E2a

Miten saada ja käyttää puinen jousi maker

Jouset ovat suosittuja adornments seppeleet, käsitöitä ja muita koristeita kotonasi. Ja he välttämättömyys antaessaan lahja! Mutta jouset voivat olla kalliita ostaa. Voit helposti tehdä oman kumartaa kotona murto-osa kustannuksista. Kaikki mitä tarvitset on puinen keula Maker tehdä kauniita, häiriötön kumartaa joka kerta. Nämä ohjeet kuvaavat, miten ja käyttää puinen keula valmistaja.

Vaihe 1

Miten saada ja käyttää puinen jousi maker. Kokoa materiaalit.
Miten saada ja käyttää puinen jousi maker. Kokoa materiaalit.

Kokoa materiaalit. Luomiseksi puinen keula Maker, tarvitset seuraavat:

  • 1 x 4 puulevy
  • Tulpat
  • Saha
  • Porata
  • Puuliimaa
  • Hiekkapaperi
  • Mittanauha
  • Lyijykynä

Vaihe 2

Leikkaa lauta. Aloita aloittaa leikkaamalla puulaudalla ja 12 ". Käytä hiekkapaperilla hioa reunat. (Tämä estää sirpaleita käytön aikana, ja edistää myös mukavampi katsoa.) Sitten käyttäen mittanauhaa, löytää keskellä hallituksen ja piirrä vaakasuora viiva alas.

Merkitse keskipiste koko hallituksen kanssa "X". Sitten kummallakin puolella, mittaa ½ "pois ja merkitse että" X "liian. Käytä neljäsosa tuuman poranterä porata siitä kummankin" X on juuri merkitty (ei keskellä "X"). Älä poraa enempää kuin puolivälissä oman hallituksen.

Sitten mitata 1 "välein kustakin" X on juuri merkitty (jälleen, ei keskellä "X"). Älä tätä koko pituudelta hallituksen. Poraa reiät jokaisessa näistä paikoista, että te don ' t menevät liian syvälle.

Vaihe 3

Vaihe 1. Leikkaa lauta.
Vaihe 1. Leikkaa lauta.

Leikkaa vaarna. Seuraavaksi mitataan neljä 3-tuuman osia pitkin pala tapin ja sitten leikkaa ne (carefully!) ja käsisahalla. Yritä olla hajoamaan puun leikkaamalla liian nopeasti. Joskus teippiä molemmin puolin leikkaus estää tämän. Sand yksi reuna kustakin vaarna.

Vaihe 4

Työnnä vaarna osaksi hallituksen. Teidän puulevy, lisätä joitakin puuliimaa molempiin reikiin suoraan molemmin puolin keskellä "X". Sitten aseta vaarna jokaiseen, varmista työnnä se niin pitkälle reikään, koska se voi mennä hiottu puoli ylöspäin. Kun kuivattu, nämä kaksi tulpat tulee, jossa voit muodostaa keskustan teidän keula käyttäen nauha tai pitsi.

Muut reiät että porattu 1 "välein on tarkoitus tehdä puinen keula valmistaja säädettävissä. Joten älä laita mitään liimaa näitä. Loput kaksi vaarna kappaletta voidaan sijoittaa mihin tahansa joukko reikiä, jotta muuta kokoa tai pituus teidän keula.

Vaihe 5

Käytä puisia keula valmistaja. Sinun puinen keula Maker on nyt käyttövalmis. Löytää nauha ja aseta se keskustan läpi kahden vaarnat, jotka liimataan paikoilleen. Sitten silmukka sen ympärille kaksi muuta vaarnat (johon sijoitettu haluamasi ulko reikää). Tehdä yksinkertainen keula kaksi silmukkaa teidän puinen keula Maker, tee tätä liikettä kerran. Sido rautalangalla puolivälissä keulan ja irrota se sitten puinen keula valmistaja. Isommille rusetteja, silmukka nauha ympärillä ulkopuolella vaarnat useita kertoja. Voit nyt käyttää puisia keula Maker tehdä koko tai tyyppi keula.