E2a

Kuinka tehdä rahaa Grand Theft Auto: Vice City Stories

Aivan kuten oikeassa elämässä

Aivan kuten oikeassa elämässä, sinun täytyy olla rahaa olla onnellinen kun pelaa Grand Theft Auto: Vice City Stories. Hyvä uutinen on, että se on helppo saada rahaa tähän peliin, jos tiedät muutamia temppuja. Lue tämä täyttää virtuaalisen taskut kuormien käteisellä.

  • Tehdä tehtäviä. Peli on enimmäkseen tehtäviä. Viimeistellään virkamatkat on perinteinen tapa ansaita rahaa, mutta se vie jonkin aikaa. Jos et mielessä haaste, ansaita rahaa odotetulla tavalla. Pelaa sivutehtäviä syrjään päätehtävää ansaita paljon enemmän. Huolimatta tediousness, se on melko nautittavaa. Näin pelaat pelin täydellisemmin.
  • Liity kilpailuista. Peli autoista on oltava rotuja, joten on yksi tässä pelissä. Ole Turismo kilpailija ja saat maksaa siitä. Parempi kun kilpailu, suurempi saat maksaa. Saada tuntumaa miten ajaa kovaa mutta tasaista. Aluksi saat pienellä palkalla mutta pitenee, niin ei palkkaa.
  • Onko ATM temppu. Etsi ATM. Sitten määrätietoisesti luoda ruuhkaan. Tämä kasautuvat autos on tehokkaasti estää ambulanssit tai poliisiautoja. Roikkua kunnes joku lähestyy ATM. Tappaa tämä onneton henkilö saada rahansa. Kävelymatkan päässä sitten tulevat takaisin: rahat maagisesti ilmestyy. Tee tämä uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes olet tyytyväinen.
  • Tappaa ihmisiä. Tämä kuulostaa julmalta, mutta onneksi tämä on osa peliä ja on kaikki hauskaa. Tapa jalankulkijat saada rahansa. Saada lisää rahaa, tappaa rikollisia. Ei ole armoa, jos tarvitset paljon rahaa niistä.
  • Varastaa autoja. Varasta erilaisia ​​autoja ja myyvät näitä niille, jotka haluavat niitä. Kun olet tehnyt tehtävän Steve, hän maksaa sinulle leikata. Hän maksaa enemmän, jos autoja annat hänelle kalliita tai yksi-of-a-kind. Jos olet tehnyt oman kiintiön, voit silti jatkaa tuottaa varastettuja autoja, mutta älä odota että sinulle maksetaan niin paljon kuin ennen.
  • Varasta vihreä kuorma. Etsi vihreää kuorma, siellä on runsaasti käteistä säilyttää sisällä. Kun ei ole poliiseja ympäri, räjäyttää tämän kanssa pommi. Kerää sironta rahaa niin nopeasti kuin voit ennen kuin ne katoavat.
  • Crush autoja. Aja autot murskaimen vastineeksi rahaa. Summa saat vaihtelee ajoneuvotyypin teille murskata. Voit murskata autoja olet käyttänyt lähetystyöhön. On kuitenkin olemassa joitakin ajoneuvoja, jotka ovat liian raskaita nostaa ja murskataan, joten jätä ne rauhaan.
  • Ole viisas liikemies. Hanki liiketoimintaa tämän pelin ja hoitaa sitä. Kehittää sitä, kunnes se kasvaa ja tehdä sinusta rikkaan. Lopeta viettää liikaa ostaa asioita voit saada ilmaiseksi, tai toimintaa et oikeastaan ​​tarvitse. Tallenna se myöhemmin, kun sinulla on paljon rahaa hukkaan.


Tehdä rahaa GTA

Kuinka tehdä rahaa Grand Theft Auto: Vice City Stories. Varasta vihreä kuorma.
Kuinka tehdä rahaa Grand Theft Auto: Vice City Stories. Varasta vihreä kuorma.

Tehdä rahaa GTA, sinun ei tarvitse murehtia joka ikinen asia. Enemmän pelaat tätä peliä, paremmin tulet sitä. Paremmin pelaat peliä, enemmän rahaa teet. Se on erittäin nautittavaa aikana.