E2a

Kuinka tehdä koruja laatikko

Tehdään oma koruja on jotain, että voit tehdä, jos omistat paljon tarvikkeita ja koruja. Etuna tässä on, että voit muokata ulkopinnan ruutuun ja voit myös valita, kuinka monta lokeroa tarvitset sormuksia, korvakoruja, rannerenkaita ja kaulakoruja. Tehdään oma koruja laatikko ei ole niin vaikeaa kuin luulet. Voit saada joitakin materiaaleja, jotka aiot käyttää kotonaan.

Tässä on yksinkertaisia ​​ohjeita siitä, miten voit tehdä omia koruja laatikko tuhlaamatta liikaa:

Kuinka tehdä koruja laatikko. Materiaaleja, joita tarvitset.
Kuinka tehdä koruja laatikko. Materiaaleja, joita tarvitset.

  1. Materiaaleja, joita tarvitset. Kerää kaikki materiaalit, jotka aiot käyttää hanketta niin, että sinulla on kaikki mitä tarvitset käden ulottuvilla. Joidenkin materiaalien että tarvitset hankkeessa ovat: pieni puinen laatikko, maali, kiiltää, liimaa, pieni peili, huopa paperi, helmiä ja hurmaa ja muita koristeita, jotka haluat lisätä koruja. Jos sinulla ei ole pieni laatikko, voit ostaa sellaisen veneen tallentaa.
  2. Vuori ruutuun. Käytä huopapaperia riviin laatikon sisältä. Voit tehdä tämän, mitata huopapaperia, että olet menossa on jokaisen pinnan laatikon sisällä. Käytä liimaa liittää tuntui paperin ruutuun ja odottaa liiman kuivua. On tärkeää, että olet tuntenut paperin laatikon sisältä niin, että koruja ei ole mitään naarmuja.
  3. Kiinnitä peilin ruutuun. Kun liimaa tuntui paperi on jo kuivaa, voit liittää pieni peili. Et liittää sen varjolla ruutuun niin, että voit helposti nähdä itsesi kun avaat koruja. Käytä liimaa kiinni peilin ruutuun. Saatat joutua käyttämään liimapistoolilla jos peili on liian raskas tavallisille liimaa.
  4. Suunnittele koruja. Viimeinen askel on suunnitella koruja. Käytä luovuutta ja mielikuvitusta. Voit olla tavallinen ja yksinkertainen laatikko tai voit olla koruja laatikko koristeltu helmiä ja kiiltää. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Varmista vain, että annat liiman kuivua ruutuun ennen kuin käytät koruja.
  5. Turvallisuus. Jos haluat olla salpa ja lukko koruja laatikko, voit ostaa näitä alkaen rautakaupasta ja ruuvaa se teidän korut laatikko, jotta voit pitää kaikki jewelries turvallinen.

Nämä ovat yksinkertaisia ​​ohjeita siitä, miten voit tehdä koruja laatikko

Nämä ovat yksinkertaisia ​​ohjeita siitä, miten voit tehdä koruja. Näin varmasti säästää rahaa kuin korut laatikot, että ostat kaupasta yleensä kalliimpia. Voit myös tehdä tämän lahjaksi ystävillesi. Kun olet jo tehnyt paljon näitä korut laatikot, voit aloittaa oman yrityksen ja myydä koruja laatikot. Voit jopa tehdä omia koruja ja myydä niitä myös!