E2a

Kuinka tulla takaisin luovuutta

Jos se on ollut jonkin aikaa kun viimeksi luonut johdonmukaisesti, se voi tuntua valtava haaste palata luomaan yhtään mitään, saati valmiiksi useita luovia projekteja kerralla. Itse saatat tuntea olet niin kaukana luovuutta, ja niin pois käytännössä, olet menettänyt kartta ja toivoa koskaan löytää minkäänlaista luovan virtauksen uudelleen.

Kuinka tulla takaisin luovuutta. Muistakaa, mitä luominen antaa sinulle mitään muuta voi.
Kuinka tulla takaisin luovuutta. Muistakaa, mitä luominen antaa sinulle mitään muuta voi.

Kuitenkin pitkään se on ollut, ja kuitenkin kaukana sinusta tuntuu, on olemassa tapoja, joilla voimme palata luovuutta. Tässä on yksinkertainen 5-askeleelta suunnitelma auttaa:

  1. Muistakaa, mitä luominen antaa sinulle mitään muuta voi. Voit palata luovuutta, siellä on oltava vahva motivaatio. On todennäköistä, että viime kerralla muistat luoda, se ei virrata vapaasti kuin joki jälkeen sulaa keväällä. Joten ota mielen takaisin kun teit luoda vapaasti. Mieti mitä luomisesta antoi sinulle - mitä se tyytyväinen - että mikään muu voi. Enemmän huomaat, että luominen on yhtä tärkeää osa elämääsi kuin syöminen ja nukkuminen, suuremmalla syyllä voit palata luovuutta.
  2. Valitse yksi luovia projekti, tai yksi lähtökohta keskittyä. Klassinen syy ottaa luovuutesi näyttävät kuivua kokonaan on yksinkertaisesti hukkua liian monia erilaisia ​​ideoita, materiaaleja ja projekteja. On mahdotonta kehittää jokaista ajatusta, käyttää kaikki materiaali ja loppuun jokaisen projektin. Kun hyväksyt, että se on helpompi keskittyä yksi kerrallaan ja antaa sille paras. Ajattele sydämen kirurgi leikkaussalissa. Jos hänellä on 10 potilasta avautui kerran, että yksi teatteri eri vaiheissa kirurgia, kuinka tehokkaasti hän tulee olemaan, kun ottaa vain yhden potilaan hän voi antaa hänen täydellinen keskittyä ja huolta?! Valita vain yksi potilas! Er, tarkoitan, vain yksi hanke!
  3. Kesannointi aikaa joka päivä. Luominen murtuu energia toimii joidenkin, mutta vain jos sinulla on taustalla luottamusta, kun luovuus on iskussa. Kehittää tätä luovaa luottamuksen ja fitness, sitoutua luomaan vähintään 15 minuuttia joka päivä. Elämämme pyörivät yötä päivää, ja 24 tunnin kalenteri. Se on erittäin järkevää korttipaikkaan luovuutta istuntoja tähän myös, joten se on niin automaattinen kuin muiden toimintojen elämässäsi teet vähintään kerran päivässä, kuten nukkuminen ja syöminen.
  4. Keskity pelata, ei tuotetta. Kuvittele olet junamatkalla, istuu aivan edessä kuljettajan ja etsit kuolleena eteenpäin koko matkan keskittyen ainoastaan, että piste horisontissa se perille. Kun saavut, joku kysyy mitä näit varrella, mikä maisema oli kuin, onko näit tiettyjä luonnollisia piirteitä, mitkä asemat olivat eniten kiireinen ja niin edelleen. Et voi kertoa heille paljon! Itse matkasi olisi mitäänsanomaton ja täysin unohtuva. Sama tapahtuu luovia projekteja, jos keskitytään vain lopputuote, lopullinen määränpää. Sen sijaan nauttia maisemista niin täydellisesti kuin voit jokaisessa vaiheessa matkan.
  5. Rakenna luottamusta ja luovaa aikaa tasaisesti. Luottamus luo, varsinkin kun olet jälkeen palaaville kuin luova kausi, ei maagisesti ilmesty uudelleen yössä. Se kestää tasaista, pienin askelin, rakennus kuten mennä. Jälleen, voit auttaa itseäsi tässä poimimalla pieniä hankkeita, tai rikkomatta suurempia projekteja helpommin hallittaviin palasiin. Nauti luovuutta kuten mennä (katso vaihe 4), mutta muista onnitella itseäsi jokaisen merkittävän askeleen teet. Älä odota, kunnes olet uusi juhlistaa - tee se jokaisen kirjallisesti istunnon ja kunkin luvun, pitää luottamuksen kasvaa.

Seuraa näitä 5 askelta palata luovuuden jälkeen pitkään poissa. Muista olla kiltti itsellesi myös ottaa asiat askel kerrallaan, ja voit pian luodaan luottamusta kerran.