioita, jotka voivat mennä pieleen, kun haluat jarruttaa kiire. Siksi useimmat liikennettä asiantuntijat neuvovat sinua jäämään viisikymmentäseitsemän yli kolme sekuntia jäljessä auton edessä.

On kaksi kertaa, kun pitäisi olla erityisen kiinnostunut laskemista jarrutusmatkaa:

Tee ajokoe tarkistaa kuinka kauan se kestää voit pysäyttää. Pysähtymismatka.
Tee ajokoe tarkistaa kuinka kauan se kestää voit pysäyttää. Pysähtymismatka.

Road testi: Voit määrittää jarrutusmatka testiradalla tai tyhjä parkkipaikalla.

  • Varmista kukaan lähellä - se on parasta välttää todellinen hätäjarrutustilanteessa.
  • Varmista, että alue on tyhjä, ennen kuin aloitat teidän ajokoe.
  • Perustettu kartiot tai käyttää maamerkki osoittamaan missä vaiheessa alatte jarrutuksen.
  • Tuo mittanauha tai vastaava laite mittaa 10 ft välein.
  • Kun olet valmis testaamaan, testata jarrutusmatka 10, 20, 30, ja 40 mailia tunnissa. Varmuuden vuoksi, älä testaa jarrutusmatkat suuremmilla nopeuksilla, ja pitää auto menee suoraan kunnes olet lopettanut.

Ajon: Koska et luultavasti ole kiinnostunut laskettaessa kaikki nuo numerot kun ajaa, saatat mieluummin muistaa 3 sekunnin sääntö. Yövy vähintään 3 sekuntia - eli kolmen auton pituutta - taustalla jokin auton olet jälkeen, niin että sinulla on aikaa hidastaa. Jos Ajokeli on huono, sinun täytyy antaa itsellesi enemmän tilaa hidastua, jos jotain tapahtuu.

Jos olet kiinnostunut laskemista jarrutusmatka käyttäen joitakin matemaattisia kaavoja, tutustu Distance Calculator.