E2a

Kuinka tehdä teknisiä kuva

Tekninen kuvassa on käyttää luonnosteluun visuaalisesti näyttää teknisen fyysisyys esineen. Teknisiä piirustuksia ja kaavioita joskus piirretään puolikkaat näyttää sisukset elävän olennon tai esineen. Yksityiskohtia, jotka on laadittu tulevat suoraan suoria havaintoja. Ne kuvaavat yksityiskohtia käytön näkökulmista, grafiikkaa ja poikkeamat teknisen oikeellisuuden. Muut tekniset kuvitukset ovat muodossa clipart, joita voidaan käyttää web design, asiakirjoja, logon suunnittelu tai muita tiedostoja visuaalisesti edustamaan tietty esine tai identiteettiä. Koostumus Nämä kuvat on yleensä luotu ammatillinen tekninen kuvittaja teknisin piirto-ohjelma muodostaa vektorin. Se voidaan tehdä myös käsin ja skannata digitaaliseen muotoon.

Kuinka tehdä teknisiä kuva. Tässä joitakin tehdä teknisiä kuva.
Kuinka tehdä teknisiä kuva. Tässä joitakin tehdä teknisiä kuva.

Tässä joitakin tehdä teknisiä kuva:

  1. Piirustus-ja mustetyynyt. Luo alkuperäisen piirustus paperille. Ennen kuin siirrät mitään kuvitusta pysyvästi kankaalle, varmista, että ei ole enää mitään korjauksia. Tämä on välttää lian ja pyyhekumi jäämiä, jotka voivat näkyä kankaalle tai hallituksen. Merkitse kaikki yksityiskohtaiset varjostusta paperille piirustuksen piirrä ääriviivat taululle tai kankaalle ja musteella laatimisessa tarvittavat työkalut.
  2. Airbrush. Airbrushing on käytetty, koska sen monipuolisuus. Se on myös helppo hallita, kun teet varjostusta ja väri sekoitus. Airbrushing alkaa yleensä alareunassa teoksessa tai vasemmalta puolelta oikealle niin, että käsi ei tahri alueilla, jotka ovat jo valmiiksi. Haluat ehkä altistaa enemmän kuin yksi alue teoksessa jos alueet ovat toistensa vieressä, ja jos spray kuviot eivät ole niin suuret.
  3. Mallinnus. Kun piirustus on imeytetty väri pöydälle tai kankaalle, kattaa valitut ryhmät kanssa frisket ja leikkaa se vain pitkin musta ääriviivat piirretään aikaisemmin esine. Vuonna mallinnus, lähestyä kunkin osan sen perusmuoto ja muistaa aina aloitettava jossa valo on peräisin. Lisää yksityiskohtia ja muita kohokohtia käsin harjalla. Puhdista piirustuksen pintaan.

Tekniset kuvat ovat yleensä käytetään käsikirjat

Tekniset kuvat ovat yleensä käytetään käsikirjoja, omatoimisuus kirjoja, tietosanakirjoja, ja kauno-ja tietokirjoja auttaa tukitietoja. Toisin kuin lasten kirjoja ja saarna sivustot, tekniset kuvitukset ei tarvitse olla askel-askeleelta kuva ja esittelyä kuvassa, kuten kuvaajia ja kaavioita. Yleisesti he käyttävät varastossa kuvia tai clip Arts, vetoan yleisönsä.

On suuri kysyntä verkossa freelance kuvittajien kanssa piirtämisen ja 3D visualisointi taitoja. Palkkasi yksilöiden pitäisi pystyä tuottamaan ammatillista piirroksia kanssa teknisen kynä ja on tietoa isometrinen kuvitukset. Tekninen kuvittajia myös valmistella yksityiskohtaisia ​​kuvia antaa tukea asiakkaille ymmärtää monimutkaisia ​​tieteellisiä tai teknisiä tietoja ja osaa käyttää näitä kohteita niiden etu. He voivat luoda näitä kuvia multimedia, elokuva-ja tv-sivustot ja arkkitehtuurin visualisointeja. Ominaisuuksia, että kuvittaja pitäisi olla erinomaiset piirustus-ja tietotekniikan taitoja, silmää yksityiskohdille ja muotoilu ja vahva kiinnostus aiheeseen ja ymmärrystä teknistyminen.