E2a

Miten olla hyvä Texas Hold ' em

Texas Hold 'Em Poker on yksi suosituimmista pokeripelejä tänään

Texas Hold 'Em Poker on yksi suosituimmista pokeripelejä tänään. Vaikka suhteellisen helppo oppia, oppiminen tekniikoita ja temppuja pelaaminen voi viedä paljon aikaa ja jopa rahaa. Antaa sinulle joitakin vinkkejä ja neuvoja siitä, miten tehdä Texas Hold 'Em pelaa käytännössä paremmin, lukemista.

  1. Yritä rajoittaa vaihtoehtoja. Monilla on taipumus luoda paljon käsiä sisään jotta on enemmän vaihtoehtoja. Kuitenkin haittapuoli on se, että voit hämmentyä teidän pelata, ja Texas Hold 'Em on peli painopiste ja temppuja. Mennä ehkä vain yksi tai kaksi vaihtoehtoa, jotka luulet saattaa olla paras pelata.
  2. Etsi malli niiden vedonlyönti tai pelata. Nämä mallit voivat olla erittäin hyödyllistä oman myöhempää näytelmiä. Esimerkiksi, jos olet huomannut, että yksi pelaaja näyttää epäröivän vedonlyönti, tai ainakin tuntuu olla turvassa asettamalla hänen vedon, voit selvittää, että hänellä ei ole suurta korttia valtaa. Tämä on tervettä järkeä töissä, mutta nämä mallit voivat tulla hyvin monimutkainen. Playing Texas Hold 'Em on paljon, kuten analyyttinen käsittely-sinun täytyy lukea välillä kortteja.
  3. Älä luota fyysisen tai asenteiden kuvioita. Saatat ajatella, että voit käyttää eleitä oman kaavoitus. Älä koskaan tee tätä. Muista, että mitä tahansa pokeripeli, ei voi koskaan olla malli ihmisen eleitä kuten yskä ja hyvä kortti ja niin edelleen. Monimutkaisia ​​nämä maneereja on niin monimutkainen kuin persoonallisuutta henkilö. Siksi luottavat vain kortteja. Et koskaan tiedä, kuka bluffaa.
  4. Bluffi oikeaan aikaan. Kun huomaat, että kaikki tuntuvat olevan hienoja kortteja ja ei taita, niin älä bluffaa, jos sinulla on ontuva joukko kortteja. Saatat päätyä menettää iso kimpale rahaa. Bluff vasta kun vastustajat ovat vähemmän. Sinulla voi olla suurempi todennäköisyys voittaa kierroksen.
  5. Onko joitakin sokki vedonlyönti. Jos panostat korkea lähes joka kerta, vastustajasi voi olettaa, että olet holtiton parempia, ja lopulta ei epäröi panostaa enemmän sinua vastaan ​​tiukkoja tilanteita. Olisi parempi tarjouksen korkean vedon satunnaista murtuu. Tämä järkyttää vastustajia. Kun he näkevät, että olet vedonlyönti yhden kerran epäröimättä, he olettavat, että sinulla on todella hieno joukko kortteja.
  6. Jatkuvasti siirtyä yhdestä pelityyli toiseen. Samalla tavalla kuin haet kuvioita vastustajan pelityyliä, ne myös näyttävät omasi. Parasta väistää taktiikka on määräajoin muuttamalla vedonlyönti tyyli, kätesi rakentaminen ja muut. Tämä on vaikeampaa heille ennustaa seuraavaa siirtoaan.
  7. Aina harjoitella pokerinaamaasi. Ottaa Poker Face tarkoittaa näyttämällä asia-of-factly ilmaisun. Vuokraus ulos vähemmän ilmaisuja kuten pettymystä, vihaa tai tällaisten auttaa sinua kaivaa haudasta enemmän salaperäinen aura. He eivät koskaan tiedä, jos olet menettämässä tai voittaa, ja tämä on hyvä. Se on kuin toimii varkain.

Miten olla hyvä Texas Hold ' em. Yritä rajoittaa vaihtoehtoja.
Miten olla hyvä Texas Hold ' em. Yritä rajoittaa vaihtoehtoja.

Jatkuva käytäntö on paras tapa hallita Texas Hold 'Em. Kun saat tuntuman, voittaa pokeripeli tulee olemaan todennäköisesti tapahtuu seuraavaan peleissä.